AUTODRÁHA ON-LINE / SLOTCARSWORLD.CZ - Internetov� server o autodr�h�ch

Úvodní stránka ::  Články ::  Seznam krátkých zpráv ::  Diskuzní fórum ::  Fotogalerie ::  Ke stažení ::  Odkazy ::  Vyhledávání
December 25 2024 08:10:17 

Kalend
PotSttPSoNe
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
ZVODY

1:32
Porsche Cup
Krunohorsk pohr
Moravsk liga
Slovakia Cup

POSLEDN LNKY
Test Corvette C5R Fl...
Aston Martin DBR9 ...
Test TATRA T602 Tatr...
Porsche 997 RSR od F...
Test TATRA 607/2 (FA...
VW Golf Gr.2 "KAMEI"...
Jak vznikaj modely ...
Slotlandia 2011
Dodge Charger 500 od...
Scaleauto Porsche 91...
Flyslot cars Ferrari...
SCX Volkswagen Touar...
SCX Aston Martin DBR9
SCX Aston Martin - p...
GSLOT - Nov znaka ...
KLUBY A KROUKY
AMC Podbaba 132
esk Tebov
DDM Hradec Krlov
MC SRC Most
Prask klub SCX
SCRC - Praha 7
SRC Brno
KONTAKTY
MEDIA

View Thread
AUTODRÁHA ON-LINE / SLOTCARSWORLD.CZ - Internetov� server o autodr�h�ch | Voln pokec | 1:43
strana 9 z 10 << < 6 7 8 9 10 >
Autor RE: poradna :)
vitek
len

Pspvk celkem: 1642
Bydlit: Zln
Registrovn od: 07.12.06
Vloeno dne 11-08-2011 14:07
To Jirak B K t pestavb na Lolu. Zkus se naped podvat jestli se v 1:43 neprodv resinov nebo kovov kit. Hotov auto na 100% ano. Resin by Ti jezdil i na drze. Resin i kov bys mohl odlt a udlat si lamintku. V kadm ppad bys u kit ml dekly v 1:43. Jako celek to bude stt vc, ale cesta k vsledku by mohla bt pohodlnj.

Pecka m v nabdce na netu na dNano jen nkolik hotovch model. Jak jsem pedpokldal. Zkuenost s nkupem nenabzenho zbo viz. ve.
To, e ty kaste jsou pkn vm, Kyosho dl i sbratelsk modely z kovu a to se prost projevuje i jinde u firemn produkce. Mn se lb i MiniZ. Nabdka kastl jak hotovch, tak blch kit je velmi irok. V Nmecku to standartn jezd na "plafitech" jako drhovky. Jako celke to vyjde lp ne ne stavba makety 1:24 z kitu a auto nen o moc men. Ale prosadit nco takovho v esku je fikce. Pokus tu byl smiley

ASTON MARTIN - 100 Years of Power, Beauty, Soul.
http://www.youtube.com/watch?v=BGj6x7AE4Rk
Autor RE: RE poradna
Jirka B
len

Pspvk celkem: 209
Bydlit: Brno
Registrovn od: 02.05.09
Vloeno dne 14-08-2011 19:35
To Vtek-to u jsem vechno zkouel-resinov kastle z Anglie cca45 liber,v USA- 38 dolar, co je dost,no a kovov model u ns i jinde cca 700,-K.Na pedlohu na kopyto taky dost. Jirka B

Jirka B
Mitch
len

Pspvk celkem: 1003
Bydlit: New Bor City
Registrovn od: 20.09.06
Vloeno dne 15-08-2011 13:17
Vtku pamatuju dobu kdy jsme na klasickou autodrhu Ites pestavovali i obyejn Bburaga 1/43 a svte div se, nktr i jezdila. Kmoovi se dokonce podailo dostat do Lancie HF Integrle motor z Itesu tedy tu velkou krvu. Je tedy pravda e to bylo v zatkch malinko vratk, ale jezdilo to.
Nic mn tm jsem chtl i naznait, e i ty blb kovky za pr korun jsou dost pkn pedloha a ppadn prosklen, svtla, spoilery a mon i st interiru by se dala pout na lamintov kopii kovov kastle.
Petr L
Administrtor

Pspvk celkem: 2145
Bydlit: Praha
Registrovn od: 04.04.07
Vloeno dne 15-08-2011 14:32
Pokud si dobe pamatuji, tak se as od asu objev i model na autodrhu s karoser z kovu, take zase takov let to nen, ale na velk jedni to asi nebudesmiley

http://132slotcars.blogspot.com/
Jirka B
len

Vloeno dne 16-08-2011 19:25
No ze zatku jsem uvaoval,e bych pouil kovov karoserie pmo na model na drhu.Ale to jsem zamtnul,zdlo se mi to dost tk a nevm jak by to dopadlo pi nrazu.Ale jinak jsem sehnal nkter pkn modely kovovch aut,kter pouiji ke zhotoven formy a nsledn lamintov karoserii.Mm toho v plnu dost,ale jaksi mi nezbv as,pestoe jsem u v dchodu/zjistil jsem e plat,e dchodci nemaj as./Jak bude nco novho dm vdt. Jirka B.

Jirka B
vitek
len

Vloeno dne 16-08-2011 21:31
Zaformovat kovk je rozumn cesta (jen to mtko smiley ). Dekl na 1:43 je spousta. Drm psti a tm se na vsledek.

Hlavn ale neformuj Buraga, Welly a jin unty. To je koda prce. Aspo IXO. Kdybych nenenchal synovi kovky, poslal-pjil bych Ti teba Bentley Speed 8 z 24LM. Bohuel. kat mu o nj nebudu smiley

Jirka B
len

Vloeno dne 17-08-2011 16:55
To Vtek-nevad,zatm toho mm dost co dlat.A to mtko-dovede si pedstavit
ten adrenaln,kdy se ti tepou vanilky a jet na to p.. vid ? Padne u toho 10 cigr navc.A pak t pekvap vsledek.Taky jsem uvaoval o jinm mtku.Ale pro mn je to ji te nkladn zleitost.A nebt toho,e vnuci dostali Go,tak ani nevm,jestli bych s tm zaal. Te kdy je drha hotov,tak to nebudu mnit.Sp se s tm porvu. Ono mtko 1/43 je popelkou jen u ns.Venku fr 1/43 a velikost Ho,co si myslm ,e je 1/64.A maj pkn vci.A v neposledn ad prostor.Ten hrl velkou roli.Nejsem zastncem skldn a rozkldn drhy.Lb se mi krajinka kolem.atd. Jirka B.

Jirka B
vitek
len

Vloeno dne 17-08-2011 18:47
Jirko, pro ty co chtj stavt modelouvou autodrhu je 1:43 ideln. Na 1:43 je dlky sbratelm spousta doplk, figurek. Okolo drhy se daj postavit vrohodn a mtkov "kulisy". Doplnit to stojcmi autky. K dispozici m hotov modely, resinov i kovov kity, dekly. V esku i nemlo paprovch model , ppadn model v blzkch mtkch, kter jdou upravit. Prost pro krajinke, stavitele diormat apod. systm idel. O vlastn tvorb ani nemluv.

Samozejm pokud chce tvoit zvodn okruh, tak nem smysl se bavit o njakm rozebrn. Sp o ochran nebo odstaraovn prachu.

A sm v s m je nejvt boj zejmna pokud se tk soustek a nebo cen.
Ale jednu vc mus oelet, nebo z n slevit. Prost to h jede.

Jet bych ml pro Tebe jednu vc. Svho asu jsem tu nabzel doplky k drze - tribunu, v, box a upravil jsem to i do 1:43 - mohu zaslat (pokud u jsem Ti to neposlal - pam slbne smiley ). Teba bude prvn kdo nco postav.

Jirka B
len

Vloeno dne 19-08-2011 18:57
To Vtek-tribunu,boxy atd u mm.Dk za nabdku. Psal jsem to,v souvislosti s tm,e drhu mm hotovou a nebudu mnit mtko.Te se soustedm na auta. Jirka B

Jirka B
rockmaster
len

Pspvk celkem: 86
Bydlit: Bratislava
Registrovn od: 01.08.11
Vloeno dne 20-10-2011 00:18
Zdravim miniaturistov.Musim potvrdit,ze disky zohnat v mierke 1:43 je takmer nemozne.Ale co sa tyka pneumatik,tak na kolesa Carrera go,celkom pekne pasuju gumy Faro favorit.Su sice trosku sirsie,ale na diskoch drzia super a zaber maju skvely.Mam to otestovane.Nadalej mi neda spavat laminat.Asi som sa donho zblaznil :-).Moje laminatove prototypy ma vyjdu teda poriadne draho,ale uz tam skusam naozaj vselijake blbiny.Najnovsie gulickove loziska,zapuzdrene do hlinnikovych valcov,ci pouzitie motoru X-10 Tiger.Uz aby boli fotky...pobavite sa :-)))
renovacianabytku.sk
Autor RE: Re:poradna
Jirka B
len

Vloeno dne 21-10-2011 18:17
Ohledn tch karoseri drm palce a jsem zvdav.S tma gumama s Favoritu jsi m pekvapil,to jsem netuil ,e pasuj na Go.To je dobr zprva.A co se te disk,ty jsem si nechal vyrobit u soustrunka z hlinku./cca 36kol za 1200,-K,co si myslm,e je slun cena./.A te jsem si nael firmu,kter mi vyrobila na tyto disky i pneu.Musel jsem toho vzt minimum,co je asi 1,2 kg za cca 500,-K.Ale i to jde.Tvrdost je SH 45,co by mlo bt dostaten na plast.Na lamintov karoserie se tak chystm,ale zatm nesthm. Jirka B

Jirka B
Autor RE: Karoserie
Honza
len

Pspvk celkem: 432
Bydlit: Ostrava
Registrovn od: 30.11.06
Vloeno dne 29-12-2011 20:19
A kdy u jsem se tady zase jednou rozepsal, pi zskn jakhokoliv diecastu (nap Bburago 1/43), pokud nkdo opravdu chce investovat tu nmahu, lze vyrobit jakoukoliv karoserii, ale vte mi, ten ztracen as je vce ne njakch 700 K, kter by stla kastle 1/43 na KYOSHO Dnano.
Te kdy Japonci vyjdj se svm KYOSHO Dslot43, bude snad tolik stt cel autko (a karoserie budou snad tyt jako na Dnano..? Uvidme.

S odlvnm karoseri mm uritou zkuenost:
Honza sem pipchnul tento obrzek:

Editoval Honza dne 30-12-2011 02:44
www.grafik-jan-vician.cz
Autor RE: Karoserie
Honza
len

Vloeno dne 29-12-2011 20:23
Dal monosti:
Honza sem pipchnul tento obrzek:

www.grafik-jan-vician.cz
rockmaster
len

Vloeno dne 30-12-2011 09:33
Jeee...tu 911-stku od Maisto som spravil z laminatu a prave ju dokoncujem :-).Ide o mierku 1:36 a to je popri 1:38 ta ktorej sa venujem.Super predloha,ale roboty jak na kostole.Ak sa niekomu nechce odlievat a chce usetrit,tak velmi dobrym riesenim je ferrari 1:38,co davali za tankovacie body na Shell pumpe.Suciastky sa daju super pouzit z carrera go a pri sikovnosti sa da zachovat aj zvukova kulisa s repracikom.Stoji to za to a vdaka dobremu rozchodu kolies ani netreba magnet.Skoda ze neviem sem pridat fotky,ukazal by som :-)Za den sa to da spravit.
renovacianabytku.sk
Honza
len

Vloeno dne 30-12-2011 11:35
To sakra dej sem ty fotky, j mm tch autek od pumpy asi 15 a u jsem na to taky myslel.

Fotky se dvaj tak, e msto rychl odpov zvol tlatko odpovdt hned pod textem a po napsn textu v otevenm okn u spodku rmeku najde Ploha a v oknku prochzet najde na disku cestu k obrzku.
Obrzek mus mt nzev bez mezer a velikost 400 x nco a do107 Kb.
Pak zmkne vlo odpove. Tlatko Nhled zpsobuje problmy. Je lep to tam pmo dt a pak to pop. znovu editovat.

Obrzky si bu spoj do jedn nudle pod sebe a vlo je najednou jako jeden nebo mus postup opakovat.

Tak poli, poli smiley
www.grafik-jan-vician.cz
Pepino
Super Administrtor

Pspvk celkem: 1154
Bydlit: Hvozdnice
Registrovn od: 13.09.06
Vloeno dne 30-12-2011 12:16
Anebo jet lpe, po pihlen je v panelu vpravo se jmnem pihlenho sekce MOJE FOTOALBUM, kde si me kdokoliv album zaloit, aby se fotky nenahrvali sem ... e jo, Honzo? smiley

Od toho tam je, sem se vce fotek nevkld !!!

Nejprve se zalo album a d jedna nhledov fotka a pak u se album pes tu fotku oteve a sype se tam jedna za druhou smiley

P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE
Editoval Pepino dne 30-12-2011 12:16
155143779 www.facebook.com/autodrahaorg/
Jirka B
len

Vloeno dne 30-12-2011 15:15
U jsem to nkde psal,ale jet jednou.Autka od Shellu taky vlastnm,ale jejich ka je vc jak 50mm.Take na drze Carrera Go se nemohou pedjdt,protoe mezera mezi drkami je tch 50mm. Ale mm nov typ na autka z resinu.Dl je f.Spark-resinov modely.Ovem cena autka je cca 1200,-K. A z toho pouijete v podstat jen karoserii.Mrknte na www.modely-autka.cz /Cars4fun/Jirka B

Jirka B
rockmaster
len

Vloeno dne 30-12-2011 15:38
O.K. :-).Dam si zmensit teda fotky do toho fotoalba,lebo su moc velke.Na facebooku som ako Martin Reno.Tam mam fotoalbum ohladom mojich laminatovych experimentov,i ked uz treba tiez pridat nove :-))
renovacianabytku.sk
Pepino
Super Administrtor

Pspvk celkem: 1154
Bydlit: Hvozdnice
Registrovn od: 13.09.06
Vloeno dne 30-12-2011 16:37
Do galerie se pak pro prohlen vstupuje pes FOTOALBA LEN KLUBU (obrzek Favorita vpravo).

Jinak by se tam mly vejt fotky max. 800 x 600 ( max. 300 kB )

P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE
Editoval Pepino dne 30-12-2011 16:38
155143779 www.facebook.com/autodrahaorg/
Honza
len

Vloeno dne 30-12-2011 18:11
To Pepino:
- fotky u pspvku jsou v podku, pokud maj sprvnou velikost, je jeden obrzek na pspvek a je na nich bezprostedn to, o em je e, jinak by to byly jen nudn tlachy a uprosted ten pspvku by nebylo alespo pro mn jako tene moc praktick skkat na stdaku do galerie a zpt, leda e by se otvrala v novm okn a mohl bych tak mt ve pohromad.

- nestlo by za zven, aby diskutujc mohl pmo do pspvku vloit odkaz, kter by ho pepnul pmo do poadovan galerie oteven v novm okn? Vdy vlastn strnky Autodrha On-Line zabraj sotva pl monitoru???

- pora mi prosm, jak doplnit daje pod ru za diskusnm pspvkem, kter se v kadm pspvku pak opakuj - jak maj nkte zde loga a odkaz na svj web?

To JirkaB: Pochopiteln, e s autky od Shellu bych jezdil na esk drze, mm ob mtka, asto jezdm na esk i s 1/43, jen rozthnu kartky...
Editoval Honza dne 30-12-2011 18:39
www.grafik-jan-vician.cz
strana 9 z 10 << < 6 7 8 9 10 >
Pesko do fra:
INFORMACE
PRAVIDLA WEBU
Copyright, autorsk prva
Administrtoi

TOPlist

DDM HRADEC KRLOV

Seznam novinek
Kalend