Autor |
RE: RE:Čím stříkat modely? |
Jirka B
člen
Příspěvků celkem: 209
Bydlitě: Brno
Registrován od: 02.05.09 |
Vloeno dne 03-10-2013 18:04 |
|
|
Zdravím Vás vechny po delí odmlce.Nedávno jsem tu psal,e si asi zhotovím kompresor /z lednice/ +pistolku na stříkání modelů. Spreje jsou na mé malé měřítko moc hrubé. A navíc jsem teď zjistil,e v Lídlu měli kompresor i s pistolí za 1700,-Kč.Bohuel jsem to ale provihl. A teď bych měl otázku na ty ,co stříkají kompresorem a pistolkou.Kde stříkáte?Jaký zanechává pistole popraek?
Jedná se mi o to zda se s tím dá stříkat v bytě/kuchyni/.Mám udělaný box z kartonu. Doposud jsem stříkal na balkoně,ale přez zimu to nejde. Ptám se proto,abych mohl stříkat přez zimu v kuchyni a manelka mne nezabila. Jirka B
Jirka B |
|
Autor |
RE: RE:Čím stříkat modely? |
Jirka B
člen
Vloeno dne 05-10-2013 19:48 |
|
|
A jetě jeden dotaz.Někde jsem tu četl,e někdo pouívá kompresor+pistoli zakoupenou v Lídlu.Kdo to máte,můete mi napsat parametry té pistolky.Díky Jirka B
Jirka B |
|
Autor |
RE: Čím stříkat modely? |
Petr L
Administrátor
Příspěvků celkem: 2145
Bydlitě: Praha
Registrován od: 04.04.07 |
Vloeno dne 06-10-2013 21:30 |
|
|
Já jsem psal, e mám v garái kompresor, mám to sice v plánu, ale zatím jsem ho ke stříkání nepouil. Tady je od něj manuál
http://www.lidl-service.com/static/54151607/89564_PL_HU_SL_CS_SK.pdf
Jinak mají v sortimentu také airbrush set. Na první pohled to vypadá jako derivát Fenga/Bergland. Je k tomu sice pistolka, ale ta na modely asi moc nebude
http://www.lidl-service.com/static/50183673/89068_PL_SL_CS_SK.pdf
Editoval Petr L dne 06-10-2013 21:32 |
|
Autor |
JK
člen
Příspěvků celkem: 226
Registrován od: 09.09.09 |
Vloeno dne 07-10-2013 11:43 |
|
|
Je to blbé, ale větina barev prostě smrdí - a zvlá manelkám. eny mají obecně vyvinutějí a citlivějí čich + navíc alergii na ve, co by mohlo, by jen teoreticky, znamenat nějaké znečitění interiéru. Samotný box moc nepomůe, musí na něj mít odtah. Já to řeil dlouhým husím krkem napojeným na vysavač umístěný mimo dům a i tak je kolem toho vdy spousta zbytečných řečí. A to stříkám v garái, kdybych barvil v kuchyni, tak jsem u dávno bezdomovec . |
|
Autor |
Petr L
Administrátor
Vloeno dne 07-10-2013 12:32 |
|
|
Jo jo, pokud jsem doma stříkal, tak pouze pokud enská část domácnosti byla spolehlivě na několik hodin mimo. Stříkal jsem v papírovém boxu na záchodě a měl jsem odtah do ventilace. Stejně ale byly kachlíky vdy pokryté jemným sotvaznatelným poprakem z barvy, který jsem musel umýt, take jsem musel komplet celý prostor vygruntovat a dům vyvětrat.
|
|
Autor |
RE: RE: Čím stříkat modely? |
Jirka B
člen
Vloeno dne 07-10-2013 19:14 |
|
|
Dík vem za rady.
To Petr L-ten druhý odkaz to je to co jsem měl na mysli s tím,e si k tomu koupím jinou pistolku.Ale jak píe,e i pistolka zanechá jemný popraek,to znamená,e se stříkáním přez zimu mám útrum.Take stříkat a na jaře a v letě na balkoně.Jinou monost nemám.Tím se mi to trochu komplikuje a tahače
představím později. Jirka B
Jirka B |
|
Autor |
Petr L
Administrátor
Vloeno dne 07-10-2013 19:25 |
|
|
Já osobně nadělám vdy, ale doma dělá kde kdo, take to třeba jde, hledej dál, třeba na to je nějaký fígl :-))
|
|
Autor |
HWSlot
člen
Příspěvků celkem: 401
Bydlitě: Thereban
Registrován od: 20.10.06 |
Vloeno dne 08-10-2013 03:39 |
|
|
Přijde chlápek do obchodu s auty furt si nějak nemůe vybrat a tak na něm prodavač vyzvídá, jakou má představu
"No. aby bylo pohodlný"
"Dobrře, to tu máme jednoho takovýho krasavce" povídá prodavač a ptá se: " a jakou by jste chtěl barvu?"
"No, nejlepí by byla barva spermiová."
"Prosím???" diví se prodavač.
"No, kdybysem ho náhodou někde krábnul, tak abych si ho mohl sám přestříknout."
HWS
http://www.hwslot.estranky.cz/ |
|