Autor |
RE: Carrera GO |
Jan
len
Pspvk celkem: 162
Registrovn od: 22.02.08 |
Vloeno dne 11-11-2011 19:08 |
|
|
Jirko, smekm, pkn prce, protoe 1:32 je mal na jakkoliv pravy na to 1:43
Skouel jsem "domalovat" pilbu Webbra a budu to urit opakovat
Jan
Jan sem pipchnul tento obrzek:
|
|
Autor |
RE: RE:Carrera GO |
Jirka B
len
Pspvk celkem: 209
Bydlit: Brno
Registrovn od: 02.05.09 |
Vloeno dne 12-11-2011 18:26 |
|
|
To Jan-Taky to m moc pkn. To je koupen model,nebo jsi to vyrbl.J te em vlastn vrobu dekl a k tomu njakho programu.Protoe dlat sprejem barevn rozdly na aut 1/43 je velk dr....a.U m je navc trochu problm si porozumt s potaem a programy na kreslen. Jirka B
Jirka B |
|
Autor |
Jan
len
Pspvk celkem: 162
Registrovn od: 22.02.08 |
Vloeno dne 14-11-2011 07:58 |
|
|
To Jirka, model je koupen (bazar) Scalextric, tyto F-1 jsou opravdu poveden.
http://www.slotcity.co.uk/product_info.php/scalextric-c2646-williams-f1-2005-mark-webber-p-2447
Jan |
|
Autor |
RE: RE: Carrera Go |
Jirka B
len
Vloeno dne 12-12-2011 19:20 |
|
|
Zdravm vechny.Vzhledem k tomu,e to tu te trochu usnulo,tak jsem se rozhodl uveejnit pr fotek do fotoalba.Pvodn jsem to chtl nafotit komplet ve,ale to jet chvli potrv.Take kdo mte zjem nahldnte.Plastikov karoserie jsou komplet hotov.A jeden Mercedes je hotov komplet i s podvozkem.A byl i testovn na autodrze a jezd skvle. Jirka B
Jirka B |
|
Autor |
Jirka B
len
Vloeno dne 26-02-2012 21:56 |
|
|
Zdravm vechny.Take se mi konen podailo dokonit modely aut s plastikovmi karoseriemi,komplet vetn podvozk a svtel.Kdo m zjem me mrknout do mho fotoalba plastikov kastle od .11.Modelaen mi jde lpe jako focen. Jirka B
Jirka B |
|
Autor |
vitek
len
Pspvk celkem: 1642
Bydlit: Zln
Registrovn od: 07.12.06 |
Vloeno dne 26-02-2012 22:18 |
|
|
Tebe je v tch 1:43 koda Dobr prce.
ASTON MARTIN - 100 Years of Power, Beauty, Soul.
http://www.youtube.com/watch?v=BGj6x7AE4Rk |
|
Autor |
rockmaster
len
Pspvk celkem: 86
Bydlit: Bratislava
Registrovn od: 01.08.11 |
Vloeno dne 27-02-2012 00:07 |
|
|
Len tak dalej Jirko B :-).Modelarov je ako safranu a treba to tu poriadne rozduchat.Vskutku dobra robota :-)Svet autodrah ma podla mna este hoodne nedoceneny zabavny potencial.Drzim palce a fandim... |
|
Autor |
Jirka B
len
Vloeno dne 03-04-2012 12:03 |
|
|
Zdravm vechny po del odmlce.Zase jsem se posunul o kousek dle.Vnuk pinesl hraku a k ddo udlej mi auto na drhu.Jedn se o Porsche Carrera 6.Bylo dost pokrban vetn skel.Trochu jsme to s vnukem peletili.Musel jsem ho zapojit do barven.Podle toho to taky vypad.Ale hlavn ,e projevil zjem a nakonec ml obrovskou radost.Ty kola se k tomu moc nehod,ale jin jsme nemli.Berte to jako tuning, z plech na liky.A pilota jsme tam u nedostali.Autko m pedn i zadn svtla.Tak kdo chce mrknte do fotoalba.Jirka B
Jirka B |
|
Autor |
JK
len
Pspvk celkem: 226
Registrovn od: 09.09.09 |
Vloeno dne 03-04-2012 13:55 |
|
|
Nhodou, vbec to nevypad vzhledov patn. Jen bych se snail pro zskn trochu lepch jzdnch vlastnost posunout vodtko co nejvc dopedu, i kdy by to znamenalo trochu zmnit uchycen kastle. Mm doma dost vodtek rznch firem zbylch po pravch aut, nehodily by se ti k dalmu bastlen? Mon, e bych nael i njak men motor... |
|
Autor |
Jirka B
len
Vloeno dne 03-04-2012 21:16 |
|
|
To JK- v tomto ppad u vodtko nelo vc posunout dopedu i kdybych tu kastli uchytil jinak. Dk za nabdku,beru vechno co se d upravit a pout do 1/43.Motorky sice mm originl do GO a njak motory-kostky.Ale ty moc neto.Chystm se njakou kostku pemotat.Ale zatm nebyl as.Kdybych mohl poprosit ,tak mi polete na email co mte a za kolik.Dk Jirka B
Jirka B |
|
Autor |
JK
len
Pspvk celkem: 226
Registrovn od: 09.09.09 |
Vloeno dne 04-04-2012 06:44 |
|
|
Napi mi adresu na SZ a j ti to polu - samozejm zadarmo. |
|
Autor |
RE: RE:Carrera GO |
Jirka B
len
Vloeno dne 26-05-2012 20:05 |
|
|
Zdravm vechny.Po del odmlce jsem dorazil dal model a jdu se znovu chlubit.I kdy tentokrt to nen ono.Bylo to trochu hor co se tk stavby, ne jsem pedpokldal.Naped jsem zmastil jeden disk.Take jsem pouil jin disky.No a na zvr mi to zmastil bezbarv lak.Udlalo mi to krupiku a zamilo/ mon naleptalo/ skla. Jedn se o plastikovou stavebnici Ford GT40.Sehnal jsem ji zvenku
pez kolegu modele Dalibora/iwaver/.Jedna fotka na ukzku.Dal fotky ve fotoalbu./jestli se zada/ Tak mete mrknout.A te si dm letn voraz.Jirka B
Jirka B |
|
Autor |
Jirka B
len
Vloeno dne 26-05-2012 20:06 |
|
|
A te foto
Jirka B
Jirka B sem pipchnul tento obrzek:
|
|
Autor |
rockmaster
len
Vloeno dne 03-06-2012 22:38 |
|
|
Skoda,ze auticka 1:43 maju tak male kolecka.Neviem vhodne zohnat.O pneumatikach ani nehovorim.Inac by som sa im venoval tiez,lebo si myslim,ze je to velky priestor na tvorbu unikatov a zaujimavych variant. |
|
Autor |
Jirka B
len
Vloeno dne 04-06-2012 12:31 |
|
|
To rockmaster-Koleka a pneu se daj sehnat,jen mus lovk ptrat.Napklad na toho Forda jsem sehnal pneu v prodejn Rc model.Disky jsem chtl pout ty ze stavebnice,ale jeden jsem zkazil.J pouvm koleka/ disky/ z hraek a kde co seenu a upravm. Vtina disk m vyven nlitek-tam vyzkoum pneu od fara
nebo Slot it.No a kdy jsou disky hladk, tak pouiji pneu z Rc model.Maj vc typ pneu i na mal hladk disky. viz.odkaz:http://www.rccar.cz/za-vodna-pl-edna-pneumatiky-40-aszka-2ks/68728.Tyto jsem pouil zrovna na toho Forda/po menm obrouen/.Jsou trochu ir a vt./vnitn prmr-14mm,vnj 18mm a e 9mm.Ale maj tam i men.Sta tam jen napsat.Mm disky z hlinku,kter jsem si nechal udlat a na n budu shnt pneu taky v RC modelech.Ale to ve a po dovolen.Jirka B
Jirka B |
|
Autor |
rockmaster
len
Vloeno dne 06-06-2012 17:51 |
|
|
To Jirka B-viem,ze to chce intenzivne patrat a dik za typ,ale zrovna fidlikam nieco v 1:24,takze neni moc casu.S tymi RC pneumatikami to moze byt zaujimave.Myslim to momentalne s modelarinou velmi seriozne a ked sa mi vse konecne podari,tak aj na komercnej baze.Viac mam toho na Facebooku-Laminate slot cars.Postupne budem pridavat fotky.Prajem teda prijemnu dovolenku a popri tom drz palce :-). |
|
Autor |
Jirka B
len
Vloeno dne 01-11-2012 12:07 |
|
|
Take zdravm.Naped popis.Karoserii jsem dostal od Petra L. Je to z Go ,njak X men.Auto se podobalo njakmu starmu typu Astona.Tak jsem trochu rozthl
rozchod-vythl blatnky,aby se to podobalo DB9. Sehnal jsem dekly.Auto m funkn osvtlen,namontovan na podvozku.Podvozek z kuprextitu.Motorek Carrera Go,pevod slot it, vodtko slot D43,kola z GO,osy vlastn.Urit tam najdete detaily,kter tam nepat.Ale dlal jsem z toho co mm.A pak jsou tam detaily ,kter by tam nemly bt, a ty jsou zapinny rukama.Bohuel tes rukou je nezvratn a nezadriteln proces.Take 1 foto na zatek.Vce v mm fotoalbu.Jirka B
Jirka B
|
|
Autor |
Petr L
Administrtor
Pspvk celkem: 2145
Bydlit: Praha
Registrovn od: 04.04.07 |
Vloeno dne 01-11-2012 13:31 |
|
|
Tak tose ti povedlo, fakt dobr :-))
|
|
Autor |
Jirka B
len
Vloeno dne 01-11-2012 19:45 |
|
|
A na tu pedn masku.Dekl tam nepasoval a kdy jsem to chtl rozdlit,tak se mi pokodil.Take je to dodlan ttekem.Barvu jsem namchal jaktak,ale ten tes rukou....to trochu pokazil.Jirka B
Jirka B |
|
Autor |
RE: RE:Carrera Go |
Jirka B
len
Vloeno dne 09-01-2013 19:32 |
|
|
Zdravm vechny po svtcch.Za chvli tu mme jaro.Take jdem na to. Opt jeden nov kousek.Je to plastikov stavebnice Lamborghini.Tentokrt jsem do toho vrazil klasick/velk/ motor. Auto m zabudovan pedn a zadn svtla/jako vdy-podle vnuk to mus bt standart/ Pevod nalisovan plastov ./scx/ osa vlastn,vodtko Dslot43,disky a podvozek jsem pouil z pvodn stavebnice,takt pedn pneu.Zadn pneu z RC model.Podvozek jsem vyztuil a pouil plastov drk motoru.Podailo se mi sehnat levn nsk autka 1/43.Tak je pu a pouvm na dly.Zbarven nen pesn podle pedlohy.Mm dost rznch obtisk. Take jsem se rozhodl do toho vkldat vlastn tvorbu.A taky z finannch dvod. Take 1 foto na zvr.Vc fotek ve fotoalbu./jestli se zada/Fotky teda nic moc.Pt si dm vc zleet. Jirka B
Jirka B
Editoval Jirka B dne 09-01-2013 19:37 |
|