AUTODRÁHA ON-LINE / SLOTCARSWORLD.CZ - Internetov� server o autodr�h�ch

Úvodní stránka ::  Články ::  Seznam krátkých zpráv ::  Diskuzní fórum ::  Fotogalerie ::  Ke stažení ::  Odkazy ::  Vyhledávání
December 25 2024 08:00:38 

Kalend
PotSttPSoNe
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
ZVODY

1:32
Porsche Cup
Krunohorsk pohr
Moravsk liga
Slovakia Cup

POSLEDN LNKY
Test Corvette C5R Fl...
Aston Martin DBR9 ...
Test TATRA T602 Tatr...
Porsche 997 RSR od F...
Test TATRA 607/2 (FA...
VW Golf Gr.2 "KAMEI"...
Jak vznikaj modely ...
Slotlandia 2011
Dodge Charger 500 od...
Scaleauto Porsche 91...
Flyslot cars Ferrari...
SCX Volkswagen Touar...
SCX Aston Martin DBR9
SCX Aston Martin - p...
GSLOT - Nov znaka ...
KLUBY A KROUKY
AMC Podbaba 132
esk Tebov
DDM Hradec Krlov
MC SRC Most
Prask klub SCX
SCRC - Praha 7
SRC Brno
KONTAKTY
MEDIA

View Thread
AUTODRÁHA ON-LINE / SLOTCARSWORLD.CZ - Internetov� server o autodr�h�ch | Voln pokec | Prodejny
strana 2 z 2 < 1 2
Autor RE: pomoc!!!kde jsou prodejny---
Petr L
Administrtor

Pspvk celkem: 2145
Bydlit: Praha
Registrovn od: 04.04.07
Vloeno dne 01-04-2013 10:54
To Notes, jenom mi nedochz co to m spolenho s obchody o kter tady jde :-))

http://132slotcars.blogspot.com/
Autor RE: RE.pomoc!!!kde jsou prodejny.
Jirka B
len

Pspvk celkem: 209
Bydlit: Brno
Registrovn od: 02.05.09
Vloeno dne 01-04-2013 11:42
No vypad to jako by se zaalo nad nmi smrkat.Nakonec zbude jen slot it.
To Petr L-problm je ,e na modelskch prodejnch,co jsi psal,maj vude u vtiny zbo Faro uvedeno -zatm nedostupn.Take za chvli budem namazan.
A zrovna te,kdy potebuji nco koupit/a to j potebuji jednou za sto let./Holt mm smlu.Aha a proto vy vtinou prosazujete slot it.No budu to muset zkusit i j. Jirka B

Jirka B
Petr L
Administrtor

Vloeno dne 01-04-2013 12:50
Termn "zatm nedostupn" je nesmysl, sprvn by mlo bt "ji nedostupn" co odpovd relnmu stavu ve ktermse vrobce nachz.

Slot.It pouvme, hlavn proto, e to funguje na zvody s dostupnost faroto nem nic spolenho.

Pokud potebuje njak pevody atd, me se poohldnout v nabdce SRC, nebo mon i v RC,ta je na trhu stabin a urit si tam nco vybere.

Ferobert
len

Pspvk celkem: 34
Bydlit: Ostrava
Registrovn od: 13.03.13
Vloeno dne 01-04-2013 17:34
Faro eshop..... ve tvrtek mi pilo zbo objednan asi v pondl - to je zprva dobr.....ta spatn je, e faktura je vystavena 31.12.2012, ili do etnictv loskho roku.... Znamen to e Model Faro kter je dajn v konkurzu ji letos neprovozuje obchodn innost.....smileysmiley Te jedin vit e zane fungovat nov firma jak to tu nkdo psal ve vlaknu z letonho Norimberku, kde Faro ale vystavovalo, take snad obchodni innost znovu obnov....Zkus to a uvid, aspo budeme vichni vdt ma em jsmesmileysmiley Ja v beznu objednal dvakrt a poprv pila zasilka asi po dvou tdnech a podruh za tyi dny...Ale tam evidentn tlail termn. Do konce bezna podan daov piznn.... Ale na mejly nereaguj uz od zatku roku....Takze jak km zkus objednat a uvid;-)
Petr L
Administrtor

Vloeno dne 01-04-2013 19:05
To Ferobert: Faro je v konkursu a pokud vbec zane nkdy cokoliv fungovat, tak pochybuji, e se bude zabvat vrobou a prodejem ND na Ites/Gonio/Faro. Kdyby to bylo z obchodnho hlediska zajmav, tko by bylo Faro dnes tam, kde je.

Ferobert
len

Vloeno dne 02-04-2013 08:36
Tak rozhodn jsem nemyslel, e se bude faro zabvat pouze vrobou dl na ites/gonio/faro. Spe jsem to myslel tak, e pokud bude fungovat, mon nco mlo nhradnch dl bude, ale hlavn by snad mohli prodvat ty dly, kter zatm stle jsou na sklad. A e je Faro tam kde je, za to si myslm me sten taky samo... Kdo dnes v o njk esk autodrze???? Zatmco Carrery je v kadm obchod spousta, Faro abys hledal, pokud se o nm vbec jako neznal dozv... O komunikaci nemluv... kad tazatel na Faro web je potencionln zkaznk... a ty Faro svm pstupem spe odrazuje...Tko si nkdo objedn nco od vrobce kter nekomunikuje... O slibovanch modelech, zatkch, krajnicch atd. atd. se toho zde ji napsalo spousta
Petr L
Administrtor

Vloeno dne 02-04-2013 13:41
Tvj pohled na Faro je trochu jednostrann a myslm, e vbec nepostihuje podstatu problmu. To o em pe je jenom dsledek aktulnho stavu. O celm problmu se tu ji napsalo vc, ne dost a myslm, e nen nutn to dl rozviovat. Na druhou stranu ani ostatn vrobci na tom u ns nebyli nikdy lpe. Mrkni se na strnky dovozce Carrera, tam je ta diskuse jet hor a u ostatnch ani netum, jestli nco takovho jako komunikace s koncovm zkaznkem vbec maj.
Dokud Faro jelo v bnm reimu, tak jejich obchod komunikoval naprosto excelentn a i DF fungovalo bez problm. Nakupoval jsem u nich lta pravideln, take to mu posoudit.

Ohledn zbo na pultech, dn vrobce nen na naem trhu bn k dostn. Tch pr kousk Carrera, co se vl v prodejnch hraek to nestoj za pozornost.

S dly pro Fato/Ites/Gonio se rozlute, pan Kysela byl podle mne posledn, kdo se o to pokusil a nikdo dal takov se asi ji asi neobjev.

Editoval Petr L dne 02-04-2013 13:42
ALSracing
len

Pspvk celkem: 49
Bydlit: Vska
Registrovn od: 25.06.08
Vloeno dne 03-04-2013 16:59
Je to velmi jednoduch ... Vtina souasn bn komern produkce velkch drhovkovch firem se vyrb hdejte kde??? smiley
Forma na vlisek slunho modelu stoj u ns cca 1 milion, v n asi tak desetinu thle cifry (pro zajmavost formika malho ozubenho kola do vlku, kterou jeden zkaznk nedvno eil vyla v tuzemsku na vc jak sto papr) a od toho se dnes ve odvij. To je dvod pro nejsp je Faro tam, kde dnes je ... prost konkurovat asiatm je v bn "spotebn" produkci nemon dokud si vichni neuvdomme, e ten nepetrit odliv financ z obhu na ekonomiky, kter nkupem jakkoliv blbosti z ciziny zpsobujeme nezbrzdme.
Jsou sice vci kter nechpu ... nap. jak to, e nic moc vlisek v materilu jak na petflaku (nap. pevod) stoj vc ne u mn pesn obrobek z kvalitnho technickho plastu, ale to je asi o tom etzci pekupnk (nejen tuzemskch), kte chtj bt dobe iven... Jene u i ti pekupnci dnes nechtj riskovat, e jim nco zbyde na skladech, protoe vzjemn konkurence a podezvn cen jim shodila mare hodn dol. Pokud se k tomu pid mal koupschopnost tuzemc je vsledek jasn ... zbo nen, obchody miz... A lep to asi v brzk dob nebude. Na druhou stranu, globalizovan trh dnes dovoluje kadmu nakoupit takka kdekoliv... sta jen hledat. smiley
www.alsracing.net
Petr L
Administrtor

Vloeno dne 03-04-2013 19:33
Pojme si pestat hrt na ekonomy ano?

JK
len

Pspvk celkem: 226
Registrovn od: 09.09.09
Vloeno dne 04-04-2013 09:50
Ned mi to a tak bych jen okrajov pidal svj vlastn nzor:
1) kvalitn esk x mn kvalitn nsk vrobek - u spotebnch vc pro komerky je ppadn rozdl ve funknosti zcela zanedbateln a ivotnost je zvisl sp na kvalit individulnho sesazen ne kvalit materilu. Navc kvalitn firmy typu slot.it apod. disponuj vtinou kompletnm, irokm a vnitn kompatibilnm sortimentem dl narozdl od garist. A obas i et vrobci peprodvaj nsk unt.

2) pekupnci - ve vtin ppad se jedn ne o pekupnky, ale o registrovan obchodnky. Bez jejich existence by fungovn zdejho komerkovho slotracingu bylo hodn omezen. Navc maj vtinou velmi dobr znalosti toho, co prodvaj, a to i vetn aktulnch novinek i plnovan vroby. Jejich mare je z pohledu prodejnch rizik skoro smn, jejich ceny jsou asto pod zahraninmi cenami (nap. slot.it). Bume rdi, e existuj a donesou nm nkter vci a pod nos...

3) zahranin x tuzemsk obchody - nap. v Nmecku zmizela za posledn 2 roky vtina kamennch obchod, ve zbytku se prodv njak ta Carrera a Scalextric, ale bez vtho vbru - jen novinky nebo leky. Vbr dl minimln, dn speciality. Ve vtin zem je to stejn, kdy chce nco konkrtnho, m smlu. Internetov obchody jsou samozejm na jin rovni, asto je vedou lidi, kte v minulosti jezdili njak odvtv SRC. Nabdka je obvykle velmi irok, ale ne vdy je vechno skladem (pes jejich duovn) nebo v potebnm mnostv.
asto je problm s hradou (za PayPal si nkte pirej a 4%), potovn tak nen zadarmo.

Take zvren resume je z mho hlediska takov, e ten, kdo se ve vci orientuje, nem zsadn problm se sehnnm prakticky ehokoliv v potebn kvalit a za slunou cenu, ten, kdo se neorientuje nebo nev co chce, jde cestou pokus-omyl. Na druhou stranu m monost se tady na fru zeptat na zkuenost ostatnch...
Editoval JK dne 04-04-2013 14:02
Autor RE: RE:pomoc!!!kde jsou prodejny..?
Jirka B
len

Pspvk celkem: 209
Bydlit: Brno
Registrovn od: 02.05.09
Vloeno dne 04-04-2013 18:09
Je pravda,e se d vechno sehnat.Hlavn venku ,to nen problm.Ovem pokud mluv jako j temi jazyky-esky,slovensky a rusky, tak vyvstv problm s komunikac.Jirka B

Jirka B
JK
len

Vloeno dne 05-04-2013 08:46
Ani jazykov nevybavenost nen a tak velk problm, pevn vtina zahraninch web je u z podstaty blbovzdorn a vysta si tam pohodln se slovnkem. Co je obvykle nejvt prvih, kter hodn zv cenu objednvky, je pevod penz a potovn.
Ale o tom jsem nechtl mluvit - prakticky vechno, co je k mn venku, je k dostn i u ns. Mus si ale nejdv jednoznan ujasnit, co opravdu chce a pak se zeptat. Pevody, osy, kola, brusky, mechy, motory (SRC), ovladae, karosrie - to ve pro mtko 1/32 a 1/24 je zdej provenience a dostupn.
Petr L
Administrtor

Vloeno dne 05-04-2013 13:18
Pokud m fugujc Pay Pal, dostatek prostedk na tu a v, co chce koupit, tak cel nkup zvldne bez jakkoliv poteby komunikovat. Sta ve odklikat a na to sta peklada v lit od Googlu smiley

Za celou dobu co nakupuji venku jsem musel s e-shopem komunikovat pouze 2x. Jednou jsem neml dostatenou hotovost na Pay Pal a platba proto nebyla realizovna, podruh mi zsilku Deutche Post poslali omylem do Izraele. To je za 6 let myslm vborn skresmiley

Ferobert
len

Vloeno dne 18-04-2013 16:22
Tak mm dobrou zprvu... Zkusil jsem objednat z Faro eshopu a asi po tdnu zbozi dorazilo.smiley Take eshop fungujesmileyaspo teda zatim.

Petr L
Administrtor

Vloeno dne 18-04-2013 16:56
Do vyprodn zsob :-))

Autor RE: e-shop i zahranin
DavidG
len

Pspvk celkem: 25
Registrovn od: 19.12.11
Vloeno dne 06-08-2013 13:19
Zdravm.
Praskaj a rozpadaj se mi pneu na Ferrari 599XX (pneu 89633) a Audi R8 GT (pneu 89628) pro Carrera D132.
Mte nkdo dobr zkuenosti z njakm e-shopem, teba i zahraninm? Koukm, e u ns to je nedostatkov zbo.
Pedem dk za odpov
DavidG
len

Vloeno dne 07-08-2013 11:03
Nco jsem nael na nmeckm eBay. Jet jsem pe eBay nenakupoval, ale nic jinho mi asi nezbyde. No... vyzkoum.
JK
len

Vloeno dne 07-08-2013 13:45
Zavolej Tomovi Zednkovi (firma Jana Zednkov) - doporu ti a pole njakou smysluplnou nhradu.
Editoval Pepino dne 07-08-2013 23:12
DavidG
len

Vloeno dne 18-08-2013 16:21
Dk za odpov. Nakonec jsem koupil nkoli sad pro m auta. Jedna sada na nmeckm eBay za 4.5 . Potovn 5
Editoval DavidG dne 18-08-2013 16:24
DavidG
len

Vloeno dne 18-08-2013 16:27
Takhle vypadaly pneu. Moc jsme na nich neodjezdili a pak byly auta v krabici
strana 2 z 2 < 1 2
Pesko do fra:
INFORMACE