Autor |
RE: Dráha v Děčíně |
Ivan
člen
Příspěvků celkem: 461
Registrován od: 19.01.07 |
Vloeno dne 17-12-2012 20:36 |
|
|
To JMS : s dětmi ji od roku 1978.
Ivan sem připíchnul tento obrázek:
|
|
Autor |
ALSracing
člen
Příspěvků celkem: 49
Bydlitě: Víska
Registrován od: 25.06.08 |
Vloeno dne 17-12-2012 22:23 |
|
|
Jirka napsal:
Drím palce Ivane. Je smutný kdy se ruí dráhy . Po půl roce jsme byli s Danym na Krunohoru, rozloučit se s Velebudickou dráhou. koda, e se tam nebyli podívat "kompetentní". Tolik dětí jsem na dráze u dlouho neviděl. Kdy jsme jeli poslední závod, tak mi to a vhánělo slzy do očí, e taková dráha skončí pravděpodobně ve rotu. Nemá smysl tady rozebírat vechny důvodu proč, která dráha končí. Hlavně a nám vechno vydělává .
Je to smutný ... ale to Ví je potřeba zadotovat pár léčeben pro feáky a na prevenci u prachy nezbudou.
Taky Ti drím palce !!! Ivane, v jakým měřítku budete jezdit? Měl bych tu moná nějaký materiál. Něco bych Vám věnoval jako sponzorink do začátků.
Kdytak mi napi na info@rcmicrocars.eu |
|
Autor |
vitek
člen
Příspěvků celkem: 1642
Bydlitě: Zlín
Registrován od: 07.12.06 |
Vloeno dne 17-12-2012 22:54 |
|
|
ALSracing napsal:
Je to smutný ... ale to Ví je potřeba zadotovat pár léčeben pro feáky a na prevenci u prachy nezbudou.
Dr se evče svého kopyta.
Editoval vitek dne 17-12-2012 22:54 |
|
Autor |
JK
člen
Příspěvků celkem: 226
Registrován od: 09.09.09 |
Vloeno dne 18-12-2012 09:07 |
|
|
Proboha, proč do ruení drah taháte drogovou závislost? To je problém, který má kvalitativně i kvantitativně trochu jiný rozměr ne je nae hobby. A navíc - v Děčíně i ve Velebudicích jsou kořeny současného stavu někde jinde.
Editoval JK dne 18-12-2012 11:24 |
|
Autor |
Jirka
člen
Příspěvků celkem: 417
Bydlitě: Holubice, Praha-západ
Registrován od: 04.04.07 |
Vloeno dne 18-12-2012 13:52 |
|
|
ALSracing tleskám .
Vítku nechápu
Závod je ivot, to co je před či po něm je jen čekání. |
|
Autor |
vitek
člen
Příspěvků celkem: 1642
Bydlitě: Zlín
Registrován od: 07.12.06 |
Vloeno dne 18-12-2012 17:04 |
|
|
JK to vystihl přesně.
Jirko, několik let jsem pracoval se závislými a několik let s lidmi bez domova a dlouhodobě přednáel na V sociální patologii a sociální politiku. Take něco málo o dané problematice vím. A nedá mi to abych nereagoval. By jen tímto způsobem. Na jiné zde není vhodné místo. |
|
Autor |
Ivan
člen
Vloeno dne 14-01-2013 22:00 |
|
|
Dnes jsem dostal od Edy mail, e na dráhu nikdo nesmí. Bude se snait o jednání s vlastníkem budovy. |
|
Autor |
Ivan
člen
Vloeno dne 15-02-2013 15:58 |
|
|
Nová fáma, ale moná je to pravda. Dráha je k pronájmu za 5000 Kč měsíčně + energie. Jetě těstí, e se tam netopí. |
|
Autor |
Mitch
člen
Příspěvků celkem: 1003
Bydlitě: New Bor City
Registrován od: 20.09.06 |
Vloeno dne 17-02-2013 17:28 |
|
|
Ivane doodpovím ti jetě něco z druhého vlákna. Sem to patří spí.
Do Děčína jsme jezdili, to má pravdu, byď jsme tam lítali takový sranda závody, ale bystřilo nám to smysli a nebyl to patná trening na Porsche Cup, který s Martinem jezdíme. Hned teď na prvnim závodě se ukázalo, e jsme na to 3 měsíce neáhli. Nebylo kde. Prostě z toho člověk vypadne a dělá zbytečný chyby. Bylo by super kdyby se to u nějak zklidnilo a vyřeilo i za cenu nějakého toho pronájmu. Samozřejmě teď mluvim o Kingovi. Eda by si měl mít právo se svou dráhou nakládat jak on uzná za vhodný. Nevim co se tam děje a snad to ani nechci vědět, ale byl bych rád kdyby se to nějak vyřeilo.
To e tam ty dvě dráhy zbytečně zahálej a morálně ztrácej na ceně je věčná koda. koda nejen jich samotných, ale i koda práce kterou na nich místní nechali kdy je stavěli. Nemluvě o tom e ty dráhy byli primárně stavěny pro děti, nevim jestli to někdy ocenili, nevim jestli to klukům v krouku chybí či nechybí, ale budou to oni kdo na tyhle abomyí války mezi vlastníky a uivateli (nenapadá mě jak to líp specifikovat) dojedou. V neposlední řadě i ty dráhy samotný, protoe tenhle kraloup se s těmi dráhami potáhne jetě nějakou dobu ne si je někdo odváí zařadit do svého kalendáře ampionátu tak aby se nebál, e mu ji někdo před závodem zamkne protoe někdo, něco, nevim co. |
|
Autor |
Ivan
člen
Vloeno dne 30-05-2013 13:50 |
|
|
Tak mohu zase podat nějakou zprávu z mého krouku. Není tak moc pozitivní jako ta z Luhačovic, ale zasvěcení vědí, e jsem byl na cca 3 měsíce vyřazen z normálního ivota. Natěstí do tohoto období spadly jarní a pololetní přázdniny a dva státní svátky. Já tedy "zavinil" jen dvouměsíční výpadek. I tak tobylo znát na úbytku členů a nedokončení některých témat. Ve finii jsme dokončili zavětrování panelů pódia a jejich sestavení do jednoho celku. Ze dvou setů Carrery jsme postavili několik variant dráhy a vybrali ten, podle názoru dětí, nejlepí. Na zkuebně postaveném tvaru proveli kontrolu průjezdnosti s modelem od ALS samotní autoři tratě. V červnu se ji nebudeme scházet.
Editoval Ivan dne 30-05-2013 13:52 |
|
Autor |
Ivan
člen
Vloeno dne 04-07-2013 22:20 |
|
|
Nedalo mi to, a ve volném čase jsem podrobil kritice dětmi navrený okruh. Nezdálo se mi, aby prostřední rovinka byla vyvýena nad zadní. Tak jsem okruh předělal. Nejprve na papíře ve svém oblíbeném programu sketchUp a později přímo v reálu na podiu ve kole. Dráha je 10,3 m dlouhá a obě dráky jsou takévstejně dlouhé. Na přiloeném obrázku je dráha s dlouhou cílovou rovikou. Taková vak nebude. Před cílem bude ikana z oblouků. Na vyobrazený tvar mi chyběl jeden rovný díl, který byl sice v nabídce na Aukru, ale nechtělo se mi za něj dávat 250 korun. Dráha by bya jen o 6 cm delí.
Editoval Ivan dne 05-07-2013 10:44 |
|
Autor |
Ivan
člen
Vloeno dne 05-07-2013 10:49 |
|
|
Včera jsem ukázal dráhu bez ikany, dnes tedy v půdorysném pohledu si můete prohlédnout dráhu se ikanou. Je to jenom dráha z panelů Carrera. Celá dráha bude umístěna na podloku z 3mm silného sololitu. Jako podpěry pouiji nařezané papírové trubky z copy centra a plastová čela k těmto trubkám. Trubek je dost, ale musím dočkat na víčka.
|
|
Autor |
Ivan
člen
Vloeno dne 18-09-2013 18:37 |
|
|
Dnes proběhla první schůzka přátel autodráhy na základní kole. Oproti loňské sezóně je moné hned od začátku jezdit, na sice nehotové, autodráze. Dráha je sesponkována z 11 rovných dílů, dvou dílů třetinových a 18 dílů zatáčky R1. Celková délka je 10,3m a obě dráky jsou stejně dlouhé. Ve leí na pódiu 2,55 x 1,6m. Nevýhodou je malá světlost pod druhým mostem. Je jen 60 mm. Nebudeme tedy stavět ádné "liazky" a "tatry". Nejdelí rovinka je ze 4 rovných dílů a jednoho třetinového. Dvě rovinky jsou třídílové.
|
|