Příspěvků celkem: 26 Bydlitě: Ústí nad Labem Registrován od: 22.09.06
Vloeno dne 22-09-2006 22:07
Přátelé
Vude jsem se dočetl,e auta Tyrrell se vyráběla od roku 1981,já ale svou první autodráhu TYRRELL dostal na vánoce 1980- samozřejmě s formulemi Tyrrell.Výfuky jsou bílé a vyí ne ty vyráběné později (četření materiálem nebo nové formy).Tyto výfuky jsou na vech formulích stejné a na F Toleman (ten je nemá vůbec)Komu tyto výfuky chybí,a mě kontaktuje (před x lety jsem je zaformoval a kdy schází tak si je prostě odleju).Komu chybí zadní křídlo,to se dá velmi rychle vytvořit (vlastně cokoliv na karoserii)z umělých desek,které znáte jako výstrané a jiné tabulky.Komu se ulámali rohy na traových dílech,a se podívá na odkazy SAAB F1,kam mi nečekaně umístil Lubor moje fotky s opravenými díly + montá nového 12V motoru do původního podvozku.
Příspěvků celkem: 1003 Bydlitě: New Bor City Registrován od: 20.09.06
Vloeno dne 23-09-2006 02:33
Tak to jsi ty ten machr kterej ty modely vlastní nebo vlastnil z toho webu saabF1? Jsou váně moc pěkny, zlat ten tolleman mě drásá. No o ty výfuky bych měl eventualně zájem. Ale nejdřív musím zjistit co je to tam v tom rohu vytípaný. Říká kdy někomu vyfuky chybí z toho usuzuju e byly vyjmutelny ale to co mě tam chybí tam bylo stopro na pevno přímo k dílu toho bílého doutníku přesně za difuzorem v tom růku a sladej prouek plasti se asi táhl a k ose kola. Moná nějaký upevňovací mechanismus těch výfuků nebo imitace ramen nápravy. Fakt nevim.
Čirou náhodou neválí se ti doma někde nějakej postradatelnej model Fordu GT nebo Mirage?
Příspěvků celkem: 185 Bydlitě: Praha Registrován od: 23.10.06
Vloeno dne 05-11-2006 22:53
Já mám autodráhu tyrrell z listopadu 1982 a jetě tam jsou auta s bílými výfuky. Srovnal jsem je s černými a podle mého názoru byly formy na černé výfuky předělány jen kvůli etření, protoe vypadají jen jako by jste je uřízli a rozdíl na autě je prakticky nulový.