Autor |
RE: Pohár Scalextric - amberk, 3. závod |
Pipan
člen
Příspěvků celkem: 6
Bydlitě: amberk
Registrován od: 02.05.07 |
Vloeno dne 02-05-2007 22:11 |
|
|
4 Milan: Nic se neděje:-) Hlavně e přijedete pozávodit a naváou se dalí kontakty a známosti:-D
Pipan:-) |
|
Autor |
src ceska trebova
člen
Příspěvků celkem: 212
Bydlitě: Sport klub, U Koupalitě 2092, 560 02Česká Třebová
Registrován od: 02.10.06 |
Vloeno dne 03-05-2007 09:52 |
|
|
VEM - díky za monost zapůjčení aut, ovladačů - prostě vem díky. Přijedu se podívat (a někdo i se mnou ) u v pátek - nějaké to auto vezmeme taky (a vidíme jak to na profi dráze nejezdí ) a budeme rádi, kdy se pár kol povozíme na takovéto trati. Nechcema vak ubírat čas "závodníkům" , kteří mají tento čas vyhrazen na trénink a testování (nastavování). Závodů jako takových se opravdu nezůčastníme ( neb my staří to neodmačkáme a mláďáci maji tento víkend jiné sportovní aktivity ). V sobotu se přijedu podívat také - těím se na T.Herdera. Vlastně se těím na vechny (stejnou věcí posedlé) kolegy. Tak zatím se mějte a zítra na viděnou. Petr Krka SRC Česká Třebová |
|
Autor |
Honza
člen
Příspěvků celkem: 432
Bydlitě: Ostrava
Registrován od: 30.11.06 |
Vloeno dne 03-05-2007 22:15 |
|
|
To src ČT: Podle Toma H např. Ferrari Challenge na dřevěné dráze docela jede. Já jsem si po jeho kladném zhodnocení nechal taky jedno poslat a jen jsem zabrousil dokulata kola a mám taky pocit, e je to ďáblík....a vy přece s nimi taky jezdíte??? A co Audi TT? |
|
Autor |
Milan
člen
Příspěvků celkem: 137
Bydlitě: Zlín
Registrován od: 21.03.07 |
Vloeno dne 06-05-2007 16:44 |
|
|
V pátek a v sobotu se jel závod Pohár Scalextric v amberku. Výsledky zveřejníme co nejdříve. Děkujeme domácím za monost uspořádat na jejich dráze tento závod, jetě jednou dík, bylo to super. Kdo tam byl a má monost napsat tady příspěvek do diskuze, a toho vyuije.
Milan sem připíchnul tento obrázek:
Editoval Milan dne 06-05-2007 16:47 |
|
Autor |
Milan
člen
Vloeno dne 06-05-2007 16:50 |
|
|
A tady je fotka tří nejúspěnějích áků.
Milan sem připíchnul tento obrázek:
|
|
Autor |
pavlosurbanos
člen
Příspěvků celkem: 4
Bydlitě: Liberec
Registrován od: 05.05.07 |
Vloeno dne 06-05-2007 19:32 |
|
|
zdravim,včerejí závod se mi moc líbil.fotky co jsem nafotil jsou umistěny na mém blogu.Najdete je v galerii ve sloce pohár scalextric-amberk.nebo na tomhle odkazu http://pavlosurbanos.blog.cz/galerie/pohar-scalextric-zamberk |
|
Autor |
HWSlot
člen
Příspěvků celkem: 401
Bydlitě: Thereban
Registrován od: 20.10.06 |
Vloeno dne 06-05-2007 20:18 |
|
|
Bomba fotky !!!!!
Ta serie českej autíček od Milana Hoka bud určitě pár lidiček tady zajímat au jsem je chtěl nafotit v Litni, ale nějak.......a stejně je tam neměl komplet
HWS
http://www.hwslot.estranky.cz/ |
|
Autor |
Jirka
člen
Příspěvků celkem: 417
Bydlitě: Holubice, Praha-západ
Registrován od: 04.04.07 |
Vloeno dne 07-05-2007 18:59 |
|
|
Chtěl bych organizátorům v amberku velmi poděkovat za organizaci závodu. Bylo to perfektní, moc se nám tam se synem líbilo. Máte parádní dráhu, zázemí i tu slivovičku. I kdy to je pro nás trochu z ruky určitě opět přijedeme, stojí to za to. |
|
Autor |
Pipan
člen
Příspěvků celkem: 6
Bydlitě: amberk
Registrován od: 02.05.07 |
Vloeno dne 08-05-2007 15:08 |
|
|
Za amberk musím konstatovat, e jsme vás u nás rádi viděli. Vae modýlky byly nádherný a závody krásný. Je to úplně něco jinýho, ne ta střelba na kterou jsem zvyklej. Myslím (a mluvím i za Voříka) e pokud u nás budete chtít jet na podzim ty makety, tak se svezem taky:-)
Pipan:-) |
|
Autor |
src ceska trebova
člen
Příspěvků celkem: 212
Bydlitě: Sport klub, U Koupalitě 2092, 560 02Česká Třebová
Registrován od: 02.10.06 |
Vloeno dne 09-05-2007 17:26 |
|
|
Za SRC Česká Třebová - původně se mělo opravdu jednat pouze o "čumandu" na profíky. Páteční návtěva nás tak chytla, e se v sobotu jelo znovu a alespoň v jedné kategorii na kterou máme auta, se svézt. Paradoxem je , e nejel nikdo ze pičky klubu (jiné sportovní aktivity). I tak to byl super záitek. Fajn lidi (konečně některé znám i osobně ) a jsem rád, e jsem je poznal (nechci jmenovat abych na někoho nezapomenul). Kamarádská atmosféra - díky Jiřímu za zapůjčení ovladačů, Milanovi za tuningové díly, Tondovi za půjčení auta, Tomáovi a ostatním za cenné rady a místním "amberákům" za krásné a pohodové prostředí. Celé nás to vedĺo k závěru dovybavit se technikou na tyto kategorie a na závody začít jezdit pravidelně (i kdy asi ne hned vechny "kubatury". Tím tedy potvrzuji nai účast (zatím nevím počet lidí) na závodech v Jihlavě. Těím se na dalí setkání.
Petr Krka. |
|
Autor |
JMS
člen
Příspěvků celkem: 349
Bydlitě: Holeov
Vloeno dne 10-05-2007 14:20 |
|
|
Kdy se objeví výsledky?
Systém Spytech umoňuje okamité staení výsledků z PC, tak kde to vázne.
Fotky umístil Pepíno okamitě, a to není organizátor těchto závodů.
JMS |
|
Autor |
Mitch
člen
Příspěvků celkem: 1003
Bydlitě: New Bor City
Registrován od: 20.09.06 |
Vloeno dne 10-05-2007 14:47 |
|
|
Ale je hlavním adminem webu. Nespěchej tak, určitě se dočká. |
|
Autor |
Pepino
Super Administrátor
Příspěvků celkem: 1154
Bydlitě: Hvozdnice
Registrován od: 13.09.06 |
Vloeno dne 10-05-2007 14:52 |
|
|
Vloené fotky jsou moje, ostatní fotky, videa a výsledky mi jdou potou na CD. Vydrte prosím.
Výsledky jsou samozřejmě nedílnou součástí kadého závodu, ale pro mě to bylo nepodstatné (i kdy jsem nakonec jednu rozjíďku absolvoval), vnímal jsou tu úasnou atmosféru a super lidi.
P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE |
|
Autor |
Milan
člen
Vloeno dne 10-05-2007 19:38 |
|
|
To JMS: Vidím, e tě ty závody nějak chytly, kdy jsi tak nedočkavý. Přijeď na závody a bude mít informace on-line.
1. Výsledková listina je posílána potou klubům, které se zúčastnily závodů.
2. Já jsem dostal výsledkovou listinu zpracovanou včera (musí se ručně zpracovat výsledky s ohledem na body započítávané do celkového pořadí Poháru Scalextric a spočítat celkem dosaené body za vechny odjeté závody. To asi ten systém Spytech neumí a ne vichni mají k dispozici internet.
Dnes večer se budu snait výsledkovou listinu přepsat a poslat. Mějte strpení. Dík. |
|
Autor |
JMS
člen
Příspěvků celkem: 349
Bydlitě: Holeov
Vloeno dne 10-05-2007 22:21 |
|
|
Nevidím problém v umístění výsledků na web a potom si můe počítat body a celkové pořadí , to se tady neobjevuje, to není tak aktuální. Ale výsledky se dají poslat Pepínovi mailem v neděli. a na kluby klidně v pondělní potou.
JMS |
|
Autor |
Mitch
člen
Vloeno dne 11-05-2007 10:02 |
|
|
Proč tě to tak drásá? Jéé, tak se to chvilku zdrí, vdy tě za to dobu nikdo nepředjede. Já bych také nechtěl připravovat a vyvěovat dvě věci zvlá. Jednak je to práce na víc a druhak je to zbytečně komplikované a zbytečně to znepřehledńuje web.
Proč zbytečně připravovat, tiskout nebo uprvavovat a vyvěovat dva různé papíry kdy se to z přehledem vejde na jeden, e jo? Myslím, e doby kdy bylo veho dost od volného času a a po ten blbej papír nebo práci z vkládáním jsou u dávno pasé. A jestli ty má toho času dost, tak radi vysmahni nějaký zajmavý článek místo toho uhánění ostatních. |
|
Autor |
HWSlot
člen
Příspěvků celkem: 401
Bydlitě: Thereban
Registrován od: 20.10.06 |
Vloeno dne 11-05-2007 11:38 |
|
|
Mitchi, jeden z tvých nejkrásnějích příspěvků
HWS
http://www.hwslot.estranky.cz/ |
|
Autor |
vitek
člen
Příspěvků celkem: 1642
Registrován od: 07.12.06 |
Vloeno dne 11-05-2007 14:23 |
|
|
Výsledková listina je určitým "straákem" vech pořadatelů. A nebylo by od věci dát informaci o její dostupnosti do propozic závodu. A nebo i do pravidel. Pak by odpadly jak výhrady na "pomalé", tak výpady proti "rychlým". Obojí je zbytečné. |
|
Autor |
Mitch
člen
Vloeno dne 11-05-2007 15:09 |
|
|
Nemám jen svůj den, sorry JMS. Ale musíme si uvědomit, e neijem jen tímto a rozhodně nás to neiví. |
|
Autor |
Milan
člen
Vloeno dne 11-05-2007 16:52 |
|
|
Pánové, před malou chvilkou jsem poslal výsledky Pepinovi. Jde o to, e já dostanu kopii výsledkové listiny s různými poznámkami a musím to přepsat.
Něco jiného je, kdy je přístup na internet přímo z počítače na dráze.
To JMS:
JESTLI CHCE A MEMŮE SE DOČKAT A TOLIK TĚ TO ZAJÍMÁ, TAK TI MOHU POSLAT VÝSLEDKOVOU LISTINU EXTRA! |
|