Autor |
Reinkarnace modelů ITES |
Mitch
člen
Příspěvků celkem: 1003
Bydlitě: New Bor City
Registrován od: 20.09.06 |
Vloeno dne 22-11-2007 07:13 |
|
|
Je tomu asi tak rok co jsme se tady o tom tak nějak okrajivě bavili, pač Pepino, nevím zda jste ten článek četli, se rozhodl přestavět svůj nadbytečný Mirage M3 od Itesu do alespoň zdánlivé podoby modelu.
V tomto článku se strhla ta největí diskuse mezi články a nutno říct e mnozí nebyli proti.
Proč, by není model v naprosto ideálních rozměrech, by nemohl vypadat jako jeho skutečný vzor.
Nikdo neříká, e to musí nutně uhánět jako nové modely zahraničních výrobců, ale můe aspoň hezky vypadat.
Myslím, e nakřuplích nebo ji jednou barvou znehodnocených modelů Ites máme doma kadý aspoň jeden a vrátit jej do původnícho stavu je ji skoro nemoný. Tak proč ho nezuitkovat i jinak.
Mitch sem připíchnul tento obrázek:
|
|
Autor |
RE: Reinkarnace modelů ITES |
Mitch
člen
Vloeno dne 22-11-2007 07:14 |
|
|
Není Mirage jako Mirage
Mitch sem připíchnul tento obrázek:
|
|
Autor |
Petr L
Administrátor
Příspěvků celkem: 2145
Bydlitě: Praha
Registrován od: 04.04.07 |
Vloeno dne 26-11-2007 19:14 |
|
|
No Mitchi, tak tohle udělat z té Ites kastle bude pěkná práce a nějak si nejsem jistý jestli to má vůbec smysl.
|
|
Autor |
Ku_e
člen
Příspěvků celkem: 241
Bydlitě: Havířov
Registrován od: 15.12.06 |
Vloeno dne 26-11-2007 21:19 |
|
|
nebylo by lepí ty staré vyčistit a dát do vytrínky nebo do krabiček a koupit nějake nove modely(vím není to nejlevnějí řeení). Ale prostě si myslím nechat ITES ITESEM, moná trochu rekonstrukce do původního stavu... |
|
Autor |
Mitch
člen
Vloeno dne 26-11-2007 21:27 |
|
|
Jo kue to má jistě pravdu, ale pokud u je ta Ites kastle nějak pochroumaná, něčím lakovaná, nebo jinak destruktivně pokozená, například něco chybí jako sklo, zrdcátko atd... tak u jí horko těko dá do originálního stavu a ne ji vyhodit tak se raději pokusím o něco takového. Nebo ty bys ja radi vzal a zahodil? |
|
Autor |
Petr L
Administrátor
Příspěvků celkem: 2145
Registrován od: 04.04.07 |
Vloeno dne 26-11-2007 22:39 |
|
|
Dobrý postřeh Ku_e, touto úvahou jsem, začal v této debatě, která startovala v jiném vlákně............
Mitchi opravit a hodit do laku ano, ale takovouhle náročnou přestavbu asi spí ne.
Já osobně bych opět udělal to, co jsem ji v létě realizoval se svými Ites auty- opravil, vyčistil, doplnil o nové díly a motor ze servisu a za cenu náhradních dílů, které jsem do toho koupil prodal.
|
|
Autor |
Pecan
člen
Příspěvků celkem: 185
Registrován od: 23.10.06 |
Vloeno dne 27-11-2007 00:28 |
|
|
Zrcátka a skla neřete, ty se vdycky seenou (pokud se teda nejedná o Audi nebo Ferrari). Taky jsem pro opravu do původního stavu, ale například mě osobně u začíná tvát ta hromada vraků červenej Shadowů, která se mi válí na posteli. Pomalu začínám přemejlet, co s nima udělám, protoe abych měl funkčních 20 úplně stejnejch aut, tak to se mi zdá docela zbytečný... |
|
Autor |
vitek
člen
Příspěvků celkem: 1642
Bydlitě: Zlín
Registrován od: 07.12.06 |
Vloeno dne 27-11-2007 08:59 |
|
|
Pro začátek dopručuji uklidit z postele, jinak se ani nevyspí. |
|
Autor |
Mitch
člen
Vloeno dne 27-11-2007 09:23 |
|
|
Tak jestli tě tak tou tak mi je přibal k přítí objednávce u Rebase. Já u bych na ně nějaké vyuití nael. |
|
Autor |
Ku_e
člen
Příspěvků celkem: 241
Registrován od: 15.12.06 |
Vloeno dne 27-11-2007 10:44 |
|
|
No myslím e Mitch by se podelil i s ostatními...
Tak je prodej nějak pod cenou. Něco ti to vynese a bude mít kde spát..no ne??? |
|
Autor |
roman
člen
Příspěvků celkem: 70
Registrován od: 02.11.06 |
Vloeno dne 27-11-2007 21:43 |
|
|
není to sice Mirage,ale alespoň trocha do mlejna...před
roman sem připíchnul tento obrázek:
|
|
Autor |
roman
člen
Příspěvků celkem: 70
Registrován od: 02.11.06 |
Vloeno dne 27-11-2007 21:45 |
|
|
po
roman sem připíchnul tento obrázek:
|
|
Autor |
Pecan
člen
Příspěvků celkem: 185
Registrován od: 23.10.06 |
Vloeno dne 27-11-2007 21:52 |
|
|
No abych se přiznal, tak kdy je uklidim, tak se stejně nic nezmění. Postel je u od června z 90% zabraná autodráhou a já jsem hold nucen spát na gauči. Jestli budu mít o weekendu čas, tak mrknu co mám a třeba něco hodim do oběhu. Předem ale řikám, e to jsou děsný vraky (100% bez zrcátek a snad i bez křídel - u jsem je 4 měsíce neviděl...), bude to spí jen na hraní... |
|