Autor |
Obchůdky s Českou autodráhou |
Dan
člen
Příspěvků celkem: 26
Bydlitě: Ústí nad Labem
Registrován od: 22.09.06 |
Vloeno dne 26-09-2006 20:50 |
|
|
Přátelé (Čmeldo)
při svých toulkách po dílech na naí autodráhu jsem byl velmi překvapen nabídkou obchůdku PECKA MODEL ve Zlatnické ulici v Praze,cca 2 minuty chůze od Masarykova nádraí (no prostě Praha).U nás ,v UL,máme taky jeden,ale takový sortiment nemá...prodavač je ale velmi zapálený do věci a vdy dobře poradil.Hodně věcí jsem sehnal přes MODELBAZAR a AUKRO.Taky pravidelně navtěvuji bazary (velmi nízké ceny a dobré zboí).Plno součástek(i těch které nejsou v normální nabídce) jsem koupil přímo od FARA,které teď má on-line schop. |
|
Autor |
RE: Obchůdky s Českou autodráhou |
Pepino
Super Administrátor
Příspěvků celkem: 1154
Bydlitě: Hvozdnice
Registrován od: 13.09.06 |
Vloeno dne 26-09-2006 21:57 |
|
|
Sekce s obchůdky bude v odkazech, zároveň budeme známkovat 1 - 5 hvězdiček dle rozsahu sortimentu.
P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE |
|
Autor |
Mitch
člen
Příspěvků celkem: 1003
Bydlitě: New Bor City
Registrován od: 20.09.06 |
Vloeno dne 27-09-2006 11:42 |
|
|
Já to mám jednoduchý, u nás v New Bor City ádné podelářství nemáme, v České Lípě jsou jen dvě co Já vím z toho jedno jen na RC modely a druhé jen pro plastykové modeláře. Tam beru jen barvy, laky a lepidla. To víc by se mi hodily elezničáři. A ty jsou a v Liberci, tam je i zastoupení Faro a má tam bazar autodráh. Tam u jsem pár věcí bral.
Mám ale velmi dobrou zkuenost s internetovým obchdem Ostrov pokladů kde jsem od firmy Visty Semili zakoupil vechna svá záchranná i doprovodná vozidla 1/35 MontiSystem (Renault Traffic a Land Rover) a e jich nebylo málo. Mají je za relativně příznivou cenu oproti výrobci a pak jsem byl spokojen z jednáním na internetovém obchodu Na12hodině kde se dají koupit Vechny EasyKity od Revellu za téměr poloviční běnou cenu. Odnich mám vechna Ferrari 360 i Náhradní Audi TT DTM, Opely Astra DTM i oba Mercedesy DTM. To mám jako kulisy do modelu boxů. Jinka jetě shánim stavební stroje v přibliném měřítku 1/32 a pokud mono opět za co nejmíň peněz. Opět to vidím na větí nákup protoe zatáček a kačírků bude hodně.
Kdyby jste někdo věděl kde něco takového sehnat tak mi dejte echo. |
|
Autor |
pery
člen
Příspěvků celkem: 6
Bydlitě: lbc
Registrován od: 11.10.06 |
Vloeno dne 11-10-2006 09:27 |
|
|
Dotaz na Mitche - ten bazar autodráh v Liberci je prosím kde? V prodejně s FARO výrobky v Moskevské ul. (tam jsem si nikdy bazarové autodráhy neviml) nebo někde jinde? |
|
Autor |
Mitch
člen
Vloeno dne 11-10-2006 14:27 |
|
|
JoJoJo, je to ten v Moskevské ulici. Vleze do toho dvora, nalevo má to modelářství a vleze-li dovnitř tak po pravé straně je ten dlouhý regál s Rc i plastik modely. No a zhruba v polovině toho regálu dole pod ním na zemi jsou papírové krabice se vím mokým a je ta i jedna na autodráhy. Zatím pokadé kdy jsem tam byl tam něco na nějakou autodráhu bylo a asi jen jednou jsem tam nenael nic na českou. Větinou se tam, ale setká s úzkými dráhymi 74mm. Ale třeba bude mít kliku. Jestli si dobře pamatuju tak chtěla 10Kč/kus dráhy. |
|
Autor |
pery
člen
Vloeno dne 11-10-2006 15:33 |
|
|
Hmm, to je zajímavý e jsem si neviml protoe na ty papírový krabice na zemi jsem určitě koukal. Třeba zrovna nic nebylo. Jinak 74 mm dráha mi nevadí protoe jinou nemám a vzhledem k tomu, e mám přes 100 dílů, upgradovat na 90 mm zatím nehodlám, spí udrovat v provozu to co je. V kadém případě díky za odpověď. |
|
Autor |
Mitch
člen
Vloeno dne 11-10-2006 18:55 |
|
|
Pery jestli má zájem o úzkou tak já jí mám taky dost, ale já ji nechci prodat. Jsem takovej e bych to rozhazel do něčeho jinýho tak bych radi měnil. Tedy pokud má něco z té iroké. Nabídni co má, třeba se chytnu. Mám jak edivé díly tak i černé 74mm. Vdy měním kus nebo dva úzké za jeden kus iroké podle stavu, ale pokud má zájem o edivou tak té si cením víc. U je přeci jen dost stará a mám ji dost zachovalou take tam si beru 2kusy iroké za jeden edivý.
Tato nabídka platí nejen pro Peryho. |
|
Autor |
pery
člen
Vloeno dne 12-10-2006 08:00 |
|
|
Díky za nabídku, ale pokud mě pamě slouí, ze iroké mám pouze 2 ks zúení které jsem kdysi omylem koupil a nikdy nepouil. Kdybys měl zájem tak radi napi mail, a to tady zbytečně nezahlcujem. |
|