Autor |
RE: Obtisky |
Pepino
Super Administrtor
Pspvk celkem: 1154
Bydlit: Hvozdnice
Registrovn od: 13.09.06 |
Vloeno dne 06-09-2007 21:25 |
|
|
Konen jsem se dostal k polepen sti m 911 od Hornby. Pokraovat budu v nejblich dnech.
patn zprva pro ty, kte chtj pout prhledn obtiskov papry od Propagteam (teba tom59herder). V podstat jdou pout jen na hodn svtl podklady i blou. Zkouel jsem na prledn dt syt lut slo a pak to nalepit na tmav edou a vsledkem bylo, e slo nebylo vbec vidt.
Bl obtiskov papr je OK.
P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE
Pepino sem pipchnul tento obrzek:
|
|
Autor |
Mitch
len
Pspvk celkem: 1003
Bydlit: New Bor City
Registrovn od: 20.09.06 |
Vloeno dne 07-09-2007 08:35 |
|
|
Moc pkn prce na domc podmnky. Mon bych volil svtlej evenou nebo jinou barvu kol (stbrno zlat), ale za reklamu tomuto webu v podob obtisk ti dvm za 1*!!!. Pedpokldm e to bude na zvodech tv hav elsko v ohni. |
|
Autor |
sutor
len
Pspvk celkem: 359
Bydlit: Praha
Registrovn od: 10.04.07 |
Vloeno dne 07-09-2007 09:19 |
|
|
Jako propagace webu je to super, ale designov pro zvodn auto je to ed myka. Po tom, co jsem vidl prvn nstel obtisk na setkn, jsem ekal jin odvaz.
K t technice - jestli tomu dobe rozumm, tak te mus udlat ped nalepenm vdy pesn obstih obtisku, aby nebyla vidt podkladov bl. Nezkouel jsi zmnit tiskrnu? Teba by pouit jinho tiskovho media dokzalo udlat dostaten silnou kryc vrstvu i na prhledn folii.
Honza |
|
Autor |
Honza
len
Pspvk celkem: 432
Bydlit: Ostrava
Registrovn od: 30.11.06 |
Vloeno dne 08-09-2007 00:58 |
|
|
J mm obavy, e zas budu vypadat, jako mudrlant, kter se sna tvit, e vechno um a v, ale pro to nen erno - blo - erven, jako tyto strnky (ern podklad)? A dal bych tam windowsckou ipeku, jako te m Vodafone na tch billboardech k npisu AUTODRHA.... nebo k tomu autku, co m v logu a msto tch kostiek teba lut smajlky....jako char. znaky strnek (neboj se, nebude to plagiace, j jsem tu ipku pouil letos v noru v jednom z nvrh na billboard v konkurzu pro mstn podnik s nbytkem tady u ns - mohu doloit). Neuspl jsem a jen jsem byl zvdav, kde se to objev a zd se, e s tm nem nikdo problm...
Ale me to bt i nhoda - doba dospla.
(Pod vlnm relativn klidnou vodu, u mi to je samotnmu blb a vm, e u by mi mon nkte nejradi dali pohlavek )
Editoval Honza dne 08-09-2007 01:18 |
|
Autor |
Pepino
Super Administrtor
Vloeno dne 08-09-2007 09:03 |
|
|
Pnov, um se, um. Zatm nejsem spokojen asni s nstikem. Postupn bych chtl vce stkat ne lepit. Nebojte, mm tu jet asi 10 kastl Porsche
sutore: je to dlan na Canon IRC za 250 tis., take kvalitu asi lep nenajdu, ale spe zkusm laborovat s nastaven.
Mitchi: ty kola jsou je stavebnicov, na podvozku budou asi jin.
P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE |
|
Autor |
Petr L
Administrtor
Pspvk celkem: 2145
Registrovn od: 04.04.07 |
Vloeno dne 08-09-2007 09:04 |
|
|
Honzo je lep mt nzor - a je jakkoliv, ne nemt dn.
To Pepnovo auto je na mj vkus trochu smutn, ale to me bt problm fotky, v relu to me bt pln jinak.
Pokud m pipomnat, nebo vychzet ze strnek Autodrhy, tak bych mu okolo auta msto "rychlho pruhu" nezbytnho to doplku kadha zvodnho auta nasadil tu horn litu ze lutch psmenek na hlavn strnce. A tam by to t ipce sluelo.
Jinak je ale ipka z woken u dost proflknut a moc bych j nikam necpal. Naposledy T-mobil a nechpu jak argument pouila agentura aby to prodala
Editoval Petr L dne 08-09-2007 10:38 |
|
Autor |
Mitch
len
Pspvk celkem: 1003
Bydlit: New Bor City
Registrovn od: 20.09.06 |
Vloeno dne 10-09-2007 07:46 |
|
|
No dost by to zesvtlil i pipraven bl rmeek na slo na boku dve s pidanou reklamou na hornm i spodnm okraji. + men proveden pouze rmeku bu na kapot pes blatnk nebo v tom volnm rohu na stee. |
|
Autor |
Honza
len
Pspvk celkem: 432
Bydlit: Ostrava
Registrovn od: 30.11.06 |
Vloeno dne 11-09-2007 18:53 |
|
|
To Petr - a kdes tu ipku jet vidl, krom t reklamy na internet od T-mobile, e je podle Tebe tak proflknut???
Editoval Honza dne 11-09-2007 18:54 |
|
Autor |
Petr L
Administrtor
Vloeno dne 11-09-2007 19:57 |
|
|
Honzo od t doby, co je internet bn dostupn se ta ipka a ostatn eple co se mot po pracovn ploe woken objevuje kem krem tiskovou reklamou vdy tam, kde je teba zdraznit to, e je to jaksi spojen s internetem. Nap. minul msc woknov ruika na reklam Ihned, v katalogu Quelle je ipka ve spojen se sloganem "rychl nkup na jeden klik" tamt opt ruika jako upozornn na www adresu, a to jsem jen namtkou hnul do petench asopis a novin, kter jsem jet nevyhodil.
Je to stejn jako se jet nedvno pouval velmi asto v tiskov reklam ten samolepic rov a lut paprek na vzkazy. Tak byl vude mon.
|
|
Autor |
Pepino
Super Administrtor
Vloeno dne 28-10-2007 20:26 |
|
|
V sobotu jsem pi zvodech EUROCUPU v Pardubicch narazil na upozornn JMS na nabdku hotovch obtisk na urit modely aut.
V balen za 100,- K je obrzek vozu, obtisky a vykrvac folie pro barven modelu.
Pokusm se dotynho oslovit a zveejnit vce info a jeho nabdku.
P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE
|
|
Autor |
Pepino
Super Administrtor
Vloeno dne 28-10-2007 20:27 |
|
|
Jet jedna fotka.
P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE
|
|
Autor |
Jarda
len
Pspvk celkem: 21
Bydlit: Dn 32
Registrovn od: 22.10.07 |
Vloeno dne 28-10-2007 21:03 |
|
|
Zkuste tento odkaz: http://www.slot-racing.cz/index.php?pid=50&akce=skupina&ids=3 Tam najdete tyto samolepky a rzn zaslepovaky. Jarda. |
|
Autor |
Petr L
Administrtor
Vloeno dne 28-10-2007 21:59 |
|
|
Jo jo, tuen se zmnilo v jistotu, decals F1, koda, e v sortimentu nemaj, i njak zakryt kola.
|
|
Autor |
Jarda
len
Vloeno dne 28-10-2007 22:08 |
|
|
Nezoufej, pokud vm, tak letos Pavel Fleisig samolepky rozioval o dal ady. Zkus mu zavolat a domluvit se s nm. Dal samolepky m i JMS na www.blueking.cz , ale jsou to spe samolepky na 1:24. Zkus se podvat.Jarda. |
|
Autor |
vitek
len
Pspvk celkem: 1642
Bydlit: Zln
Registrovn od: 07.12.06 |
Vloeno dne 29-10-2007 15:14 |
|
|
Neznm pesn sortiment, ale je nutn rozliit mezi deklem, kter po nanesen a zalakovn SPLYNE s povrchem. U maket je to dan cl.
A nebo se jedn o nlepku, by z tenk folie. Ta mnohm pro jedn bohat sta, ale ta maketovost u nen pln super.
Typicky je to pro srovnn mezi stami a novjmi sbratelskmi modely od Bburaga.
Ale ve zle na poadavcch. Znm takov, co vid mouchy na Studiu27 a jinm nevad samolepka z copy centra.
U maket je jet jeden problm. Dekly mus sedt na dan model. Ne nadarmo maj mnoz vrobci dekl uvedeno na model jakho vrobce jsou dan dekly.
Zajmavou nabdkou i cenov jsou Ortmann decals. Bohuel je sem nikdo nevoz. |
|
Autor |
Jarda
len
Vloeno dne 29-10-2007 19:12 |
|
|
Aha, tak ty kontakty co jsem sem dval na ty reklamy jsou na samolepcm podkladu a musej se z arku sthat. Pechod je tedy znateln. Jedin, kter by vm mon vyhovovaly jsou tzv. obtisky od firmy Revell a od esk firmy Faro, jejich nevhoda ale je, e jsou to reklamy pouze na vozy max. do mtka 1:32 a jsou na auta do roku 1980, ili vechno velmi star loga. Na druhou stranu je zase docen maketi, kte stav star zvodn vozy. Jarda. |
|
Autor |
Petr L
Administrtor
Vloeno dne 29-10-2007 19:50 |
|
|
Jardo, ty Revell, co nabz i Faro nejsou ji vc jak 3/4 roku k dostn a maj pouze sla. Na mnoha webech v Evrop je takt nemaj, ptal jsem se Fara a ani nevd kdy a jestli je vbec dostanou.
Jin obtisky krom tch od Gonio na Porsche Jagermaister, kter jsou tak vyprodan Faro pokud vm nemlo.
|
|
Autor |
Jarda
len
Vloeno dne 29-10-2007 20:24 |
|
|
Hmm, hmm, m pravdu, ale j jsem si je objednval u Fara nkdy te v lt o przninch a doly mi asi za ti dny. Mm je tedy nepouit doma a pouvat je zatm nebudu. Sp jsem si je objednal z nostalgie. Chtl jsem je pout a nkdy ke stru, a budu mt as na makety. Kdyby jste je tedy nkdo upotebil tak jsou k mn. Jinak vm, e jaksy nlepky ml i Tom Zednek v st na krm. Jarda. |
|
Autor |
Petr L
Administrtor
Vloeno dne 29-10-2007 20:48 |
|
|
Jardo, pokud jsou to tyto, tak je beru. Petr
Petr L sem pipchnul tento obrzek:
Editoval Petr L dne 29-10-2007 20:51 |
|
Autor |
Jarda
len
Vloeno dne 29-10-2007 21:04 |
|
|
Ano to jsou ony, napi mi tedy tvou adresu na jvlcek.bfrs@tiscali.cz a j ti je zalu.Jarda. |
|