Autor |
RE: novinky v shopu |
Rebas
len
Pspvk celkem: 326
Bydlit: Praha
Registrovn od: 18.01.07 |
Vloeno dne 22-09-2008 08:48 |
|
|
Vitek, Pepino - diky za pripominky - predal jsem to programatarovi, uvidime jestli s tim neco udela...
v noci jsme nahodili design na ostry shop, takze uz bezi na:
http://autodrahy.e-obchod.com
jeste je tam par malickosti, ktere se museji doupravit, pripadne dodelat ale nebylo to tak zavazne abysme to nemohli spustit. (sel jsem spat v pul pate rano).
Rebas |
|
Autor |
Petr L
Administrtor
Pspvk celkem: 2145
Registrovn od: 04.04.07 |
Vloeno dne 23-09-2008 11:46 |
|
|
WIN 2000 PRO - to sam, co pe Pepino.
|
|
Autor |
kmasita
len
Pspvk celkem: 213
Bydlit: Dobichovice
Registrovn od: 11.03.08 |
Vloeno dne 23-09-2008 19:48 |
|
|
Ahoj jak m prohle ?
|
|
Autor |
Petr L
Administrtor
Vloeno dne 23-09-2008 20:29 |
|
|
IE6.1 SP01
|
|
Autor |
Rebas
len
Vloeno dne 22-11-2008 10:28 |
|
|
Od tohoto tdne mme skladem tm vechny poloky ze sortimnetu Slot.It (ve co ml pan Zednek skladem). Bhem ptho tdne Pecan tyto poloky zad na web.
Jak je nam zvykem, cena tchto poloek bude o 5% ni ne doporuen cena.
Rebas |
|
Autor |
notes
len
Pspvk celkem: 47
Bydlit: Liberec
Registrovn od: 02.09.08 |
Vloeno dne 25-11-2008 20:27 |
|
|
ahoj.... clovece tady lakas na novinky a kdyz jsem se k tobe do kseftu dnes kolem 15. hodiny priritil osobne,tvuj personal mi suse oznamil,ze maji dnes zavreno....kdyz mas takhle mimo nedele treba zavreno,neslo by to sem hodit den predem...prece jen nebydlim ve vedlejsim dome a je to celkem daleko...Diky
opt jsem za novka po 30 letech |
|
Autor |
Rebas
len
Vloeno dne 25-11-2008 21:29 |
|
|
to note:
presne jak pisete, prisel jste kolem 15 hodiny.
viz nase upozorneni na shopu:
Nepehldnte
Zmna otevrac doby
Ven zkaznci,
vzhledem k nrstu internetovch objednvek jsme nuceni upravit otevrac dobu pro na kamennou prodejnu. Pauzu kterou si takto vytvme vyuijeme pro expedovn zsilek kter musej bt do 16:00 hodin na pot jinak Vm druh den nedojdou.
Nov otevrac doba:
Po-P: 10:00 - 14:00 a 15:30 - 19:00
So: 11:00 - 15:00
Tato nov otevrac doba bude platit a do odvoln.
Dkujeme za pochopen
Tato zprava je tam uz tak tri tydny, nemuzeme za to ze neumite cist. Stacilo chvilku pockat a klidne bysme se vam venovali, protoze je to jen pauza.
Rebas |
|
Autor |
mnagista
len
Pspvk celkem: 33
Registrovn od: 24.09.08 |
Vloeno dne 26-11-2008 09:26 |
|
|
Ano, to potvrzuji i ja , tato zmena oteviraci doby je na strankach obchodu jiz nejaky patek, ja si ji vsimnul (narozdil od "note" |
|
Autor |
RE: ha ha ha |
notes
len
Pspvk celkem: 47
Bydlit: Liberec
Registrovn od: 02.09.08 |
Vloeno dne 26-11-2008 10:29 |
|
|
no ja kdyz jdu nakupovat do "kamennych obchodu" neprolezam nejdrive internet,jakou maji praconi dobu. Predpokladam,ze kamenny obchod ma-pokud ji vubec ma-poledni pauzu kolem obeda a odpoledne kolem treti maji jeste vsude otevreno. Otazka v kolik se zavira,jestli v pet,sest,sedm...... Ale panove,nezlobte se na me,pokud je to "kamenny" obchod,ma v 99% pripadu pevnou pracovni dobu a kdyz jdu do spojovaciho materialu,taky nelezu predtim na net,jestli ma odpoledne ve tri otevreno. A jelikoz take podnikam,to ze nekdo musi ve tri zavrit,aby vyridil zasilky podle me znamena,ze ma na predvanocni obdobi poddimenzovane stavy personalu a ze by je mel spise posilit-to neresim ted jako modelar,ale jako zakaznik a zaroven z pohledu jineho podnikatele. Kdyz mi hori terminy na stavbach,take musim posilit stavy,aby se to vsechno stihlo v terminu a v tomto podnikani ani nikoho nezajima,jak to clovek udela,musi to udelat. Tak mi zde nepiste,jak je to jasne,ze kdyz jdu do kameneho obchodu,ze si mam na netu hledat,jestli zrovna tohle odpoledne nemaji zavreno,protoze maji malo personalu.Panove to je u obchodnika proste spatny argument. A misto sorry,meli jsme naval si tu prectu,ze je to moje chyba,ze jsem to nestudoval na netu. Tohle je podle me spatna obchodni politika v prvni rade a pro me pouceni,ze ani kamenny obchod neni zarukou,ze ma sva pevna pravidla a ze pred kazdou navstevou musim zapnout net,zjistit,jak to tam zrovna funguje a jestli budu mit stesti. Jinak upozornuji,ze jsem v tomto obchode za posledni tri mesice minimalne 3x nakupoval a vzdy bylo otevreno podle otviraci doby. Takze jsem opravdu nemel podezreni,ze se neco zrovna vcera zmenilo. To je asi zatim vse,co k tomu mohu napsat z meho pohledu zakaznika.
opt jsem za novka po 30 letech |
|
Autor |
Rebas
len
Vloeno dne 26-11-2008 11:34 |
|
|
ano je nas malo (9 lidi). Vice si dovolit nemuzeme.
ne tak z toho duvodu ze bysme lidi nezaplatili, ale ze by se proste do prostor ktere mame (100 metru ctverecnych prodejnich prostor, 390 metru ctverecnych skladovych) nevesli. Jedine jak volny prostor ziskat je odstraneni stolu s autodrahami.
V tomto osazenstvu kazdy den od pulky rijna fakturujeme a balime zasilky do tri do rana. To jen pro vasi prestavu.
A ty zasilky co se vyexpeduji se proste do 16:00 musi odnes na postu (coz je asi tak 70 zasilek v prumeru na den). Takze radeji od dvou do pul ctvry zavreme. Pokud vse stihame, tak i vramci poledni pauzy obslouzime prichozi zakazniky. Vcera to ale proste neslo. Cim vice se bude blizit Stedry den, tim to bude horsi... je to tak kazdy rok.
A jinam nez na web a na vylohy informaci o zmene doby proste nemame kam napsat.
Rebas |
|
Autor |
Rebas
len
Vloeno dne 07-10-2009 16:56 |
|
|
Opril jsem tuto diskuzi...
Dnes jsme toti pesunuli nae e-shopy ze servru vltava2000.cz (kde bylo cca. 500 e-shop najednou) na jin server, kde budou jen nae e-shopy (autodrhy, RC modely, hern konzole a i pipravovan shop na hraky).
Moje otzka a zrove prosba zn... zrychlilo se Vm natn naich strnek (www.autodrahy.com , www.radiem-rizene-modely.cz , www.hracuv-svet.cz), ppadn jsou pro Vs tyto shopy dostupn, nebo nevykazuj njakou chybu? - vce hlav, vce v...
Ztra rno by ml probhnout pesun databz tak na ten n vlastn servr a pak u nebudeme tm nijak spjat s vltavou (krom plateb za jejich sluby )
Vm, e dky tomu nebude dochzet k tak astm vpadkm naich strnek, pedevm ve Vnonm obdob kdy to bvalo pro ns a nenosn...
Rebas |
|
Autor |
Petr L
Administrtor
Vloeno dne 08-10-2009 09:18 |
|
|
Pro mne jste zrychlili.
|
|
Autor |
Rebas
len
Vloeno dne 12-10-2009 23:38 |
|
|
Dnes veer byla zadna do naeho katalogu e-shopu nov znaka autodrh - Cartronic, kter je v mtku 1:24 kompatibiln se znakou Carrera v tomt mtku.
Rebas |
|
Autor |
HWSlot
len
Pspvk celkem: 401
Bydlit: Thereban
Registrovn od: 20.10.06 |
Vloeno dne 13-10-2009 01:05 |
|
|
Supa !!!
HWS
http://www.hwslot.estranky.cz/ |
|
Autor |
Ivan
len
Pspvk celkem: 461
Registrovn od: 19.01.07 |
Vloeno dne 13-10-2009 08:58 |
|
|
A co velikost Revolution - v jakm mtku jsou auta? Compabilita drah znamen, e dly jsou ke Carree pipojiteln? |
|
Autor |
Petr L
Administrtor
Vloeno dne 13-10-2009 09:19 |
|
|
Revolution je 1:32, Car-speed je 1:43
Monost kombinace Carrera Evo/Excl s Cartronic 124 je popsan v testu:
http://www.carrerawahn.de/test/cartronic124.htm
Editoval Petr L dne 13-10-2009 09:26 |
|
Autor |
Rebas
len
Vloeno dne 13-10-2009 11:23 |
|
|
dly drhy Carrera EvolutiN/ExclusiV/Digital 132/Digital 124 jdou spojit s Cartronic 124.
Cartronic 124 znamena - 1:24 drha a 1:24 auta
Cartonic dl i super rovinku, kterou tvo jakoby dv standardn rovinky, ale nejsou nijak spojen (je to vylisovan jako jedna dlouh rovinka), take se uet i njak ty spoje.
Dle pak je rozdl v zatkch. Cartronic dl zatky ve 45 (ti polomry), Carrera m zatky v polomru 30, 60, pripadne v R4 je to tusim 15.
Cartronic nepouv dn sponky, na tom odkazu od Petra L je videt na tech zatackach styl spojovani. Takze to velmi dobre do sebe zapadne a drzi to opravdu hodne. Horsi uz je to pak s naslednym rozebiranim, ktere vychazi z podstaty tohoto spoje...
Cartronic Revolution - 1:32 drha, 1:32 auta
dly drhy nejsou myslm kompatibiln s nim znmm (ale mon se pletu).
Cartronic Car-speed - 1:43 drha, 1:43 auta
zatm drhy nejsou kompatibiln s nim znmm, nov pipravovan sety budou kompatibiln s Carrera GO!!!/Digital 143. (nevm kdy ty kompatibiln pijdou na trh).
Subjektivn nzor na auta Cartronic...
Vtina aut nedosahuje vzhledovch kvalit Carrery (vechny mtka), ale jsou vrazn levnj a jzdn vlastnosti jsou myslm podobn jako u Carrery (uke as).
Z eho mi vyplv, e je to tm ideln kombinace pro zanajc jezdce - napklad je mon koupit prckovi auto v mtku 1:32 ani by m mrzelo e ho brzo zni protoe auta stoj kolem 550 k, co je jen o 150 K vce ne za mal GOukov autko...
Rebas |
|
Autor |
Rebas
len
Vloeno dne 31-10-2009 16:08 |
|
|
hlavn pro HWslota...
vera jsem pivezl na prodejnu prvn vrku autodrh, autek a psluenstv (dly drhy, atp.) znaky Cartronic.
Rebas |
|
Autor |
HWSlot
len
Pspvk celkem: 401
Bydlit: Thereban
Registrovn od: 20.10.06 |
Vloeno dne 01-11-2009 08:36 |
|
|
Dky - ale vypad to, e u je asi pozd
HWS
http://www.hwslot.estranky.cz/ |
|
Autor |
Rebas
len
Vloeno dne 18-12-2009 11:08 |
|
|
Dnes k nam konecne dorazila dlouho ocekavana novinka!!!
Tou je digitln potadlo kol pro autorhy Carrera Digital 143.
vce viz
http://www.autodrahy.com/store/carrera-digital-143-digitalni-pocitadlo-kol_autodraha_car-42008_0.html
Objendvky vyizujeme stylem kdo dve objedn pes e-shop, ten ho dostane, jeliko pilo pouhch 20 kusu.
Rebas |
|