AUTODRÁHA ON-LINE / SLOTCARSWORLD.CZ - Internetov� server o autodr�h�ch

Úvodní stránka ::  Články ::  Seznam krátkých zpráv ::  Diskuzní fórum ::  Fotogalerie ::  Ke stažení ::  Odkazy ::  Vyhledávání
January 12 2025 12:18:43 

Kalend
PotSttPSoNe
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
ZVODY

1:32
Porsche Cup
Krunohorsk pohr
Moravsk liga
Slovakia Cup

POSLEDN LNKY
Test Corvette C5R Fl...
Aston Martin DBR9 ...
Test TATRA T602 Tatr...
Porsche 997 RSR od F...
Test TATRA 607/2 (FA...
VW Golf Gr.2 "KAMEI"...
Jak vznikaj modely ...
Slotlandia 2011
Dodge Charger 500 od...
Scaleauto Porsche 91...
Flyslot cars Ferrari...
SCX Volkswagen Touar...
SCX Aston Martin DBR9
SCX Aston Martin - p...
GSLOT - Nov znaka ...
KLUBY A KROUKY
AMC Podbaba 132
esk Tebov
DDM Hradec Krlov
MC SRC Most
Prask klub SCX
SCRC - Praha 7
SRC Brno
KONTAKTY
MEDIA

View Thread
AUTODRÁHA ON-LINE / SLOTCARSWORLD.CZ - Internetov� server o autodr�h�ch | Ostatn znaky | SCX
Autor Nova auta - vypadnuti voditek + nesvti
glowi
len

Pspvk celkem: 7
Registrovn od: 26.12.11
Vloeno dne 27-12-2011 10:31
Dobr den,

chtl bych poprosit o radu ohledn autodrhy SCX Digital Basic set, kterou jsem koupil synovi k Vnocm.

Po rozbalen se vyskytly nsledujc poruchy.

1) Ob autka dodan v setu nesvt. Autko pidan jako bonus svt (sice prapodivn, nejdve tak nesvtilo, ale pak parkrt probliklo a nakonec se rozsvtilo).
2) Obma autkm dodanm v setu vypadly po pr minutch provozu vodtka a nejdou zacvaknout zpt, aby podn drela a pruila. S autky nebylo nijak patn zachzeno, krom obasnho vypadnut z drhy, nak kter snad mus bt pipraven

Nechtl jsem autka zatm rozdlvat kvli propadnut zruky.

Musm ci, e jsem zklamn kvalitou takto drah hraky.

Pokud se s tm nkdo ji setkal, budu vdn za kadou radu, co s tm.

dky

Libor
Autor RE: Nova auta - vypadnuti voditek + nesvti
Pepino
Super Administrtor

Pspvk celkem: 1154
Bydlit: Hvozdnice
Registrovn od: 13.09.06
Vloeno dne 27-12-2011 11:24
Zdravm,
pokud se dvm do popisu k SCX Digital Basic na strnkch distributora znaky, tak je tam psno, e auto jsou "nesvtc". Pokud ml prodejce na svm webu nco jinho, reklamujte.
Auto bonusov svtit samozejm me, zle, jak Vm prodejce nabdl.

Co se te vodtka, ano jde velice ztuha zacvaknout zpt. Sice mm SCX doma, ale pln pesn si to nepamatuji, myslm, e se to lpe zacvakvalo v njakm hlu, ale pokejte na radu od nkoho, kdo to v pesn. Hlavn se toho nebt. Anebo, opt mete kontaktovat prodejce, ml by vdt a pomoci.

Poznmka:
Uvdomme si u konen, e prodejci jsou tu pro ns. Mli by o vrobku nco vdt, poradit. A proto se jich nebojme zeptat!

P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE
Editoval Pepino dne 27-12-2011 11:52
155143779 www.facebook.com/autodrahaorg/
Dutch
len

Pspvk celkem: 60
Bydlit: New Bor City
Registrovn od: 08.02.11
Vloeno dne 27-12-2011 11:45
Stm svcenm nesvcenm mohu poradit u toho Vaeho bonusovho autka.
Jeliko svcen u SCX je eeno kontakty mdnch psk kter jsou vedeny jak na podvozku tak v karoserii autka je to snadn, sta odroubovat karoserii a podvat se jestli nen poreba jeden ze dvou kontakt v karoserii pihnout , stv se to obas smiley

Dutch
glowi
len

Vloeno dne 27-12-2011 12:01
Dkuji za rychlou odpov. Prodejce nem ani e jsou svtc, ani e nesvt, ale protoe pmo v manulu je napsno, e se m auko po naprogramovn rozsvtit, tak (zd se chybn) jsem se domnval, e svtit maj. Strnky distributora jsem bohuel nenael.

Po Vaem povzbuzen jsem se do toho vce opel a skuten jsem vodtko zacvakl.

Kdy jsem zkoumal podrobnji kvli svtlm vlastnosti autek, zjistil jsem, e maj mt brzdu. Nevte co to znamen?

Jet jednou dkuji.
Pepino
Super Administrtor

Pspvk celkem: 1154
Bydlit: Hvozdnice
Registrovn od: 13.09.06
Vloeno dne 27-12-2011 12:54
Brzda je vlastnost, kdy mete autku ct, co m dlat, kdy pustte tlatko plynu.

Tedu jedu (makm) a pustm. Autko se povtinou zastav na mst. telovateln brzda je funkce, kdy autko nezastav na mst, ale jet kousek popojede. Tedy pustm ovlada ped zatkou a auto jet samo men rychlost projede zatku a na vjezdu mohu rovnout pidat. Zkuste si to nastavit a pak vyzkouet stylem, e nkde na rovince si dte bod, u kterho pustte ovlada a sledujte, jak daleko za bodem auto stoj.

Distributorem SCX v R je firma Astramodel.

P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE
Editoval Pepino dne 27-12-2011 12:55
155143779 www.facebook.com/autodrahaorg/
Rebas
len

Pspvk celkem: 326
Bydlit: Praha
Registrovn od: 18.01.07
Vloeno dne 28-12-2011 10:12
Pokud mte zakoupen set SCX10120, tak auta v nm nesvt. Pidan auto by svtit mlo. Pokud nesvt, vtinou jde o problm s kontaktem mezi ipem a karosri. Karosrie m v sob mdn rozvody od pedn sti svtel k zadnm svtlm. Zhruba uprosted je pak kus mdnch plk jakoby smrem k podvozku. Obas se stane, e jsou tyto plky patn pihnuty, nebo vlivem nrazu (teba i pepravou poty, vypadnutm, atp.) posunuty mimo kontakt ipu kter je na podvozku. Pak je poteba je pihnout trochu do strany (dle vychlen).

Co se te vypadnut vodtka, je to bezpenostn prvek, abyste si nevylomil kus drhy teba v ken a tak abyste mohl vodtko vymnit ppadn za nov. Kad vodtko m na sob dva zobky. Sta tedy vodtko mrn naklonit jakoby dopedy, a pak dozadu. Pochopiteln je k tomu poteba trochu sly. Pokud se zobky ochod tak, e vodtko vypadv velmi asto, je poteba si koupit vodtko nov (je to spotebn materil).

Jinak tm, e rozdlte autko zruku neztratte, pot se s tm, naopak je poteba obas auto rozdlat, vyistit od prachu, namazat pevody, atp. - prost se o vozidlo trochu starat.

Rebas
178856806
glowi
len

Vloeno dne 28-12-2011 12:25
Dkuji vem za odpovdi, zase jsem o nco moudej :-)
Pesko do fra:
INFORMACE
PRAVIDLA WEBU
Copyright, autorsk prva
Administrtoi

TOPlist

DDM HRADEC KRLOV

Seznam novinek
Kalend
BPA Gallardo + Vsledky
O DDM Bark

PIHLEN