Autor |
Pastorky-problem zohnat vacsi priemer |
rockmaster
len
Pspvk celkem: 86
Bydlit: Bratislava
Registrovn od: 01.08.11 |
Vloeno dne 25-10-2011 21:53 |
|
|
Nevedel by niekto poradit,kde zohnat pastorky s vacsim priemerom? Motorcek som ulozil pozdlz zadnej osy a obycajny pastorok nedociahne k ozubenemu kolecku.Rozmyslal som aj nad klinovym remenom,ale neviem,ci take nieco existuje. |
|
Autor |
RE: Pastorky-problem zohnat vacsi priemer |
vitek
len
Pspvk celkem: 1642
Bydlit: Zln
Registrovn od: 07.12.06 |
Vloeno dne 25-10-2011 22:10 |
|
|
Samozejm, e jsou pastorky s vtm prmrem, ale dky tomu taky s patin vtm potem zub. A jejich pouitm vznikne nesmysln pevodov pomr.
Pedpokldm e je to na 1:43. A tam pokud vm jsou jen in-line s malm pevodovm kolem.
Zkus uloit motor ikmo.
A nebo pout inline pevod. Zelen Slot.it m prmr 14mm a 24 zub a ten by tam mohl vejt.
ASTON MARTIN - 100 Years of Power, Beauty, Soul.
http://www.youtube.com/watch?v=BGj6x7AE4Rk |
|
Autor |
RE: ach jo...tazky zivot kaskadera... |
rockmaster
len
Vloeno dne 26-10-2011 17:35 |
|
|
Ono mam uz praveze vsetko vyriesene,a tazisko potrebujem viac na zadku,pretoze ide o porsche.Je to mierka 1:40 a pouzit idem motor X-10 Tiger.Experimentalny stroj .Jedine,co mi chyba je par milimetrov od pastorku k ozubenemu kolecku.Preto ten curbes okolo vacsieho pastorku.Uz som ho mal aj objednany,ale ospravedlnili sa,ze ho uz nemaju.Motor navyse miesto slubovanych 56000 ot/min nespravil ani 1 otocku a priblblo vrcal,tak je v reklamacii.Proste pech.Rozobral som jeden stary budik a je tam hodne ozubenych kolies,tak uvidim,ci to nebude riesenie.Zatial dik moc a keby niekto vedel,kde zohnat klinovy prevod remenom,tak ma velmi potesi |
|
Autor |
RE: Pastorky-problem zohnat vacsi priemer |
rockmaster
len
Vloeno dne 26-10-2011 18:08 |
|
|
Dakujem Daliborovi za super link.Nasiel som tam preeeeeeeesne to,co potrebujem :-)))))). |
|