AUTODRÁHA ON-LINE / SLOTCARSWORLD.CZ - Internetov� server o autodr�h�ch

Úvodní stránka ::  Články ::  Seznam krátkých zpráv ::  Diskuzní fórum ::  Fotogalerie ::  Ke stažení ::  Odkazy ::  Vyhledávání
December 25 2024 19:10:40 

Kalend
PotSttPSoNe
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
ZVODY

1:32
Porsche Cup
Krunohorsk pohr
Moravsk liga
Slovakia Cup

POSLEDN LNKY
Test Corvette C5R Fl...
Aston Martin DBR9 ...
Test TATRA T602 Tatr...
Porsche 997 RSR od F...
Test TATRA 607/2 (FA...
VW Golf Gr.2 "KAMEI"...
Jak vznikaj modely ...
Slotlandia 2011
Dodge Charger 500 od...
Scaleauto Porsche 91...
Flyslot cars Ferrari...
SCX Volkswagen Touar...
SCX Aston Martin DBR9
SCX Aston Martin - p...
GSLOT - Nov znaka ...
KLUBY A KROUKY
AMC Podbaba 132
esk Tebov
DDM Hradec Krlov
MC SRC Most
Prask klub SCX
SCRC - Praha 7
SRC Brno
KONTAKTY
MEDIA

View Thread
AUTODRÁHA ON-LINE / SLOTCARSWORLD.CZ - Internetov� server o autodr�h�ch | Voln pokec | Design aut
Autor Obtisky Audi TT R
vitek
len

Pspvk celkem: 1642
Bydlit: Zln
Registrovn od: 07.12.06
Vloeno dne 15-02-2007 09:23
Shnm obtisky na Audi TT R lut kter m Faro v nabdce pod katalogovm slem 355 a je to taky Revell Easykit.
Sta mi kvalitn sken a nebo jejich zapjen.
Pedem moc dky.

Kontakt je v profilu a nebo pes SZ.
Autor RE: Obtisky Audi TT R
vitek
len

Vloeno dne 15-02-2007 12:26
Nevm jestli jsem nenapsal hloupost, protoe mm pocit, e k Easykitu dn dekly nejsou.

Ale mon m nkdo dekly na toto auto. Beru i v 1:24. smiley

A mon, e k nmu vbec dn nejsou a budu to muset dvat dokupy podle jednotlivch logotyp apod.smileysmiley
Mitch
len

Pspvk celkem: 1003
Bydlit: New Bor City
Registrovn od: 20.09.06
Vloeno dne 15-02-2007 13:09
Nejsem expert pes decaly, ale ekl bych e shn marn nebo se piprav na dlouhou asovou prodlevu. Na EasyKitech jsou pokud vm ji nalepen. Jedin, e by se teba nkdo rozhodl jt svou cestou a utvoit si jin a tyto chtl sthnout. Pak bys ml monost je zskat teba i na oscannovn. Pokud vm tak ani jako model jsem pesn tento typ nikde nevidl.
To by bylo mon jednodu si je udlat. Jsou to peci jen reklamy a pr npis. V lepm fotoshopu nebo corelu by to snad neml bt vt problm, ale piprav si ped finlnm tiskem hodn ingoustu a mrk na vyzkouen velikosti pa na poprv to urit netref. A a si bude jistej e je to tak akort tak si to vytiskni na ten obtiskovej papr co tu propagoval Pepino. Aspo by ho nkdo vyzkouel. Reklamy sthne vude na netu a asi nejvt problm vidim v tch plamenech na zadnm blatnku, ale kdy jsem vidl Honzovu prci se samolepkou v vlkn s obtisky tak vyslm e podle ablonky by se ti to mohlo tak podait. Vysledek bych ekl e by nemusel bt vbec patn.
vitek
len

Vloeno dne 15-02-2007 16:53
Sundnm by dekly zlikvidoval.

V Corelu pracuji myslm slun a fotek auta mm dost. Take asi budu hledat loga na netu. A pipravm si to na tisk
Jinak na aut je tak 50% log a npis a taky ty palmeny. Ale j tam chci mt vechny.smiley

A abych dodal na vysvtlenou. To auto je plastov 1:24 hraka, kterou pedlvm na drhu. A na rozdl od jinch to m "atest" DTM. smiley
Autor RE: Log na nete
ceco
len

Pspvk celkem: 18
Bydlit: SR, Vek Meder, Zhradncka 1001/17
Registrovn od: 28.01.07
Vloeno dne 17-02-2007 07:54
Log na internete: http://www.brandsoftheworld.com/
Slun ponuka log.

http://www.digislot132.estranky.sk/
vitek
len

Vloeno dne 18-02-2007 09:59
Dky za odkaz, je toho tam opravdu hodn. Jen doufm, e najdu to co potebuji v pouiteln podob.
LS
len

Pspvk celkem: 133
Bydlit: Praha
Registrovn od: 23.11.06
Vloeno dne 18-02-2007 18:44
Vtku,

j AUDI TTR mm od SCX. Je to vak druh vz bez ervench plamen, ale s ernmi fleky. V ppad zjmu polu detailn fotografie, aby se model mohl dle tto pedlohy pojednat. Co se te decal na Vmi poadovan auto, tak asi nejsou. Na strnkch www.amoslot.de/index.php/cPath/7_13 je 133 druh decals a d se z nich nco vybrat. Cena je vak od 7 do 15 Euro.

Ve Vaem ppad bych si zakoupil podobn dekal a plameny namaloval run mkkou tukou (nejlpe mikrotukou 0,5 3 B) na karoserii dle fotografi. Potom bych plameny vybarvil modelskou akryltovou barvou. Dle nsleduje ji klasick postup - obtisky + zvren lak. Je otzka, zda se tmto zpsobem vyplat dlat zvren design karoserii pvodem z hraky. Z mho pohledu je vroba nlepek na PC asov i materilov znan nron.
Editoval LS dne 18-02-2007 18:54
Autor RE: Vyplat?
Honza
len

Pspvk celkem: 432
Bydlit: Ostrava
Registrovn od: 30.11.06
Vloeno dne 18-02-2007 19:08
LS, jaks to myslel, zda se to vyplat? Pokud to tvrci udl radost, pobav se tm a vsledek ho bude tit, tak se to podle mn vyplat i na hrace teba ze deva....
H
Editoval Honza dne 18-02-2007 19:09
www.grafik-jan-vician.cz
LS
len

Pspvk celkem: 133
Bydlit: Praha
Registrovn od: 23.11.06
Vloeno dne 18-02-2007 20:42
Pro Honzu:

Myslel jsem to tak, zda se vyplat dt 7 - 15 Euro za decaly + potovn, as + materil, kter nen levn za zulechtn - a te se nechci nikoho dotknout - hraky. To u mi pijde rozumnj dt njak obnos za stavebnici bu Revell nebo pmo drhovou TOPSLOT (a jin), kde u budu decaly mt jako soust stavebnice a hlavn v pesnm mtku. Navc ta stavebnice bude opravdu modelem vetn detail interiru. A zamodelam si taky.

Dle mho, mon zkostnatlho nzoru, je radost z dobr povrchov pravy vt, ne kdy ji budu vytvet ttekem. Ne kad m k dispozici retu. J bych to tou retu stejn nestkal, nebo nemm cca 20 - 30 hodin na vrobu pesnch ablon, stkn ervench plamen a vrobu vlastnch reklam. A to nemluvm o chassis a pneumatikch.

Naopak si myslm, e Vae modely formul maj pkn vyeenou konstrukci novho chassis. Velmi bych stl o zasln fotografi na e-mail. Pro povrchovou pravu vak plat to sam, co jsem napsal ve. Konkrtn u Ferrari F2000 - 2001 (dle obrzk bych to tak njak typoval) to bude znamenat 2 3 druhy decals (Logo Ferrari, Marlboro, Shell, FIAT, FedEx, tic tac, Bridgestone, Magneti Mareli, startovn sla, v cen minimln 30 Euro + potovn + pr korun za barvy a tmel. S vrobou obtisk na PC, pokud vm, mnoho zkuenost nen. A tm nemyslm pouze tene tchto strnek, ale sv kolegy, kte se obdobnou tematikou profesionln zabvaj. Nic proti reklamnm flim, ale dky sv tlouce se na subtiln modely F1 v mtku 1:32 moc nehod.
Autor RE: Re
Honza
len

Vloeno dne 19-02-2007 00:39
To LS:
V, j jsem zvykl uvaovat systmov a pro mne modely jsou taky jen hraky ale pro vt dti - co maj prachy, zrunost, zkuenost a potebu doshnout vysok podoby s pedlohou - a j ten pedl prost nevnmm tak dramaticky....a pokud Ti to nevad, klidn si meme tykat, jestli vad, neurazm se..., j to beru tak, e jsme pinejmenm kolegov... velmi si vm Tvho kvalifikovanho pstupu a znalost a obdivuju ho, pestoe to mme (nejen my dva) kad trochu jinak, ale to je OK. Vdy jsou mezi nmi takov, kte si vniv zazvod teba se starmi Ites doutnky, nebo Favority (a ty jsou podle mn zvl᚝ stran - ikdy je to model) a pece si to umj ut...!
Mon jsem infantiln, ale m to zas tak nepl, e tam nemm nlepky podle originlu, ale pokud to na m pjde, tak je tam udlm a nevad, e s tm nemm zkuenosti, udlm to tak, jak to doku se svou hlavou a rukama (a v neposledn ad se zkuenostmi od jinch zde pedanmi).
Jet bych chtl trochu jeden npad: kdy podle Tebe jsou flie moc hrub teba na ty plameny (j bych to z nich klidn znul), mohly by poslouit jako maska k lakovn barvou. A pekreslit to z fotky do kivek pro mne nen zase tak tk.

...pokud bys chtl plnek, nebo podrobnj foto na e-mail, tak uve adresu.

Ahoj, H

Mohlo by to bt hor....smiley
Honza sem pipchnul tento obrzek:

Editoval Honza dne 19-02-2007 00:44
www.grafik-jan-vician.cz
vitek
len

Vloeno dne 19-02-2007 09:17
Mm staen fotky auta ze zvod. Destky. Pak i njak vytitn. Sepsan loga, kter na "hrace" chyb. K dispozici Corel Draw a pokud by byla poteba tak i monost tisku na tiskrn, kter zvld blou a nebo tisku dekl jako na plastov modely.
Musm upozornit, e na autu nechyb zsadn polepy - nap. plameny, ale drobnosti. Oproti pedloze je to chud.
Nebudu to hrotit (tum, e by mnohm i takov proveden u stailo), ale v rozumn me to dodlm, tak aby i kd to nebude moc jezdit (1:24 smiley ) se na to dalo dvat.

Samozejm, e mohu koupit Revell a podobn, kde bubu mt sice dekly hotov ale budu dokupovat barvy a to nemluvm o tom, e stkac pistoli apod. mm. A taky vm, e dodlat zmiovan plameny stknutm by bylo lep ale ta nlepka je v pohod.

Ml bych se polepit a dt sem fotky "hraky" a vozu.
Zatm jen dodm, e auto jezdilo v sezon 2002 seril DTM a pilotoval ho Laurent Aiello.
Honza
len

Vloeno dne 19-02-2007 13:26
Monosti m vc ne dostaten...fotky bys ml pidat. Peju, a se Ti to poda. H
www.grafik-jan-vician.cz
vitek
len

Vloeno dne 19-02-2007 17:53
Myslm, e mm trochu tst. Toto auto nabz jako RC v 1:10 Tamiya (k.. 58300). Take u mi chyb "jen" zapjit si dekly na sken nebo kopii.
Nevte nhodou o nkom.

Jen tak na okraj. To RC jde postavit i v modr verzi Red Bull.
Honza
len

Vloeno dne 26-02-2007 10:42
To LS:
Napsal jsi:
Konkrtn u Ferrari F2000 - 2001 (dle obrzk bych to tak njak typoval) to bude znamenat 2 3 druhy decals (Logo Ferrari, Marlboro, Shell, FIAT, FedEx, tic tac, Bridgestone, Magneti Mareli, startovn sla,

Zd se, e m njak obrzky tohoto Ferrari Fi. Mohl bys mi prosmt poslat njak na e-mail vicgrafic@volny.cz, abych podle nich mohl vytvoit decaly na to autko??? Nebo sdl prosm, kde je najdu, j umm prozatm najt jen obrzky loskho a letonho Ferrari F1

Dky, H
www.grafik-jan-vician.cz
vitek
len

Vloeno dne 26-02-2007 15:08
To Honza
- nemlo to bt nhodou v jinm vlkn?
- na tomto webu www.motorsport.com je fotek a a. A taky njak z F1smiley
Honza
len

Vloeno dne 26-02-2007 22:22
Dky za skvl tip, nael jsem ve, co jsem poteboval.
A ve kterm vlkn by to mlo bt???
H

(sorry, u jsem si peetl, e zde jde hlavn o decals na A-TT)
Editoval Honza dne 26-02-2007 22:23
www.grafik-jan-vician.cz
Pesko do fra:
INFORMACE
PRAVIDLA WEBU
Copyright, autorsk prva
Administrtoi

TOPlist

DDM HRADEC KRLOV

Seznam novinek
Kalend
BPA Gallardo + Vsledky