AUTODRÁHA ON-LINE / SLOTCARSWORLD.CZ - Internetov� server o autodr�h�ch

Úvodní stránka ::  Články ::  Seznam krátkých zpráv ::  Diskuzní fórum ::  Fotogalerie ::  Ke stažení ::  Odkazy ::  Vyhledávání
December 25 2024 08:12:22 

Kalend
PotSttPSoNe
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
ZVODY

1:32
Porsche Cup
Krunohorsk pohr
Moravsk liga
Slovakia Cup

POSLEDN LNKY
Test Corvette C5R Fl...
Aston Martin DBR9 ...
Test TATRA T602 Tatr...
Porsche 997 RSR od F...
Test TATRA 607/2 (FA...
VW Golf Gr.2 "KAMEI"...
Jak vznikaj modely ...
Slotlandia 2011
Dodge Charger 500 od...
Scaleauto Porsche 91...
Flyslot cars Ferrari...
SCX Volkswagen Touar...
SCX Aston Martin DBR9
SCX Aston Martin - p...
GSLOT - Nov znaka ...
KLUBY A KROUKY
AMC Podbaba 132
esk Tebov
DDM Hradec Krlov
MC SRC Most
Prask klub SCX
SCRC - Praha 7
SRC Brno
KONTAKTY
MEDIA

View Thread
AUTODRÁHA ON-LINE / SLOTCARSWORLD.CZ - Internetov� server o autodr�h�ch | Voln pokec | Prodejny
strana 1 z 2 1 2 >
Autor Slevy
Rebas
len

Pspvk celkem: 326
Bydlit: Praha
Registrovn od: 18.01.07
Vloeno dne 02-11-2009 12:35
Ped chvilkou jsem eil situaci ohledn slev.

Nco v takovmto smyslu:

Zkus mu taky nastnit njak finann vhody pi vtch odbrech atd.
Myslm, e by to mohlo bt i pro tvj obchod zajmav- v klubu tam je cca 40 lid.

na toto jsem odepsal:
Co se te cen, jsou takov jak jsou na webu, dn dal slevy nedvme ani zkaznkm, kte u ns nechaj teba 100 tisc.

na to mi bylo odepsno:
Hmmm,
tak to je teda divn obchodn politika.
Dky za objasnn- s takovou asi bude lep obchodovat s nkm jinm.
Sorry, e jsem otravoval.

na toto jsem odepsal:
Nevidm na n vbec nic patnho.

Jak byste chtl vysvtlit zkaznkovi, kter u ns utrat 100 tisc, e on dnou dal slevu nedostane a pak pijde nkdo, ekne e je z klubu toho a toho a e chce slevu...

Proto dvme slevu zkaznkm rovnou, ta je uvedena na webu a tu dostane kad. Co je spravedliv pro vechny.

Meme bt na to teba biti, co se te prodej, ale tohle je spe o principu.

Tedy pro vechny jsou nastaveny stejn podmnky a je mi jedno, zda ve Vach och jsem pro Vs patn. Jsem zsadov lovk a i kdy na tom budu finann bit se tchto zsad budu dret.

Rebas
178856806
Autor RE: Slevy
Pepino
Super Administrtor

Pspvk celkem: 1154
Bydlit: Hvozdnice
Registrovn od: 13.09.06
Vloeno dne 02-11-2009 13:08
Pavle, problm je v tom, e pi dnench monostech jsou lid namlsni cenami a pstupem v zahrani.

Velice asto se setkvm s tm, e si prost kamard koup teba 2 auta a tud dostane cenu zlevnnou.

Takt teba ceny na nkterch obchodech v Nmecku (specilky na slotracing) jsou v pepotu teba o 2-3 stovky na autku levnj a kdy si prost objedn vce lid, tak se jim to i s potovnm pod vyplat.

Je to prost tak, lid zkou neutrcet tolik, tak se prost zeptaj stejn tak, jako se zept, kdy si pjde koupit velk auto, kolik jsou ochotni ti slevit.

P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE
155143779 www.facebook.com/autodrahaorg/
Rebas
len

Vloeno dne 02-11-2009 13:27
ano, j chpu jak to ve svt nebo tady u ns chod.

Na druhou stranu kdy maj tu monost si to koupit v zahrani levnji, tak a si to tam koup, kdybych tu monost ml, tak to taky tak udlm.

A s tm, e je to v zahrani levnj nemu vbec nic udlat, i kdybych se stavl na hlavu, tak se na takov ceny nedostanu (nen to o tom, e bych si mastil kapsu).

Rebas
178856806
JK
len

Pspvk celkem: 226
Registrovn od: 09.09.09
Vloeno dne 02-11-2009 13:40
emu se divte? Neprod jeden prod druhej s nejlep nabdkou. To je pece normln. Venku jsou dnes ni ceny, MengeRabatty, potovn zdarma kdy koup nad 300 EUR a nikdo se nad tim netrp. JMS to vid trn a m pravdu. Principi jsou v tomhle ppad mimo.
Rebas
len

Vloeno dne 02-11-2009 13:49
nedivm se niemu...

vdy pu, e kdy to maj jinde levnji, a si to tam lid koup.

Pokud bychom prodvali jen lidem z tohoto fora, tak brzo chcipneme hlady, coz nastesti nedelame.

Rebas
178856806
Petr L
Administrtor

Pspvk celkem: 2145
Registrovn od: 04.04.07
Vloeno dne 02-11-2009 13:50
Jo ale problm bude asi ji u nasteven cen u loklnho zastoupen vrobce, trh je zde mal a tak se ji na zatku cena dostv v, ne na velkch trzch jako je teba Nmecko. Co s tm m asi prodejce dlat?
ekat, e se poda tuzemskmu maloobchodu dostat u zbo vyrbnho mimo R pod ceny na Nmeckm trhu je hodn naivn.
Sp mne zar z toho co vidm, a vtinou se cena u loklnho zastoupen netvo podle njakho obchodnho modelu, ale vtinou otrocky pepot kursem. Je to sice pohodln, ale trh to spolehliv zabj.
Inteligentn firmy stle sleduj kter poloky "jedou" a kter "le". Tm co se stabiln to lehce pidaj a z toho dotuj ni cenu tch mn otench poloek. Vslednm efektem je celkov vt prodej veho. Funguje to, ale chce to dt si s tm prci, pokud na to distributor/dovozce kale, maloobchod to ji nezachrn....

http://132slotcars.blogspot.com/
Marian
len

Pspvk celkem: 248
Bydlit: Libcany u Hradce Kralove
Registrovn od: 05.02.08
Vloeno dne 02-11-2009 13:54
To nejsou zasady, protoze levneji lze nakoupit i tady. Kdysi jsem chtel nakupovat u Rebase, i kdyz je to tam drahe. Kupoval jsem za cca 8 tis. a jelikoz byly hodne drazi (drazsi nez CESKA konkurence), stejne jsem se zeptal jestli dostanu slevu. Odpovezeno mi bylo, ze slevu nedostanu, ze skutecne cena je spravna. Tak jsem si koupil to co jsem potreboval LEVNEJI V CECHACH. Byl jsem zasadovej a dal jsem obchodnikovi, ktery je ode mne kilometr sanci. Nicmene on byl zasadovej (???), a o obchod prisel. A nejednalo se o konkurenci v zahranici. A nakonec to nebyl jediny obchod co jsem udelal jinde (stale v tuzemsku, ne v zahranici).

Jezdm na:

JK
len

Vloeno dne 02-11-2009 13:58
Divn je e videci chtj nakupovat zrovna u ns. Maj tam pod nosem Pumpkina a ten jim asi rabatt na 4 auta nechce dt taky smiley
Marian
len

Pspvk celkem: 248
Bydlit: Libcany u Hradce Kralove
Registrovn od: 05.02.08
Vloeno dne 02-11-2009 14:01
Pumpkin je drahej.

Jezdm na:

JK
len

Vloeno dne 02-11-2009 14:05
Marian: Srka dvou zsadovch nee mt dobr vsledeksmiley.
Sistm drobnch slev stlym zkaznkum funguje vade. Kde m lovk dojem e si ho v tam bude nakupovat i ztra. Na tom je pece zaloen keft.
Rebas
len

Vloeno dne 02-11-2009 14:20
Marian: jak pu, tak to tak myslm. Je naprosto v podku, e si koupte zbo jinde levnji.

Kdysi jsem se vydval cestou nejlenjho zbo na trhu, ml na strnkch obvykl text maj-li jinde zbo levnji dejte nm vdt, cenu podstelme. Z dlouhodobho hlediska je ale toto cesta do pekel. Pak nastvali situace s pehazovnm cen - uvedu pklad, kdysi zkaznk zavolal, e tam a tam mu slbili takovouhle cenu. My mu cenu upravili dle nabdky konkurence. On pak opt el volat ke konkurenci e jsme mu nabdli takovouto cenu, a nae konkurence opt cenu podstelila. Kdy pak tento lovk zavolal nm, e mu konkurence upravila cenu, ekl jsem mu a si to tam tedy koup, e my u upravovat cenu nebudeme. Protoe jsem pesn vdl, o koho z konkurence lo, nevhal a zavolal mu, e pokud mu nkdo nkdy ekne, e jsme mu upravili cenu, tak bude kecat, jeliko od dnenho dne, nikdo dnou dal slevu nedostane.

Od t doby se toho drm a mm klid. O njak ten obchod pijdu, s tm nic nenadlm.

Jen pro pestavu na co je teba msn vydlat... vdaje na provoz veho co dlme je cca. 150 tisc msn v pravidelnch vdajch, plus njak ty nepravideln (napklad plron pojitn, platba za domny, atp.).
Pi prmrn mari na zbo 25% to znamen msc co msc udlat trbu 600 000 K a to jet nevydlme (jen pokryjeme nklady) a to je setsakramensky hodn autodrh, autek, psluenstv a dalch vc.

Rebas
178856806
Ivan
len

Pspvk celkem: 461
Registrovn od: 19.01.07
Vloeno dne 02-11-2009 17:10
Pokud nkdo hled lacinj modely od Scalextricu tak a se koukne na Aukro. V posledn dob je tam nabzeno dost model od tohoto vrobce za zajmavou vyvolvac cenu. U analogovch aut to je 399 korun, digitln auta jsou trochu dra. Zatm se mi nepodailo nic vydrait a tak nemohu poreferovat o kvalit zbo. Vm jen, e jeden model vydrail kmaita.
JMS
len

Pspvk celkem: 349
Bydlit: Holeov
Registrovn od: 21.03.07
Vloeno dne 02-11-2009 21:27
No tak j bych to troku upesnil.
Na prvn zkuebn nkup 4 kus truck nikdo o dn slev nemluvil a lo o dotaz, jak by mohla spoluprce probhat-viz neupraven SZ:
Ahoj ,
obrtil se na m f vdeskho klubu, jestli by byla mon spoluprce s tebou.
Myslm, e by neml bt problm- jenom je teba se dohodnout.
Hlavn platby-pevody ze zahrani bvaj zpoplatnny vtinou na obou stranch, tak by se to zbyten prodraovalo.
J to mm jednodu, e tam jezdm a co mu pivezu zaplat hned.
Chtl by zkusit prvn nkup peze m a j mu to pivezu.
M zjem o Buggyru 08044, Sisu 08049, MAN 08051 a MAN 08054.
Poli to na moji adresu dobrkou a j bych mu to pt vkend vzal do Vdn.
Zkus mu taky nastnit njak finann vhody pi vtch odbrech atd.
Myslm, e by to mohlo bt i pro tvj obchod zajmav- v klubu tam je cca 40 lid.
Dk za odpov JMS

dobrku poli na Ji Mek,Palackho 535, 769 01 Holeov

Pokud m nkdo dret klub s nkolika drhama, tak tam mus mt taky prodej materilu a teba kompletnch model, aby to ufinancoval.
Na netu si nali E-obchod a protoe tam jezdm a dodvm jim materil na lexany-poprosili m, abych se zeptal.

To jsem udlal a dopadlo to jak to dopadlo.
Je jasn, e prodejci maj sv nklady a nikdo po nich nechce 50%slevu

Zaznlo tady jmno Pumpkin-ten m podobnou politiku jako Rebas, ale je asi jet
o kousek dl-objev se v klubu a odchytv potenciln kupce svho zbo.
Tak teda ty kluby asi komerkm zavou vrtka a budou muset jezdit pkn na domc drze doma v teplku.smileysmileysmiley

JMS
www.blueking.cz
Rebas
len

Vloeno dne 02-11-2009 22:17
myslim ze u nas, objizdi zavody uz jini (moucka, zednicek) a mozna i dalsi a nechci se jim do toho plest... smiley , navic opravdu nemam cas jezdit jeste o vikendech po republice

Rebas
178856806
JMS
len

Vloeno dne 02-11-2009 22:31
Nikdy jsem se tmto zbom nezabval, ale pro zajmavost jsem kukl na ebay.
A co to vidm? Trucky tam jsou (nov), jak v drab, tak i kup hned.
Cena-kup hned 49,95Eur x 26,5o je (spotejte si sami).
Kdy k tomu pipotm Rebasovch 25%, tak jsem na 1655,- a jsem o cca 200,- n, ne on.
Nkdo namtne a co potovn?
Poslal jsem dotaz a odpov bhem chvilky- 4ks aut -potovn 0,-
Hmmm, asi se budu uit obchodovat.

JMS
www.blueking.cz
vitek
len

Pspvk celkem: 1642
Bydlit: Zln
Registrovn od: 07.12.06
Vloeno dne 03-11-2009 18:53
Mn pipad zvltn, e vdeci mli zjem o nkup z ech, kdy maj takovou nabdku na "nmeckch" e-shopech, e-Bay apod. I potovn je zvhoduje. To osbn povauji za nejvt peklo, kter ovem dn prodejce moc neovlivn.

Nejsem natolik expert, ale nakolik je nutn brt zbo od tzv. vhradnho dodavatele, pokud je mon ho odebrat odjinud vhodnji. Pece jeden ze zklad EU je voln pohyb zbo.

ASTON MARTIN - 100 Years of Power, Beauty, Soul.
http://www.youtube.com/watch?v=BGj6x7AE4Rk
Rebas
len

Vloeno dne 03-11-2009 19:33
vitek: no nikdo to zakazat nemuze to mate pravdu... bohuzel mince ma vzdy dve strany.

ta prvni - privezeni ze zahranici - nizsi ceny, nutny nakup zbozi na sklad (v dnesni dobe hodne narocne na cashflow) jinak delsi doba dodani, pripadne draha doprava k nam, vytoceny mistni distributor (= zadna podpora od nej), drahe vyrizeni reklamace, bud platit v eurech hotove, nebo prevodem (coz je taky drahy spas) a novinky mozna trochu rychleji, mnoho dalsiho...

ta druha - nakup od mistniho distributora - obvykle vyssi ceny, vetsinou rychle dodani zbozi, moznost nebrat zbozi na svuj vlastni sklad, o dost nizsi naklady na pripadnou reklamaci, vetsinou platba na fakturu, ci komisni prodej zbozi, podpora od dodavatele (katalogy, akcni nabidky zbozi, cz navody atp.), jednodussi vyrizovani veci vuci financnimu uradu, atp.

Rebas
178856806
Ivan
len

Pspvk celkem: 461
Registrovn od: 19.01.07
Vloeno dne 03-11-2009 19:59
Dnes jsem koupil novou, nejetou formuli A1 GP od Scalextricu za 440 korun. Jak ji ten lovk do R dostal nevm. Pokud pr prod model za 4 stovky, tak u vydlv. koda, e se PS jezd na pro mn tko dostupnch drahch.
JMS
len

Vloeno dne 04-11-2009 09:12
Ivane, nediv se.
Mon je vechno-vloni jsme byli na MS v Anglii a tam mli na krm v hrakrn nap Fabie WRC od Scalextric za 15 liber a v t dob byl kurz pod 30 ti korunama.

No a pro Vtka asi tolik-vdek se chtl dohodnout na trval obchodn spoluprci, aby nemusel ztrcet as hlednm na netu, ale to je jejich vc.
J jsem k tomu piel jak slep k houslm- jenom m pekvapila Rebasova obch politika,ale to je zase jeho vc.
Mm svch starost dost a nehodlm se tm dle zabvat

JMS
www.blueking.cz
Petr L
Administrtor

Pspvk celkem: 2145
Registrovn od: 04.04.07
Vloeno dne 04-11-2009 10:25
V Model Zone v Londn jsem se nestail divit.
Cel regl starch model Scalextric do 15 Liber. Stailo si vybrat. Bohuel pro mne tam nebylo dn Porschesmiley

http://132slotcars.blogspot.com/
strana 1 z 2 1 2 >
Pesko do fra:
INFORMACE
PRAVIDLA WEBU
Copyright, autorsk prva
Administrtoi

TOPlist

DDM HRADEC KRLOV

Seznam novinek
Kalend
BPA Gallardo + Vsledky