Autor |
RE: 2. Velká Podbabská zimní cena 2008 - 3. závod Porsche Cup |
sutor
člen
Příspěvků celkem: 359
Bydlitě: Praha
Registrován od: 10.04.07 |
Vloeno dne 07-12-2008 09:00 |
|
|
Jak říkal u Jára Cimrman, my nesmíme ani naznačovat - ale myslím, e by teoreticky mohlo stačit, kdy před odjezdem z domova třikrát plivne přes levé rameno, vykročí pravou nohou, výjimečně nepřejede sousedovic černou kočku a pak se a do Prahy bude dret pravé strany silnice.
Ale protoe i závody se jedou 13., tak nevím, nevím - to je fakt silný kafe...
Co takhle nějaký zaříkávač?
Honza
Editoval sutor dne 07-12-2008 09:06 |
|
Autor |
notes
člen
Příspěvků celkem: 47
Bydlitě: Liberec
Registrován od: 02.09.08 |
Vloeno dne 07-12-2008 10:08 |
|
|
No zarikavac by uz byl,ale zase nemuze sehnat cernou bezocasou kocku a mektal neco o tom,ze zmije se uz ted taky spatne chytaj,ze je na ne zima ci co Takze Kdyz se jede toho 13.teho,startuji ve vsech kategoriiich jako 13. tak asi namontuji do vsech aut samohasici zarizeni a budu se modlit.... Mate nekde u drahy nejakou tu kapli nebo modlitebnu doufam??? To dnes maji na vsech modernich okruzich pro jezdce???
opět jsem za nováčka po 30 letech |
|
Autor |
sutor
člen
Vloeno dne 07-12-2008 12:02 |
|
|
Kaple v DDM neprola, aerobic má větí účast. Ber to sportovně, tolik 13 u musí fungovat nejspí opačně - jako předzvěst velké kliky. Abychom ale neurazili smolné plivníky, bude mít individuální startovné ve výi 500,- Kč - s tím by se snad mohli spokojit a dál nekodit.
Honza |
|
Autor |
notes
člen
Vloeno dne 07-12-2008 13:28 |
|
|
jasne nechci slevu zadarmo tak mi tak pripada,ze mi toho trinacteho delas uz dneska dobryma zpravama,to se musi nechat...... na druhou stranu,kdyz nebudu posledni,beru to jako uspech a ze mi skritci drahy prali
|
Autor |
Pepino
Super Administrátor
Příspěvků celkem: 1154
Bydlitě: Hvozdnice
Registrován od: 13.09.06 |
Vloeno dne 07-12-2008 18:42 |
|
|
Připomínám kategorie pro PORSCHE CUP:
P 76
Porsche 908
Porsche 917
Porsche Carrera 6
Porsche 936
ITES Porsche 917
P Klasik
Porsche 911
Porsche 934
Porsche 935/Moby Dick
Porsche 911 GT3R
Porsche 997
ITES Porsche 911
SCALEXTRIC SUPER RESISTANCE Porsche 997
P Placka
Porsche 956
Porsche 962
Porsche 911 GT1/EVO
Porsche RS Spyder
FLY STARTERS PORSCHE GT1 EVO MARTINI
FLY STARTERS PORSCHE JOEST MOMO
P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE
Editoval Pepino dne 09-12-2008 07:10 |
|
Autor |
Jirka
člen
Příspěvků celkem: 417
Bydlitě: Holubice, Praha-západ
Registrován od: 04.04.07 |
Vloeno dne 08-12-2008 22:25 |
|
|
Pepino, přimlouvám se za srozumitelnějí názvy kategorií. Nejsem sám kdo v tom má hokej. Hlavně ty první dvě bych třeba změnil na Porsche historik a Porsche cesák nebo tak nějak ale u jsem se o tom bavil i s ostatními a kdy na mě rozhodčí při tý dvouhodinovce vyhrknul s čím teď jedu dráku tak jsem se nikdy nestrefil.
Závod je ivot, to co je před či po něm je jen čekání. |
|
Autor |
sutor
člen
Vloeno dne 10-12-2008 14:38 |
|
|
Já jsem taky pro - Placka je jasná (i kdy by se mi asi víc líbil název LeMans bez ohledu na to, jestli tam auta jela nebo ne), Klasik dtto vyhovuje, ale místo P76 bych raději dal zmíněného Historika.
Sám jsem měl problém v týmovém závodě si se startujícími ujasnit, co vlastně teď pojedou, dokonce i u vlastního týmu ...
Na druhou stranu některý Historik můe být v tomto případě mladí ne Klasik, ale to se asi nevylučuje.
Honza
Editoval sutor dne 10-12-2008 14:42 |
|
Autor |
Jirka
člen
Vloeno dne 12-12-2008 17:13 |
|
|
Tak se na vás pánové zítra vechny těím, aspoň si odpočineme od toho předvánočního bláznění. Je to rok od roku horí.
Hlavně jeďte v těch sračkách opatrně, závodit budeme a na dráze, času bude dost.
Závod je ivot, to co je před či po něm je jen čekání.
Editoval Jirka dne 12-12-2008 17:15 |
|
Autor |
Marian
člen
Příspěvků celkem: 248
Bydlitě: Libcany u Hradce Kralove
Registrován od: 05.02.08 |
Vloeno dne 12-12-2008 18:51 |
|
|
V HK neustale snezi, pokud bude snezit celou noc a rano bude pod nulou, tak se od nas z vesnice nedostanu... |
|
Autor |
notes
člen
Vloeno dne 12-12-2008 20:38 |
|
|
no myslim ze i bez zavodeni bude zitrejsi cesta do Prahy velmi zajimava a vic adrenalinova nez zavod samotny -prave jsme s Tomem zmenili odjezd na drivejsi hodinu,abychom mohli jet piano-pianisimo jak mi vzdy rikali policisti v Italii- zitra budu jako uspech povazovat,kdyz se bez karambolu presunu na drahu a zpet
|
Autor |
Petr L
Administrátor
Příspěvků celkem: 2145
Vloeno dne 12-12-2008 20:42 |
|
|
V Praze zatím + 3°C
|
|
Autor |
Jirka
člen
Vloeno dne 14-12-2008 10:41 |
|
|
Chtěl bych poděkovat organizátorům za velmi povedený závod Porsche cupu na Podbabě, přestoe to vzhledem k navazujícímu závodu čtyřiadvacetin neměli dvakrát jednoduché.
Závod je ivot, to co je před či po něm je jen čekání. |
|
Autor |
notes
člen
Vloeno dne 14-12-2008 11:52 |
|
|
dekujeme poradatelum za pekny predvanocni zavod. My jsme si to s Tomem uzili a nase umisteni na chvostu nas nas nikterak neprekvapilo,neb jsme s nim tak nejak pocitali,takze nebyl duvod ke chmuram. Treba do roka a do dne dojde ke zlepseni Jeste jednou diky
|
Autor |
sutor
člen
Vloeno dne 14-12-2008 12:38 |
|
|
Děkujeme za pozitivní ohlasy, asi jsme to po včerejku hodně potřebovali. Jak se u zmínil Jirka, na poslední chvíli dolo v rámci DDM k těko pochopitelnému rozhodnutí konat po skončení naeho dlouhodobě oznámeného závodu jetě přeloený závod klasických aut SRC. Přestoe jsme jeho pořadatele několikrát upozorňovali na to, e to není nejlepí řeení i na průběně narůstající počet účastníků 2. Podbabské GP a tím pádem i časový posun programu, své rozhodnutí nezměnili. Komentovat některé negativní důsledky raději nechci (mimo jiné jsme museli totálně odfláknout vyhláení výsledků vytrvalostního závodu, za co se vem účastníkům omlouvám).
Jinak malá statistika: zůčastnilo se celkem 28 závodníků ve třech kategoriích Porsche Cupu + 8 teamových posádek v devadesátiminutovce. To u je pořádná porce lidí a aut, take nebylo divu, e dojezd vytrvalostního závodu končil a okolo 19 hodiny.
Jinak jetě v rychlosti bych chtěl poděkovat za tradiční výpomoc se Spytechem Danovi Hametovi, zaskakování na řídícím empiru Tomái Herderovi i Pepinovi + Pepinovi rovně za obstarání hromady krásných cen pro vyhodnocení Porsche Cupu.
Samozřejmě poděkování patří i vem, kteří se odhodlali v nepříznivém zimním počasí vydat v časných ranních hodinách do Prahy i ze vzdálených míst (namátkou jmenuji třeba Hradec, Děčín, Liberec a Českou Třebovou) a celkově přispěli k snad pohodové atmosféře posledního závodu plasáků v letoním roce. Za sebe i Květu Maitu lituji toho, e jsme se jim nemohli více věnovat - nějak jsme to v tomto komorním pořadatelském obsazení nestíhali.
Kompletní výsledky GP má Pepino, který je zveřejní na netu.
Docela zajímavé a pro mnohé z nás i do budoucna poučné je zjitění, e na prvních místech v pořadí se vesměs umístily modely s motory do 30.000 otáček, přestoe se na startu objevila řada aut s výrazně silnějími motory. Dráha sice patří mezi rychlé díky sérii 3 klopených zatáček, ale obsahuje i pomalejí technické úseky, take přemotorovaná auta tady mají problémy s brzděním a následnou rychlou akcelerací. To uvádím jen proto, aby si ti, kteří u nás nikdy nebyli a chystají se třeba na 1. únorový závod Porsche Cupu 2009, nemysleli, e je nutné auta za kadou cenu tunit superrychlými motory apod. Podstatnějí ne vysokootáčkový motor je vyladění podvozku, minimalizace vůlí os a hlavně utaení vech roubů - klopenky představují docela značnou zátě pro konstrukci auta.
Zbytek u je na ikovnosti vlastních paciček + těstí.
Honza
Editoval sutor dne 14-12-2008 17:44 |
|
Autor |
Tomnem
člen
Příspěvků celkem: 181
Bydlitě: Kondrac 119,258 01 Vlaim
Registrován od: 12.11.07 |
Vloeno dne 14-12-2008 13:04 |
|
|
To,e na Vás tlačil dalí závod,nebylo vůbec poznat.Zvládli jste to na jedničku.Pro mě to byl,i přes jezdecký nezdar,příjemně strávený den s příjemnými lidmi.U se těím na únorový Porsche cup.
Tomá N. www.tomnem-slot.estranky.cz
Tomnem sem připíchnul tento obrázek:
|
|
Autor |
Pepino
Super Administrátor
Příspěvků celkem: 1154
Bydlitě: Hvozdnice
Registrován od: 13.09.06 |
Vloeno dne 14-12-2008 17:28 |
|
|
Krásná sobota (ačkoliv manelka si to nemyslí), díky za ve.
Dalí dík pro Láď Justa st., ten sehnal ty propagační věci od Jirky Janáka.
Fotky a krátké info a výsledky během pár dnů, reportá i v RC-CARS 1/2009
P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE |
|
Autor |
liberec
člen
Příspěvků celkem: 28
Registrován od: 27.10.08 |
Vloeno dne 16-12-2008 15:09 |
|
|
I kdy Láďa (notes) prakticky ve za nás z Liberce napsal, přesto bych chtěl poděkovat pořadatelům na Podbabě za to, e se náročného úkolu zhostili více ne se ctí a vytvořili příjemné prostředí. koda, e jim výrazněji nepomohli ostatní členové klubu, ale je to skoro vude stejné. Dva, tři jsou tahouni. Setkání s mnohými lidmi, které znám jen pod nicky z tohoto fóra bylo pro mne přínosné a popovídání o technickýck finesách mne také povzbudilo k dalím realizacím mých nápadů.
Lituji jen stínu, který padnul na celou akci tím, e "velcí" závodníci si usmysleli, e ve stejném termínu pojedou závody také. Pro mne dost nepochopitelná věc, ale jak vidět i to se dá ustát a to se Honzovi s Květou povedlo. Jetě jednou díky, gulá neměl chybu také.
Jen tak na okraj, 7.2.2009 mám volný termín (zatím). |
|
Autor |
Jan
člen
Příspěvků celkem: 162
Registrován od: 22.02.08 |
Vloeno dne 16-12-2008 21:15 |
|
|
Také já musím poděkovat Pepínovi, za pozvání na pěknou podívanou a záiek, jen bohuel mé nachlazení bylo hori ne jsem čekal, tak jsem nemohl být i na 90min závodu
Jan |
|
Autor |
sutor
člen
Vloeno dne 18-12-2008 15:00 |
|
|
Kadopádně 7.2.2009 se budeme coby pořadatelé těit na dalí, tentokrát ji 1 závod oficiálního 1. ročníku Porsche Cupu u nás, a samozřejmě i na setkání s jeho účastníky.
Předpokládám, e program tohoto závodu bude a na drobnosti shodný s tím letoním, tj. včetně vytrvalostního závodu - nejvíc se ale těím na to, e u nám snad po posledních zkuenostech nikdo na tento termín na poslední chvíli nezařadí jetě nějaké jiné závody.
Honza |
|
Autor |
Marian
člen
Příspěvků celkem: 248
Bydlitě: Libcany u Hradce Kralove
Registrován od: 05.02.08 |
Vloeno dne 19-12-2008 06:50 |
|
|