Autor |
Tvrdý gel v oáze - sert SCX Off road C3 |
Kovboj
člen
Příspěvků celkem: 10
Bydlitě: kousek od Hradce Králové
Registrován od: 02.10.07 |
Vloeno dne 10-11-2007 15:59 |
|
|
Ahoj, dostala se mi do ruky autodráha od SCX Off road C3 - je to taková ta poutní autodráha s překákami, skoky a oázou s palmami ;-) Ta oáza by měla být měkký modrý gel simulující vodu, ale v mojí je to tvrdá hmota, navíc viditelně nateklá k jedné straně. Nemáte zkuenost jestli se s tím něco nedá udělat aby ten gel opět změknul? Třeba nějak zahřát nebo tak něco... Nebo je jediným řeením reklamace? |
|
Autor |
RE: Tvrdý gel v oáze - sert SCX Off road C3 |
vitek
člen
Příspěvků celkem: 1642
Bydlitě: Zlín
Registrován od: 07.12.06 |
Vloeno dne 11-11-2007 10:53 |
|
|
To co popisuje jsem viděl jen na obrázcích. Není to můj álek čaje.
Myslím, e ten problém mohl vzniknout nevhodným skladováním. Naikmo - to natečení k jedné straně a u zdroje tepla - to ztvrdnutí.
Ale moná je to běný jev.
Pokud je v záruce zkusil bych reklamaci, na dalí pokusy (např. opatrné zahřátí) je času dost. |
|
Autor |
Mitch
člen
Příspěvků celkem: 1003
Bydlitě: New Bor City
Registrován od: 20.09.06 |
Vloeno dne 12-11-2007 10:54 |
|
|
Obávám se tady asi reklamace nepomůe. Vlastně to není nic co by bránilo jakýmkoliv způsobem funkčnosti autodráhy. Je funkční je! I s takovou odpovědí se můete potkat. Myslím si e to bude na libovůli prodejce jestli vám to uzná nebo ne. |
|
Autor |
Rebas
člen
Příspěvků celkem: 326
Bydlitě: Praha
Registrován od: 18.01.07 |
Vloeno dne 12-11-2007 22:28 |
|
|
U jsem se s tím setkal... rovnou u dvouch balení. Jedna originál balená přímo z objednávky ze panělska, druhá u mně v krámě, kterou pouívám na Vánoco pro ukázku.
Stačí zespodu povolit pár roubků, a ten gel se celý vyndá. Pak jej vloit do horké vody a vytvarovat podle libosti. Bohuel některých ztvrdlých kousků se zbavit nedá. Gel u ale nikdy nebyl tak tekutý
Rebas |
|
Autor |
x-tra
člen
Příspěvků celkem: 10
Bydlitě: Havířov
Registrován od: 20.09.06 |
Vloeno dne 13-11-2007 12:40 |
|
|
to MITCH...myslim e to na reklamaci je. .. funkčnost je jedna věc a vzhled druhá, to má to samé, jako kdyby jsi si koupil kalhoty a na nich by byl neodstranitelný flek a prodejce by ti řekl, e funkce je vak zachovaná e ti na zadek netáhne
|