Autor |
RE: PC 2011 - 2. závod (Praha 6) |
Petr L
Administrátor
Příspěvků celkem: 2145
Bydlitě: Praha
Registrován od: 04.04.07 |
Vloeno dne 10-04-2011 12:21 |
|
|
No já jsem si to tentokrát opravdu "uil" :
do noci jsem dělal régl pro mladého a ten svůj jsem kvůli tomu několikrát rozebral, pochopitelně nabyl čas ho ji pořádně odzkouet, take v prvním závodě jsem díky roztelovanéhu dorazu na "full" měl díru v plynu a napotvoru přesně mezi poslením regulovaným stupněm a plným, co je na časech pěkně vidět. To se dalo dotelovat a hurá do dalího závodu.
U Historiku se mi odlepila zadní pneu, take při prudkém přídání na rovině vdy auto poskočilo a dojelo si do zatáčky mimo dráku.
Ve druhém závodě jsem si přepóloval régl a i přez pojistku mi odelo telování brzdy, měl jsem pak k dispozici dvě monosti: ádnou brzdu, nebo tvrdý zkrat. To na klasika a Z bylo fakt průvih, to, e to, e jsem pak při výjezdu z tunelu chytil u Z očima sousední stejné auto a v klidu ho pilotoval mne ji opravdu nepřekvapilo.
Jetě jsem se v duchu podivoval, e to i přez tu brzdu pěkně jde.
Ale jinak to byl fajn den
Poák brzdy vyměním, auta poslepuji, do réglu dám lepí pojistky a asi zvýrazním červenou na kabelu u banánku na brzdu a hurá do dalích závodů
|
|
Autor |
kmasita
člen
Příspěvků celkem: 213
Bydlitě: Dobřichovice
Registrován od: 11.03.08 |
Vloeno dne 10-04-2011 12:55 |
|
|
Myslím e je načase přijít se systémem handicapových závaí podobně jako v dtm. Myslím e by na Standu stačilo tak 100 gramů na střee...
Teď váně, ty časy jsou fakt dobrý, nepamatujete si někdo na které dráce se jezdí nejrychleji, nebo nemáte staené data ze spytehu? |
|
Autor |
Pepino
Super Administrátor
Příspěvků celkem: 1154
Bydlitě: Hvozdnice
Registrován od: 13.09.06 |
Vloeno dne 10-04-2011 13:25 |
|
|
Data nemám, ale jsou uloena v PC na Podbabě. Osobně mně vyhovovala fialová a ta druhá směrem ke středu, obě střední mně moc nesedly.
P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE |
|
Autor |
Pepino
Super Administrátor
Příspěvků celkem: 1154
Bydlitě: Hvozdnice
Registrován od: 13.09.06 |
Vloeno dne 10-04-2011 19:34 |
|
|
Tak beru zpět, Mitchův čas v klasikách je prý OK.
P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE |
|
Autor |
Standa
člen
Příspěvků celkem: 275
Registrován od: 24.01.09 |
Vloeno dne 10-04-2011 20:52 |
|
|
Květo, ty časy jsou OK, ...ale ty nájezdy mohly bejt lepí,v Historikách mě, jak jsem psal,klekly fousy,původní prognoza byla 120, a v Plackách byla původní prognoza 125cca, ale po 4 stentu, kdy u bylojasný, e jedu pouze proti sobě, tak mi bylo připomenutö, e jsi tam v tréningu jel 7,6....no to jistě chápe, bylo nutno přostřelit,tedy alespoň na těch 7,5, ikdy jenom s úzkou 956 na P6 a ne naF15,tak jsem taky párkrát vypadl.Nejrychlejí je prostředek, jako jinde, z krajních červená. |
|
Autor |
kmasita
člen
Vloeno dne 10-04-2011 21:34 |
|
|
Stando, jsem rád e jsi v obraze, i kdy jsem "domácí" tak jsem tu dráhu navtívil v úterý poprvé a bohuel jsem asi po hodině byl odvolán zpátky do práce. Stihnul jsem vyzkouet akorát černou a červenou a větinu času jsem jezdil s NSR Puntem AW na F30kách co bylo na učení dráhy super - na časy nic moc (na černé 8,4) na červené u nevím. Dál jsem jezdil dlouho s F512 s AW - příprava na 6H Most (paradoxně v Mostě vůbec nefungoval tak e jsem ho tam na místě honem předělával na SW) na červené 7,9... Na pár kol jsem vytáhnul Moslera (to bylo těch 7.6) ale hned jsem ho uklidil protoe ty f15 byly na to namazání moc a byl jsem jakmile jsem přitlačil pořád venku a při poměrně velkém provozu jsem byl rád e zůstal celý....
Vím e mé otázky zněly pro někoho divně, ale na Podbabě mám sice členství ale prakticky se tam nemám anci dostat protoe krouek probíhá v úterý kdy mám pracovně nejnabitějí den. Kdy potřebuji něco vyzkouet tak jezdím s Jirkou do Slaného odkud má klíče a můeme tam kdykoliv....Tam to mám zase 70km... Budu se samozřejmně muset na závody na Podbabě připravit tak tahám postřehy....K. |
|
Autor |
kmasita
člen
Vloeno dne 10-04-2011 21:39 |
|
|
Jetě musím říct e mi hodně mrzela ta kolize termínů, nevím kdo jí má na svědomí, ale závodů komerček není zase tolik aby se to muselo překrývat, PC na Podbabě jsem se chtěl zůčastnit ale prioritou zůstává KP.... |
|
Autor |
Standa
člen
Příspěvků celkem: 275
Registrován od: 24.01.09 |
Vloeno dne 11-04-2011 05:51 |
|
|
to je jasný....jinak moje prognoza na Kr.,Mosler+F15-top lap 7,2s. |
|
Autor |
Pavel 128
člen
Příspěvků celkem: 318
Bydlitě: Praha
Registrován od: 06.01.09 |
Vloeno dne 11-04-2011 09:09 |
|
|
Díky pořadatelům, krásné závody. Odehrálo se i dost dramat, vyvrcholením bylo přistání 997-ky 1:24 na parapetu okna. Vyzkouel jsem si nový regel od Jirky Hamety, fungoval super ale musím doladit spou, která mi skřípe ukazovák. Ve vech kategoriích jsem se umístil docela dobře, kromě historika u kterého se utrhla guma, ale po pitstopu jetě docela slutě dokrouil a do cíle. Na osmi dráze jsem si také uil docela dost přímých soubojů, co se mi často nestává. I vagr (Pavel Pácalt) u nakoukl do první desítky a dle časů jezdil sluně ve vech kategoriích, navíc, kromě placky, má starí auta po mě obutá na silikonech. Pěkné také bylo, jak Petr Lika spokojeně řídil vagrovo Z-ko (bílé 911) a přitom odjel dvě kola, ne si vimnul, e kouká na jiné auto . Pěkné a dramatické byly i závody čtyřiadvacetin, kterých jsem se zúčastnil jen jako nasazovač, protoe jsem měl jetě čas, a nelitoval jsem. Zajímavé je oceňování prvních pěti, na Podbabě dokonce esti míst, poháry, to je pěkné a motivující. Vzhledem k tomu, e se na Podbabě udělovalo est pohárů, tak jsem byl samozřejmě sedmý , ale reálně jsem na víc stejně neměl. Uili jsme si to. |
|