AUTODRÁHA ON-LINE / SLOTCARSWORLD.CZ - Internetov� server o autodr�h�ch

ÚvodnĂ­ strĂĄnka ::  ČlĂĄnky ::  Seznam krĂĄtkĂ˝ch zprĂĄv ::  DiskuznĂ­ fĂłrum ::  Fotogalerie ::  Ke staĹženĂ­ ::  Odkazy ::  VyhledĂĄvĂĄnĂ­
December 25 2024 07:44:03 

Kalendář
PoÚtStČtSoNe
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
ZÁVODY

1:32
Porsche Cup
Krušnohorský pohár
Moravská liga
Slovakia Cup

POSLEDNÍ ČLÁNKY
Test Corvette C5R Fl...
Aston Martin DBR9 – ...
Test TATRA T602 Tatr...
Porsche 997 RSR od F...
Test TATRA 607/2 (FA...
VW Golf Gr.2 "KAMEI"...
Jak vznikají modely ...
Slotlandia 2011
Dodge Charger 500 od...
Scaleauto Porsche 91...
Flyslot cars Ferrari...
SCX Volkswagen Touar...
SCX Aston Martin DBR9
SCX Aston Martin - p...
GSLOT - Nová značka ...
KLUBY A KROUŽŽKY
AMC Podbaba 132
Česká Třebová
DDM Hradec Králové
MC SRC Most
Pražský klub SCX
SCRC - Praha 7
SRC Brno
KONTAKTY
MEDIA

View Thread
AUTODRÁHA ON-LINE / SLOTCARSWORLD.CZ - Internetovďż˝ server o autodrďż˝hďż˝ch | Závody a akce | Pohár SCALEXTRIC
strana 2 z 4 < 1 2 3 4 >
Autor RE: Pohár "SCALEXTRIC"
JMS
člen

Příspěvků celkem: 349
Registrován od: 21.03.07
Vloženo dne 22-03-2007 09:56
No ty motory a kola dodá Ninko(výrobce) ze stejné produkce(serie), jsou označeny a na trening si každý může zakoupit stejný materiál, ale bez označení.

JMS
www.blueking.cz
Milan
člen

Příspěvků celkem: 137
Vloženo dne 22-03-2007 23:10
Ahoj JMS,

dík za příspěvek, jenom, bych chtěl pár věcí upřesnit. V té tuningové sadě za 1500,- je kromě 1 motoru také 5 převodů, 10 pastorků, 5 hřídelí, duralová kola s pneumatikami, 4 sady kartáčků včetně vodítka a 2 sady ložisek, dvojnásobné množství imbus. šroubků a klíče k monáži, kabelហa kontakty.

S jedním motorem, převodem, pastorkem, pneumatikami jsem odjel celou sezónu a jedu další. Jedny kartáčky vydrží tak 3-4 závody, ložiska a osa nekonečno. Takže některé díly použijete na další modely nebo zůstanou náhradní.

Mᚠpravdu, že nás na druhém závodě ve Zlíně bylo málo, ale byla to vyjímka. Špatný termín a tolerance v pravidlech, protože body z jednoho závodu ze Zlína se do celkového hodnocení nezapočítávaly.
JMS
člen

Vloženo dne 23-03-2007 08:37
Milane, možná bych ten rozpočet dílů, co napsal Miloš tomu klukovi našel, protože mě to natolik překvapilo, že jsem si ho schoval. Bylo tam vše po 1 kuse, ale o to nejde. Jde o obrovské vstupní náklady pokud chceš začít. 6 kategorí je hodně a s tím spojené náklady na cestování po Čr je pro většinu lidí co dráhovky dělají jako hobby nereálné.
A jezdit na závod s jedním, nebo dvěma auty bez tuningu je nezajímavé, protože dostanou takový nářez, že je okamžitě odradí.

JMS
www.blueking.cz
Mitch
člen

Příspěvků celkem: 1003
Registrován od: 20.09.06
Vloženo dne 23-03-2007 10:11
Takže pánové. Jelikož mám teď v Hlavě a především v tom možství nových členů, kteří se tu najednou z ničehož nic ojevili a kteří se ani neoslovují tak jak mají, pěkný gůláš, tak bych se rád zeptal na pár věcí. Respektive si to trochu shrnul a ujasnil.

1) Kdo je tedy tím autorem a realizátorem nápadu "POHÁR SCALEXRTIC"?
2) Jak dlouho už se zmíněný podnik jezdí? Slyšel jsem něco o několika letech.
3) Proč jste se za více jak půlroční existence tohoto webu nikdo neozval a o tomto poháru produkčních vozů neinformoval. Celý podnik a i tento web mohl být už o pěkný kus dál.
4) Předpokládám, že POHÁR SCALEXTRIX nemá své vlastní internetové stránky jinak už by jsme o Vás určitě slyšeli, ale jestli se pletu tak hoďte adresu do placu.
5) Pepino jak ty si na ně narazil?

PS: Pánové, dejte si prosím pozor na to vzájemné oslovování (to je samé Ivane, Milane, Miloši a my z webu nemáme tucha o koho vlastně jde pač vaše přesdívky jsou absolutně jiné) a na odepisování v souvislostech. Diskuze tak bude rozhodně přehlednější. Určitě nemluvím jen sám za sebe.
Děkujismiley
Honza
člen

Příspěvků celkem: 432
Registrován od: 30.11.06
Vloženo dne 23-03-2007 10:26
Odpovědi na Mitchovy otázky mně taky zajímají....
H
www.grafik-jan-vician.cz
Mitch
člen

Vloženo dne 23-03-2007 10:56
Jenže to si přeci kluci zlatí nemůžu u každého pamatovat dvě jména zvl᚝, když jsem dotyčnou osobu nikdy neviděl. Pak v tom je děsnej hokej. Řešení: buď a tě kumpáni oslovují podle přesdívky nebo změn přesdívku ve svém profilu aspoň na nějakou podobnou jménu když bys neměl zájem se tu inzerovat přímo pod vlastním jménem.smiley

Do závodu s jením autem bych nastouil jen v případě, že bych věděl že i v případě krachu nebudu litovat nákladů na cestu tzn. pár kilometrů od bydliště. O čas ani tak nejde, člověk se aspoň podívá a pokecá. Ale i tak je to s jedním modelem sakra málo. Možná tak mé oblíbené vytrvalostní závody, tam to ani s jiným než jedním nejde.smiley
JMS
člen

Vloženo dne 25-03-2007 15:34
Tak jenom pro zajímavost ty ceny dílů na zrychlení Scalextrc jsou 1220,-+19% DPH celkem 1452,-
A jak to dopadlo v Praze?

JMS
www.blueking.cz
Milan
člen

Vloženo dne 25-03-2007 17:39
V Praze na 1.závodě Pohár Scalextric to dopadlo celkem dobře. Odjelo se všech šest kategorií a dvě kategorie maket 1:32. Účast byla asi trojnásobná než na loňském závodě ve Zlíně a další zájemci se byli podívat a chtějí se dalších závodů zúčastnit. Výsledky zpracujeme a zveřejníme včetně průběhu závodu a fotek.
Pepino
Super Administrátor

Příspěvků celkem: 1154
Registrován od: 13.09.06
Vloženo dne 25-03-2007 18:51
5 - Byl jsem osloven osloven osobou, ze kterou jsem si již předtím několikrát dopisoval, zda mohu info o závodu umístit na tento web. Materiály jsem dostal cca týden před prvním závodem.

Pokud pohár nemá své stránky, rozhodně bych nebyl proti tomu, aby bylo vše zde, protože si myslím, že na závod stejně chodí lidé, kteří by o našem webu měli vědět.

Osobně připravuji též pohárové závody, podobně těm, které jsem organizoval přes zimu 2004/2005. Začně se cca v květnu a bude se jezdit pouze 1. kategorie a tou jsou originální ITES auta pouze s původním 9V motorkem, dovolená bude pouze barevná úprava karoserie. Ale o tom v samostatném vláknu.

P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE
155143779 www.facebook.com/autodrahaorg/
Pepino
Super Administrátor

Vloženo dne 25-03-2007 22:03
Seznam tunningových dílů pro Pohár SCALEXTRIC najdete na této stránce http://www.autodraha.org/pdf/zavody/scalextric_tun_set.pdf

P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE
Editoval Pepino dne 25-03-2007 22:03
Mitch
člen

Vloženo dne 26-03-2007 07:17
Na ten tvůj pohár se budu těšit. Mám pár nových původních motorků, tak by se snad nějaká závodní Gulf 917 dala splichtit dohromady. Jsem zvědavej na tvé regule.

Jinak ještě ke Scalextricu, mohu se zeptat kolik tam bylo mladých závodníků nebo aspoň poměr věkových skupin do 20let a nad 20 let? Já abych si tam případně nepřipadal jako že tam nepatřim. Přemýslel jsem o tom Oseku.
A jinak jak se chovájí modely s gumovými koly na dřevě? Nedělá to brikule? Údajně guma na dřevě pěkně klouže, proto se používá spíše ta mechovina.
JMS
člen

Vloženo dne 26-03-2007 08:40
Zaráží mě , že zástupci poháru scalextrc zůstavají v anonimitě- teprve teď mi docvaklo, že jsem směřoval k Milanovi Hoškovi, ale ten není ze Zlína a zástupce a dovozce ze Zlína zase není Milan, ale Miloš tak teda nevím, kdo vlastně stojí za pohárovým závodem.

JMS
www.blueking.cz
Mitch
člen

Vloženo dne 26-03-2007 08:54
A je to tady zase, jako bych to už na minulé stránce nepstal. Přesně na to samé jsem jsem tu už upozorňoval a je to tu zas. Především to motání Jmen a Přesdívek tu začíná dělat pěknej bordel. A ani na ty otázky mi nebylo také odpovězene. Ale nikoho nenutím, jen byl o to zájem.
Editoval Mitch dne 26-03-2007 09:11
Rebas
člen

Příspěvků celkem: 326
Registrován od: 18.01.07
Vloženo dne 26-03-2007 10:38
Dovozcem Scalextricu je pan Miloslav Moučka (Zlín).
178856806
Milan
člen

Vloženo dne 26-03-2007 15:37
Když jsem se přihlašoval na tento web a prohlížel příspěvky v diskuzním fóru,
tak tam většina vystupuje pod přezdívkou. Nyní už všichni vědí, kdo za Pohárem Scalextric stojí. Ano , mé jméno je opravdu Miloš, tak jak píše REBAS a JMS, ale tito rovněž vystupují pod přezdívkou. Asi budu muset upravit profil. Kdo začne první?

Ještě malá poznámka. Pravidla a termínovou listinu jsem nesestavoval jenom já.
Byl jsem rád, že se nám podařilo sehnat kluby, kde můžeme odjet závody. Že to má někdo daleko a někdo blíž, to je věc názoru. Ale zhruba na tom jsou všichni stejně. Nechtěli jsme to pořádat jenom na západě nebo východě republiky a Jihlava je zhruba uprostřed, tam se to jede dvakrát. Všechny místa konání jsou kousek od dálnice.
Editoval Milan dne 26-03-2007 15:58
Pepino
Super Administrátor

Vloženo dne 26-03-2007 16:31
Co se týče NICKU, je zavedená praxe většinou taková, že se lidé oslovují právě tím NICKEM, pokud pod ním vystupují a je na každém, zda své pravé jméno zde napíše.

Nelíbí se mi, když to za někoho dělají jiní.

Co se týče Mitchovy otázky, myslím, že chtěl vědět pouze to, kdo závody pořádá oficiálně a ne, který NICK závod pořádá.

P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE
Marek
člen

Příspěvků celkem: 43
Registrován od: 28.12.06
Vloženo dne 26-03-2007 19:14
Pokud je dovozcem Scalextricu pan Miloslav Moučka (Zlín), tak kde lze prosím oficiálně učinit objednávku na zboží - tel., web a pod. Předem díky. S těmi jmény (a i má výše uvedená otázka z toho pramení) je to fakt velkej problém. Je nás tady hodně a většina důležitých informací je zakleta v pavučině diskuzí. A z ní dolovat po čase konkrétní informaci bývá problém. Například do této chvíle nevím jakou konkrétní prodejnu "zastupuje" REBAS. I bych něco koupil, ale bůh ví kde....
Chtělo by to začít řešit. Například rozšířením profilu kde by prodejci uvedli konkrétní informace s odkazy. Nebo rozšířením a doplněním vlastních odkazů (které jsou chudé) kde by byli uvedeni i Ti "tajní" dovozci o kterých se v diskuzi mluví v náznacích, ovšem když příjde na realitu tak si skoro nikdo z nás stejně model od SLOT.itu koupit neumí.

Marek
JMS
člen

Vloženo dne 26-03-2007 19:25
Na jiném vlákně jsem svou zkratku upřesnil a není to žádná šifra-Jiří Míček senior.
Zaráží mě že seriál pokud je to již třetí ročník nemá svůj web a jezdí se na klubových dráhách(dřevěných)
Podle mého by bylo určitě lepší a marketingovější, kdyby dovozce měl dráhu scalextric, kterou by převážel po republice a tyto závody dělal v obchodních centrech, kde je velká koncentrace lidí. Vím taky, že by to bylo nákladné a složité organizačně, ale výsledek - zaujmout lidi by mohl být daleko větší.

JMS
www.blueking.cz
Pepino
Super Administrátor

Vloženo dne 26-03-2007 20:13
Marku,
co já vím, tak pan Moučka a jeho firma je distributorem SCALEXTRICU do ČR, nikoliv prodejnou. Modely SCALEXTRIC tak lze zakoupit v několika prodejnách po celé ČR.

REBAS je majitelem internetového a kamenného obchodu v Praze a odkaz na jeho prodejnu najdeš na každé stránce našeho webu nahoře uprostřed. Obchod je zároveň naším partnerem.

Další prodejny autodráh najdeš samozřejmě např. na Seznamu či Googlu prostým zadáním vhodných klíčových slov.

JMS,
ono to s těmi weby o autodráhách v ČR není až tak jednoduché, proto je tady ten nᚠa od nynějšká bude vše zde smiley

P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE
Editoval Pepino dne 26-03-2007 20:16
LS
člen

Příspěvků celkem: 133
Registrován od: 23.11.06
Vloženo dne 26-03-2007 20:24
Marku, já si myslím, že odhalení "Milana" REBASEM by mohlo býti právě pro REBASE kontraproduktivní. Vždy si nemusíte kupovat modely u něj (mám na mysli REBASE). Při troše námahy se přes internet dostanete k jiným, možná i kvalitnějším obchodníkům.
strana 2 z 4 < 1 2 3 4 >
Přeskoč do fóra:
INFORMACE
PRAVIDLA WEBU
Copyright, autorská práva
Administrátoři

TOPlist

DDM HRADEC KRÁLOVÉ

Seznam novinek
Kalendář
BPA Gallardo + Výsledky
O DDM Barák