Autor |
Porsche cup - historicka vernost zbarveni |
Marian
len
Pspvk celkem: 248
Bydlit: Libcany u Hradce Kralove
Registrovn od: 05.02.08 |
Vloeno dne 10-01-2009 21:12 |
|
|
Zajimalo by mne, jak je to s nutnosti dodrzeni historicke vernosti u Porsche cupu - jde mi o to, ze je mi jasne, ze vsichni ucastnici Porsche cupu pouzivaji auta v historickem zbarveni (t.j. tak jak jezdili LM, rallye, atd.).
Ja mam ale sponzora, mohu tedy nastrikat svoje auta v barvach sponzora? A zavodit v Porsche cupu? Neco podobneho jako je Pepinovo Porsche v HK rallye lize.
Alespon nebudu prekazet nikomu s puvodne zbarvenym autem (ala stejne 962 atd.). Samozrejme auto bude vybaveno zavodnim cislem na tech pozicich. |
|
Autor |
RE: Porsche cup - historicka vernost zbarveni |
Pepino
Super Administrtor
Pspvk celkem: 1154
Bydlit: Hvozdnice
Registrovn od: 13.09.06 |
Vloeno dne 11-01-2009 08:15 |
|
|
Zbarveni muzes mit podle sebe !!!
P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE |
|
Autor |
RE: Porsche cup - historicka vernost zbarveni |
sutor
len
Pspvk celkem: 359
Bydlit: Praha
Registrovn od: 10.04.07 |
Vloeno dne 11-01-2009 08:34 |
|
|
Trefil jsi se do pravidel, kdy bude mt 3 sla, je ve OK - pravidla u dl zbarven nijak neuruj (natst). Kdyby se v ppad takovho poadavku postupovalo opravdu do dsledk, pak by nebylo mon pipustit minimln polovinu voz, u kterch jej jejich designov proveden konglomertem rznch verz i asovch zbarven.
Nedovedu si pedstavit, e by se nkdo chtl pi pejmce zabvat takovou vc - ta by pak zejm trvala dle ne cel zbytek zvodu, muselo by se pi n sejt konsorcium "znalc" a i ti by se nakonec nejsp mezi sebou porvali ...
Honza |
|