Autor |
PORSCHE CUP - Pozor, změna lokality |
Pepino
Super Administrátor
Příspěvků celkem: 1154
Bydlitě: Hvozdnice
Registrován od: 13.09.06 |
Vloeno dne 30-05-2011 18:05 |
|
|
Jak u to tak v naich luzích a hájích bývá, na komerčky se z vysoka ****, take 3. závod letoního ročníku se přesouvá se dne 11. 6. 2011 přesouvá do Nové Paky (snad budou kuřátka).
Bohuel na, ačkoliv původně volný termín, 11. 6. si vlastníci dráhy v Pardubicích přesunuli seriál Grand Prix, kterému samozřejmě nemůeme cenově konkurovat. Jak mi potvrdil telefonicky vedoucí seriálu GP, pan Karlík, Pardubice se měly jet a v září.
Take po loňské boudě se Scalextric pohárem letos udělali v Pardubicích to samé i s Porsche Cupem a tudí pro mě osobně přestala tamní dráha existovat.
Budoucí vlastníci tak budou mylně informováni na svých pohárech, protoe ty jsou ji natisknuty s Pardubicemi.
Děkujeme za pochopení
P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE |
|
Autor |
RE: PORSCHE CUP - Pozor, změna lokality |
Petr L
Administrátor
Příspěvků celkem: 2145
Bydlitě: Praha
Registrován od: 04.04.07 |
Vloeno dne 30-05-2011 18:38 |
|
|
No já jsem z rodinných důvodů zase v tomto termínu přemístěn na Severní Moravu, take se bohuel nezúčastním.
|
|
Autor |
HWSlot
člen
Příspěvků celkem: 401
Bydlitě: Thereban
Registrován od: 20.10.06 |
Vloeno dne 30-05-2011 20:09 |
|
|
Nová Paka - dobrá Paka - nevadí, dyk nejsme paka
HWS
http://www.hwslot.estranky.cz/ |
|
Autor |
Pepino
Super Administrátor
Vloeno dne 31-05-2011 07:04 |
|
|
Paka sice nejsme, ale někdo nás tak bere.
Stačilo vzít telefon, omluvit se, poprosit o přeloení. Takto vím, e v Pcích prostě u nikdy ádné komerčky nepojedu a nemám důvod se tam ani jezdit dívat, ačkoliv jsem to do teď dělal, kdy se tam nějaké zajímavé závody jely. Prostě klasický přístup. Pak se nemůeme divit, e se na sebe SRC a "komerčky" dívají skrz prsty.
P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE |
|
Autor |
Standa
člen
Příspěvků celkem: 275
Registrován od: 24.01.09 |
Vloeno dne 31-05-2011 08:20 |
|
|
....Co se dá dělat,já jsem to včera objevil úplně náhodouMyslím si, e R.K. to neví ani do teďka, Paka je dobrá dráha, ádná koda, pro mnohé stravitelnějí ne Pa, akorát musíme poádat o preparaci dráhy, tak jak to bylo na prvním závodě, to bylo myslím OK |
|
Autor |
JMS
člen
Příspěvků celkem: 349
Bydlitě: Holeov
Registrován od: 21.03.07 |
Vloeno dne 31-05-2011 13:41 |
|
|
Pepíno,
nediv se- dráhu v Pardubicích postavili pro kategorie scale a ty se tam zrovna přítí víkend pojedou.
Navíc není dráha majetkem ádného pionýráku, nebo svazu.
Petr má právo si tam pořádat co chce a kdy chce a nemusí se nikomu zodpovídat.
Asi ví, e z mé strany nějaké opovrhování komerčkama nehrozí, ale musí sám uznat, e jezdíte větinou na dráhách, které jsou SRC klubů.
Řeení jste nali a nějaké títky nikoho nerozhodí....
Hlavně,e si v pohodě zazávodíte
Nevě hlavu a ře to s nadhledem-nejsou Pardubky, bude Paka.
Já sem taky odřekl 24hod v Brně, kdy nám přeloili German Masters a to u jsme měli zaplacené startovné s pobytem v Brně, které je nevratné....
Pepčo, úsměv Svět se neboří- to by jsi si zrovna mohl hodit malu......
JMS |
|
Autor |
Dutch
člen
Příspěvků celkem: 60
Bydlitě: New Bor City
Registrován od: 08.02.11 |
Vloeno dne 31-05-2011 14:24 |
|
|
Ono ani tak nejde o to kde se pojede,ale asi o přístup ....
Není divu,e je Pepíno natvanej.
Věet se asi nebude za to to nestojí.
Asi by natvalo kadýho,kdyby mu slíbil někdo,e jo v pohodě ten termín je volnej můete tu jet a pak najednou dva tejdny před závodem říct hele sorry kámo nejde to my jsme si tam zrovna vymysleli akci a dráha není volná !!!
Dutch |
|
Autor |
Pepino
Super Administrátor
Vloeno dne 31-05-2011 19:19 |
|
|
Juro, jak píe Dutch, jde o přístup.
Přeci nejde o to, zda dráha patří tomuhle nebo támhletomu. Pokud někomu dráhu na termín slíbím, nemohu si tam dát jiné závody, neříct to a nebrat telefon. A jistě se nepletu, e organizačně to jde vechno přes Romana.
Vůbec si nedovedu představit, co by se stalo, kdyby si toho Standa neviml a my tam v tu sobotu ráno vichni přijeli.
P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE |
|
Autor |
Tomnem
člen
Příspěvků celkem: 181
Bydlitě: Kondrac 119,258 01 Vlaim
Registrován od: 12.11.07 |
Vloeno dne 01-06-2011 17:45 |
|
|
Změna není ádná tragédie,ale celé to zamrzí,i kdy,u asi nepřekvapí.Ve společnosti,kde dané slovo nic neznamená a slunost se povauje za slabost,je to bohuel normální.
Tomá N. www.tomnem-slot.estranky.cz |
|