Autor |
RE: 1. ročník Českého poháru SCX digi |
milkom
člen
Příspěvků celkem: 85
Bydlitě: Praha
Registrován od: 22.01.07 |
Vloeno dne 18-01-2011 18:32 |
|
|
Pepino jasně, to chápu a máte i můj obdiv, e na to ve máte čas. Já bych při své povaze asi těko věnoval den testování něčeho, co 98% uivatelu mého webu nezajímá.Ale na druhou stranu - co ti, co se neregistrují, ti co to jen náhodně vygůglují? Nechtějí právě digitál a články o něm? Určitě máte nějakou web analytiku a víte zhruba kolik lidí a odkud sem chodí a jaký je poměr anonymnních a registrovaných. Opakuji - neberte vůbec mé řeči jako nějakou výtku - spíe doporučení, které ale mlůe být úplně na vodě - moná e ty dva světy autodráh jsou opravu naprosto neslučitelné .... |
|
Autor |
RE: RE:1.ročník Českého poháru SCX digi |
Jirka B
člen
Příspěvků celkem: 209
Bydlitě: Brno
Registrován od: 02.05.09 |
Vloeno dne 18-01-2011 21:06 |
|
|
To milkom-Dlouho jsem přemýlel,jestli se mám zapojit do vaí diskuse.Já se zabývám měřítkem 1/43.Dotlačil mě k tomu vnuk/u jsem zde popisoval/Ale nedá mi to.Musím.Souhlasím s Pepinem/viz.výe/.Já na toto forum chodím a sbírám rozumy,sem tam se pochlubím se svými výtvory,a pod.Čtu vekeré zprávy a zajímavosti,přestoe se nezúčastňuji akcí a závodů./v 1/43 nikdo nesoutěí/.Pokud vím je zde dost příspěvků a materiálu k digitálům,jen je potřeba si je najít.Toto forum pokud vím není zaměřené pouze na analog. Kadý má jiné zaměření a je potřeba si najít to co mě zajímá.Navíc pak vznikají různé neshody a nesváry.
A zcela zbytečně. Kdybych na to měl pohlíet jako ty,asi bych na toto forum nechodil.Jirka B.
Jirka B |
|
Autor |
milkom
člen
Vloeno dne 19-01-2011 16:41 |
|
|
Tak dobře, je vás značná přesila Po 15 letech pravidelného pořádání Českého poháru SCX digital tady budeme mít moná kolonku - díky, díky. Já blb si myslel, e propagace se dělá na začátku |
|
Autor |
Petr L
Administrátor
Příspěvků celkem: 2145
Registrován od: 04.04.07 |
Vloeno dne 19-01-2011 19:50 |
|
|
To milkom, chce říct, e ji v roce 1995 jste závodili na SCX digital a absolvovali 1. ročník?
|
|
Autor |
vitek
člen
Příspěvků celkem: 1642
Bydlitě: Zlín
Registrován od: 07.12.06 |
Vloeno dne 19-01-2011 20:26 |
|
|
Taky mně to překvapilo, ale nechtěl jsem rejpat.
ASTON MARTIN - 100 Years of Power, Beauty, Soul.
http://www.youtube.com/watch?v=BGj6x7AE4Rk |
|
Autor |
Petr L
Administrátor
Vloeno dne 19-01-2011 21:25 |
|
|
Já také nechci rejpat, ale třeba na slotforu se jetě v 2003 diskutovalo, jak vlastně SCX digital vypadá .................
|
|
Autor |
Tomnem
člen
Příspěvků celkem: 181
Bydlitě: Kondrac 119,258 01 Vlaim
Registrován od: 12.11.07 |
Vloeno dne 19-01-2011 21:38 |
|
|
milkome moná se nám líbí černobílé filmy,ale umíme číst.Tak nás netahej za fusekli.
Vloeno dne 20-12-2010 12:45
Tak snad definitivní termín prvního ročníku Českého poháru je sobota 5.2.2011. Bude to od 13 do 20 hodin, celkem maraton, ale kadý by si měl zajet nejméně 6 kvalitních závodů ve skupině. Účast přislíbili ji borci z Brna i Českých Budějic, snad se najdou i dalí party z ČR. Zatím odhadem míříme na účast cca 20 lidí, rád bych to dotáhl nejméně na 24, maximálně 30.
Tomá N. www.tomnem-slot.estranky.cz |
|
Autor |
HWSlot
člen
Příspěvků celkem: 401
Bydlitě: Thereban
Registrován od: 20.10.06 |
Vloeno dne 19-01-2011 21:53 |
|
|
Vítek, PetrL, Tonem - kucí, moná to bylo myleno jinak... ten příspěvek je sice hooodně kostrbatej, ale vypadá to jako pokus o joke ...ode dneka, případně od prvního ročníku Českého poháru je sobota 5.2.2011. za 15 let, e tady teprve bude ..... kolonka
HWS
http://www.hwslot.estranky.cz/ |
|
Autor |
Petr L
Administrátor
Vloeno dne 19-01-2011 22:26 |
|
|
Aha, no asi má Ivane pravdu, tak milkom promiň, to jsem v té větě fakt neviděl.
|
|
Autor |
Tomnem
člen
Příspěvků celkem: 181
Bydlitě: Kondrac 119,258 01 Vlaim
Registrován od: 12.11.07 |
Vloeno dne 19-01-2011 22:28 |
|
|
Ivane asi má pravdu.Já to hrubě nepochopil a za to se omlouvám.
Tomá N. www.tomnem-slot.estranky.cz |
|
Autor |
milkom
člen
Vloeno dne 19-01-2011 22:57 |
|
|
to jsem nečekal, e si to vyloíte takhle :-) je tam jasný budoucí čas a jetě mrkající smajlík HWslot gratuluji |
|
Autor |
milkom
člen
Vloeno dne 19-01-2011 23:09 |
|
|
Jinak nabízím mír, je vás moc a já nemám tolik nábojů :-) Dnes jsem nainstaloval novou verzi PCLapcounteru 5.10f. Je týden stará, to si uiju. Zvlá kdy jsem asi deset verzí přeskočil |
|
Autor |
milkom
člen
Vloeno dne 31-01-2011 08:55 |
|
|
Tak máme aktuálně jetě tři volná místa. Kdyby měl někdo zájem.
www.scx.tym.cz |
|
Autor |
milkom
člen
Vloeno dne 07-02-2011 00:05 |
|
|
Za naprostého nezájmu lidí z tohoto portálu se realizoval první závod Českého poháru SCX digital. Měli jsme 24 účastníků, celkem se jelo 29 závodů. Ve klaplo, vyblbli jsme se do sytosti a přemýlíme, kdy se zase sejdeme |
|
Autor |
vitek
člen
Příspěvků celkem: 1642
Bydlitě: Zlín
Registrován od: 07.12.06 |
Vloeno dne 07-02-2011 08:47 |
|
|
To není o nezájmu, to nám nepodsouvej. Ale někdo to má daleko, někdo se věnuje něčemu jinému. A věř tomu, e spousta lidí nezávodí ani digi ani analog. A kromě toho chvilku trvá ne prezentace nese své ovoce ve formě nových účastníků.
Kromě toho je tady digi trochu nepřehledné. Ani toto vlákno neláká na závod. Zkus s tím něco udělat. Obsah DF je jen takový jaký si ho členové udělají. Napi reportá ze závodu (nebo tím někoho pověř). Dej sem zajímavou fotku a odkaz na galerii etc.
Já vím, e máte svůj web. Ale to dnes není problém. Spí kodí to dělení a vymezování. Pak to dopadá i takto
<a> nainstaloval som si na stranku statistiku navstevnosti
<b> super!
<!> o mesiac...
<b> bol som pozriet na tvojej stranke
<a> aha, tak to si bol ty?
ASTON MARTIN - 100 Years of Power, Beauty, Soul.
http://www.youtube.com/watch?v=BGj6x7AE4Rk |
|
Autor |
milkom
člen
Vloeno dne 07-02-2011 09:30 |
|
|
Vítku - udělal jsem promo na několika webech. Ozvalo se dost lidí, dokonce jeden přijel a ze Znojma. Z tohoto portálu, který je přímo specializován na autodráhy, nepřiel vůbec nikdo. Přestoe je tu hodně praáků. Jediné místní reakce byly o tom, e digital je na howno, e je to nekvalitní a poruchové. My jsme měli 29 závodů, 24 účastníků, jezdili jsme 6 hodin a neměli jedinou poruchu. Uili jsme si to. Je koda, e se kritici digitálu nepřili ani na deset minut podívat. Kolik takových příleitostí v ČR je? |
|
Autor |
Pepino
Super Administrátor
Příspěvků celkem: 1154
Bydlitě: Hvozdnice
Registrován od: 13.09.06 |
Vloeno dne 07-02-2011 09:41 |
|
|
Myslím, e jsem to sem ji psal. Tento web je o tom, co zde čtenáři chtějí. Zeptají se, je odezva a podle toho se tvoří obsah.
Bude-li někdo, kdo bude svůj volný čas věnovat psaní o DIGITÁLU, není to problém.
U jsi mi poslal včerejí výsledky závodu. Napsal jsi reportí, nafotil dráhu, auta, vítěze? Natočil video? Mohu to u zveřejnit?
Kolik z těch 24 závodníků jelo analogové závody na dřevě s dobře nastaveným autem?
P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE
Editoval Pepino dne 07-02-2011 09:42 |
|
Autor |
Jetson
člen
Příspěvků celkem: 17
Registrován od: 01.02.11 |
Vloeno dne 07-02-2011 11:10 |
|
|
milkom napsal:
...Samozřejmě by neměly být plné výkřiků "digital si nekupuj" nebo je to shit, protoe čip nevydrí 2x silnějí motorek...
Pouívám pouze originální motorek, nikdy jsem to nepřeháněl s magnetem (naopak jsem kritizoval některé zkratovače dráhy) a přesto mi odely u 2 chipy.
milkom napsal:
... jezdili jsme 6 hodin a neměli jedinou poruchu...je?
Podle článku o závodech to není tak úplně pravda a počítání kol bylo opět k ničemu.
Já Tě nechci a priori chytat za slovíčka, ale zamysli se, jestli u opravdu nejsi trochu zaujatý.
Editoval Jetson dne 07-02-2011 11:12 |
|
Autor |
SaVec
člen
Příspěvků celkem: 97
Bydlitě: Boskovice
Registrován od: 17.06.10 |
Vloeno dne 07-02-2011 11:25 |
|
|
Digital ano, ale jen pouze v případě oválu NASCAR s klopenkami a jetě jako digiRALLYE na jedné erzetě bez výhybek, čtyři auta startující po třech vteřinách zasebou;-)8-). |
|
Autor |
milkom
člen
Vloeno dne 07-02-2011 12:56 |
|
|
Stando - z 29 závodů ani jeden nebyl přeruen kvůli nějakým technickým trablům, ani jedno auto neodelo, ani čip - nic nebo o tom nevím. Prostě mi nebude nikdo tvrdit, e to má vysokou poruchovost. Najelo se 4 140 kol, 170 km a prostě nic, nic, nic. Takhle vypadá nekvalita, o které tady tolik lidí píe?
Ano - počítání kol je neverending prů..r. Pokud tohle někdo konečně vyřeí, tak je to na nobelovku. Záhadou je, e to někdy jde a jindy je to totální průvih a nejsme ani po 4 letech schopni analyzovat příčinu! |
|