Termíny VP jsou uváděny na naem webu pouze v kalendáři vlevo, tím pádem zjistí třeba to, e se jede teď v sobotu v České Třebové. Jinak ve ostatní k VP je na stránce klubu z ČT (viz http://www.src.websnadno.cz/)
VP je docela dobrá mylenka, protoe máme hodně drah a kluby kousek od sebe (HK, Nová Paka, Pardubice, ČT a na podzim i Hlinsko).
Bohuel i zde se objevuje nechu jet jinam ne je můj mateřský klub. tzn. účast je postavena na tom, zda organizátoři z Hlinska přivezou i pár dětí, jestli si v HK kluci přečtou, e je závod a jestli přijede z ČT např. do HK jedno plné auto nebo jen půl a pak přijede vdy jetě Vítek z Olomouce.
Prostě na kadém závodu je to jiné, koncepce dobrá, ale účast mizivá. Jezdí se v podstatě klasické kategorie GT/LM, Cestovní, Formule a Makety. Omezené je to podobně jako PC, ale spíe ne závody je to přátelské setkání s jízdou.
Ano, v zásadě s Tebou souhlasím. A ta definice se mi líbí. Přátelské setkání s jízdou.
Od podzimu by nás mohlo být z Ol víc. Ale kolega je marod a dalí se musí "odhodlat".
V této souvislosti bych měl jen dodat, e bychom se na Moravě měli vzpamatovat a nějaké regionální jedění s komerčkama taky dát dohromady. Pokud se nepletu, tak kromě dráhy u nás v Olomouci je dráha v Brně, Mariánském Údolí u Olomouce, Vítkově a v Luhačovicích. A to by v to byl čert aby se něco nezorganizovalo.
Příspěvků celkem: 318 Bydlitě: Praha Registrován od: 06.01.09
Vloeno dne 25-06-2010 11:53
Ten Vítkov a moná Olomouc bych občas navtívil, jsem sice z Prahy, ale ena je z Ostravy, tak bych si mohl zpestřit návtěvy. O dceru se stará babička, ena si povídá s rodiči a já mám volno .