Autor |
PORSCHE CUP 2009 - Termíny a info |
Pepino
Super Administrátor
Příspěvků celkem: 1154
Bydlitě: Hvozdnice
Registrován od: 13.09.06 |
Vloeno dne 31-10-2008 14:28 |
|
|
V kalendáři jsou ji vloeny pevné termíny 4 závodů PORSCHE CUPU, které se pojedou v přítím roce.
Bude se jednat tedy o celoroční pohár o celkového vítěze ve vech 3 kategoriích. Celoroční vítězové budou samozřejmě odměněni zajímavými cenami.
PORSCHE CUP tedy bude jednodenní závod, 3 samostatné kategorie. Pro vechny lokality budou jednotné časy, pravidla, podmínky.
K PORSCHE CUPU ji nebudou patřit oficiálně ádné dalí doplňkové závody, ale podle počtu přihláených do konkrétního závodu můe kadý hostující klub uspořádat po odjetém PORSCHE CUPU dalí svůj závod pro případné zájemce.
Pravidla budou na 95% totoná s letoními.
Letoní 3 závody se do přítího roku nezapočítávají, ale budou vyhodnoceny v prosinci v Podbabě samostatně (body se závodů se takté sčítají).
P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE |
|
Autor |
RE: PORSCHE CUP 2009 - Termíny a info |
Petr L
Administrátor
Příspěvků celkem: 2145
Bydlitě: Praha
Registrován od: 04.04.07 |
Vloeno dne 31-10-2008 18:47 |
|
|
Píi si do kalendáře.
|
|
Autor |
Jirka
člen
Příspěvků celkem: 417
Bydlitě: Holubice, Praha-západ
Vloeno dne 02-11-2008 20:31 |
|
|
No Pepino, myslel jsem, e s termínama počká a vyjde celorepublikový kalendář a budou známy volné termíny na drahách kde se jezdé i velké kategorie.
Závod je ivot, to co je před či po něm je jen čekání. |
|
Autor |
Pepino
Super Administrátor
Vloeno dne 02-11-2008 21:08 |
|
|
Jirko, proč čekat? U jsem několikrát říkal, e nemohu závody plánovat kvůli 1-2 lidem, kteří komerčky jezdí jen občas a mají své "lexanové" závody. Proto nevím, proč čekat. A vechny termíny na konkrétních místech jsou konzultovány, take je vude volno. Pouze na Podbabě čekám na vhodný volný víkend.
A bohuel situace se ubírá tím směrem, e vechny typy komerčních závodů budou podle mě spíe lokálními a jak tu někdo napsal, kdo bude chtít přijet, přijede.
P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE |
|
Autor |
Jirka
člen
Vloeno dne 02-11-2008 23:39 |
|
|
U jsem tady někde napsal, e lidi co jezdí Krunohor mají zájem jezdit i Porsche cup a objednávají si vozy. Pouze se chtěli domluvit aby termíny nekolidovali s Krunohorem a popřípadě GT/24.
Závod je ivot, to co je před či po něm je jen čekání.
Editoval Jirka dne 02-11-2008 23:40 |
|
Autor |
Pepino
Super Administrátor
Vloeno dne 03-11-2008 07:27 |
|
|
Chapu. Unor, cerven a listopad by urcite kolidovat nemeli. Zari jsem se musel prizpusobit jedinemu volnemu terminu. A dube je proste prizpusoben tomu, jak muzu jak, jako poradatel
Nechci taky hazet vsechny zavody do stejneho pytle, ale kdyz se koukam na web slot-racing.cz tak tam si terminy zavodu poradatele prehazuji 14 dni pred zavodem jak horky brambor.
P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE |
|
Autor |
sutor
člen
Příspěvků celkem: 359
Registrován od: 10.04.07 |
Vloeno dne 03-11-2008 10:05 |
|
|
Bohuel to je zdejí normální kolorit, viz nae poslední zkuenosti v Podbabě. Vloni jsme vechny termíny závodů komerček zpracovali na základě aktuálně platného kalendáře i programu DDM a ejhle - v průběhu pár týdnů dolo hned k několika různým přesunům a my jsme byli ze strany pořadatelů, kteří chtěli najednou své závody v novém termínu vecpat na Podbabu, obviňováni z toho, e schválně nerespektujeme termíny SMČR.
Vypadá to i na to, e je prostě těch závodů u nějak moc a kdy do toho přijde v průběhu roku pár nečekaných událostí, jsou termínové kolize na spadnutí.
Jednodue - vem se asi stejně za vech okolností vyhovět dopředu nedá...
Honza |
|
Autor |
sutor
člen
Vloeno dne 05-11-2008 09:13 |
|
|
Včera jsme projednali termín konání únorového Porsche Cupu v Podbabě a vylo nám 7.2.2009 - byla to jediná monost, jak nekolidovat s dosud známými termíny zveřejněnými SM ČR a činností DDM. Ale jetě bych raději neříkal hop, dodatečné íbování se závody je v naí kotlině oblíbený sport...
Honza |
|
Autor |
Jirka
člen
Vloeno dne 09-11-2008 14:45 |
|
|
Tak pánové obdrel jsem směnový kalendář na přítí rok a kdy se na to dívám, tak se s vámi na závodnické úrovni asi loučím. Netrefili jste se mi ani jednou do volného termínu a v devadesáti procentech je to i s velkýma GTčkama. Mrzí mě to hlavně kvůli synovi ale holt zaměstnání a obiva rodiny je přednějí.
Závod je ivot, to co je před či po něm je jen čekání. |
|
Autor |
Tomnem
člen
Příspěvků celkem: 181
Bydlitě: Kondrac 119,258 01 Vlaim
Registrován od: 12.11.07 |
Vloeno dne 09-11-2008 15:47 |
|
|
Jirko já jsem na tom úplně stejně.Na kadý termín mám směnu.Kdy to jenom trochu půjde tak to budu řeit dovolenou.
Tomá N. www.tomnem-slot.estranky.cz |
|
Autor |
sutor
člen
Vloeno dne 09-11-2008 18:00 |
|
|
No, já sice směny natěstí nemám (i kdy si u tak 10 let říkám, e by bylo bezvadné mít 8-hodinové zaměstnání s jasným začátkem a koncem), ale pro změnu ná nejmení má ve 3 termínech fotbalové zápasy, kde musím dělat logistickou podporu. Chudák manelka, to bude zase řečí o infantilním hobby, a se to dozví - to je ivot...
Honza
Editoval sutor dne 09-11-2008 18:02 |
|
Autor |
liberec
člen
Příspěvků celkem: 28
Registrován od: 27.10.08 |
Vloeno dne 09-11-2008 19:04 |
|
|
Jak jsem ji někde napsal, vem asi nelze vyhovět. Závodů je u tolik (myslím hlavně těch, kde jezdí makety v obou měřítkách), e člověk musí volit nějakou prioritu ve výběru. A hlavně u enáčů nemůe přijít zkrátka ani rodina. Podle naeho kalendáře se budeme objevovat na závodech komerček velmi sporadicky, je toho opravdu celkem dost a ve se nedá jezdit u jen z finančních důvodů. |
|
Autor |
Pepino
Super Administrátor
Vloeno dne 07-01-2009 14:02 |
|
|
POZOR !!! Pravděpodobná změna termínu 1. závodu PC.
Bohuel opět zaúřadovala sekce "lexanistů" na Podbabě a na ji domluvený termín na PC nyní vepsala závody CAHOZY, co znaměná, e "komerčky" nemají nárok.
Jsou monosti:
1 - pravděpodobná varianta, e se pojede od týden déle, tedy 14.2.2009
2 - prohodí se místa konání a pojede se normálně 7.2.2009
A nejvíce se mi líbilo, kdy mě na prosincovém PC vyhledal pan Hensl a říkal mi, e je velký zastánce "komerček" a e udělá první a poslední. Nevím, moná mu křivdím, ale připadlo mě, e to tam má celé tak nějak pod palcem, take nevím, kdo rozhodl o termínu na Cahozu.
P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE |
|
Autor |
Petr L
Administrátor
Příspěvků celkem: 2145
Vloeno dne 07-01-2009 14:07 |
|
|
Ach...........
|
|
Autor |
Jirka
člen
Vloeno dne 07-01-2009 15:02 |
|
|
Ta cahoza má termíny na svých stránkách ji delí dobu ale nevím přesně jestli dříve, kdy Sutor projednával termín na Podbabě. Z vlastní loňské zkuenosti se mi proto zdálo předčasné udávat termíny ji začátkem listopadu, kdy jetě nebyl svazový kalendář (viz výe) a ten má přednost co je pochopitelné. Tím se nechci nikoho zástavat zvlátě, kdy mám zkuenost s některými " dlouhodslouícími" členy, e doikáou hýbat s termínem na poslední chvíli (specialita Prahy). Jinak jsem osobně pro posunutí termínu. |
|
Autor |
sutor
člen
Vloeno dne 07-01-2009 15:12 |
|
|
No jo kluci, berme to s nadhledem a sportovně, to je ivot...
Fakt je ten, e se plasáky větinou celkem logicky musí přizpůsobovat stále kypícímu ivotu pravověrného SRC vude tam, kde nemají jejich kluby svou vlastní dráhu. Dalí problém je v tom, e kalendář oficiálních či volně přidruených akcí SRC nemá vlastně minimálně do konce ledna definitivní podobu a ani jeho odsouhlasená poslední verze není definitivní. Navíc některé závody SRC jsou mnohdy pro pořadatele resp. vlastníky dráhy lukrativnějí ne nae "lowendové" akce (poslední jsme dotovali s Květou z rodinných rozpočtů - samozřejmě bez vědomí naich drahých poloviček). Co se dá dělat, klasické SRC zde bylo první, má tedy právo první noci...
Varianty změny termínu PC u popsal výe Pepino, projednáme je s vedením DDM a výsledek bude znám přítí úterý - pak bychom vechny informovali o programu akce. Mě osobně mrzí spí eventuální kolize s Pepinovým osobním programem, ale třeba bychom to mohli nějak alternativně pojmout zařazením nějakého opravdu speciálního vloeného rallye závodu u nás.
Honza
Editoval sutor dne 07-01-2009 15:14 |
|
Autor |
Jirka
člen
Vloeno dne 07-01-2009 15:17 |
|
|
....no a trochu to prodlouit ve stylu, ke kterému nás Pepino vyzýval. |
|
Autor |
sutor
člen
Vloeno dne 07-01-2009 15:50 |
|
|
Měl bych takový trochu ílený nápad, který by to mohl trochu oivit, bylo by to přístupné pro vechny a vůbec by nezáleelo na jízdních vlastnostech aut. Uvidíme...
Honza |
|
Autor |
JMS
člen
Příspěvků celkem: 349
Bydlitě: Holeov
Registrován od: 21.03.07 |
Vloeno dne 07-01-2009 19:01 |
|
|
hoi,
kalendář SMČR je vydaný a platný, ale Cahoza není v SMČR, tak o tom Pepa Hensl asi nevěděl.
JMS |
|
Autor |
sutor
člen
Vloeno dne 07-01-2009 20:43 |
|
|
Juro, to já vím taky (proto jsem výe psal o přidruených závodech), ale problém je v tom, e na termínu Porsche Cupu 7.2. u nás jsme se vichni dohodli u před cca 8 týdny (a potvrdili si ho jetě jednou o měsíc později) a to včetně Pepy a vedení DDM. Tím, e Cahoza není pořádána v rámci SMČR, tak se taky musí trefovat do volných termínů, kterých je čím dál tím méně. V tomto případě prostě dodatečně dostal přednost Cahoza, stejně jako minulý rok, kdy dolo k dodatečnému íbování s termíny.
My to nebereme nijak osudově ani ukřivděně, natěstí je tentokrát dostatek času se se změnou nějak termínově vypořádat. Ale ukazuje to jednoznačně na to, e v naí komunikaci jsou nedostatky - poslední podobný lapsus se odehrál v prosinci (a nepřej si slyet, jak na původce z vlastních řad reagovali právě kluci z SRC).
Honza |
|