Autor |
RE: 1. ročník Českého poháru SCX digi |
milkom
člen
Příspěvků celkem: 85
Bydlitě: Praha
Registrován od: 22.01.07 |
Vloeno dne 07-02-2011 13:03 |
|
|
odcházení čipů - Stando sáhni si taky do svědomí - mně čipy nehoří, moná tak 2 roky za celou dobu (4 roky). Ony toti ty čipy hoří jen v těchto případech: přesílený motor, který pak vede k extrémnímu brdění - přetlačování (tlačí jiné vypadlé auto doku to neuvaří) a pak často uvíznutí na mostu nebo startovní čáře. V podstatě tedy chyby, které dělá dítě nebo nezodpovědný jedinec (nejčastěji není majitelem auta či dráhy). Při běném uívání nepamatuju jeden jediný spálený čip. |
|
Autor |
milkom
člen
Vloeno dne 07-02-2011 13:05 |
|
|
Pepino na naich stránkách www.scx.tym.cz nějaké články a výsledky jsou, udělám i fotky - nestíhám. Co se týká zdejího portálu, tak se upřimně zeptám - pro koho bych to vlastně psal? |
|
Autor |
Jetson
člen
Příspěvků celkem: 17
Registrován od: 01.02.11 |
Vloeno dne 07-02-2011 13:47 |
|
|
milkom napsal:
odcházení čipů - Stando sáhni si taky do svědomí - mně čipy nehoří, moná tak 2 roky za celou dobu (4 roky). Ony toti ty čipy hoří jen v těchto případech: přesílený motor, který pak vede k extrémnímu brdění - přetlačování (tlačí jiné vypadlé auto doku to neuvaří) a pak často uvíznutí na mostu nebo startovní čáře. V podstatě tedy chyby, které dělá dítě nebo nezodpovědný jedinec (nejčastěji není majitelem auta či dráhy). Při běném uívání nepamatuju jeden jediný spálený čip.
Svědomí mám v tomto ohledu naprosto čisté. První chip byl vadný od začátku a hned jsem ho reklamoval. Druhý mi odeel asi před půl rokem a bylo to za situace, kdy jsem chtěl po nájezdu na rovinku přidat a místo akcelerace se zakouřilo z auta. Odeel očividně tranzistor co je vidět kdy se otočí chip vzhůru nohama.
Ale je zbytečné tu řeit tohle. I kdy je samotná výroba na pár facek, já nijak zásadně nehaním technickou stránku věci, já napadám samotnou mylenku. |
|
Autor |
milkom
člen
Vloeno dne 07-02-2011 14:26 |
|
|
právě, e samotná mylenka je geniální Dobře si pamatuju, jak nudný byl pro mě analog. Nakonec mě bavilo jen krouit na rychlost, protoe závody byly celkem o ničem ... |
|
Autor |
Pepino
Super Administrátor
Příspěvků celkem: 1154
Bydlitě: Hvozdnice
Registrován od: 13.09.06 |
Vloeno dne 07-02-2011 15:17 |
|
|
milkom napsal:
... spousta mých známých sem la a pak mi řekli "ty vole - to je hnízdo analogu, co tam?". ...
... co se týká zdejího portálu, tak se upřimně zeptám - pro koho bych to vlastně psal?
- Take lidé od DIGI sem chodí, ale nemá pro koho by jsi psal?
- Denně je tu 350 lidí (z čeho je a 30 % nových lidí), ale vichni jsou určitě od analogu?
- Je tu 204 registrovaných, z čeho se tak 20-30 vyjadřuje (k analogu), take zbytek je taky asi od analogu?
Pokud chce něco změnit, musí se o to postarat SÁM !!!
Kadý má monost sem vkládat.
P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE |
|
Autor |
milkom
člen
Vloeno dne 07-02-2011 15:38 |
|
|
Pepino, to je dobře realizovaná demagogie, mohl bys jít dělat novináře či politika. Mezi těmito dvěma výroky je ale jeden velký rozdíl - a to časový. Oba mé výroky sedí a navzájem si neprotiřečí, kdy si uvědomí, kdy jsem je psal. Kadého nováčka jsem se ptal, odkud se vzal a z autodraha.org to prostě byla NULA. Ty výroky se teda odliují mým stupněm poznání. Na začátku byl optimismus, který přes fázi realismu přeel k totální skepsi. |
|
Autor |
Pepino
Super Administrátor
Příspěvků celkem: 1154
Bydlitě: Hvozdnice
Registrován od: 13.09.06 |
Vloeno dne 07-02-2011 16:00 |
|
|
1 - Buď bude akceptovat to, e se tu píe o tom, co je na trhu nového (včetne SCX digi) a pochopí, e to něco více napsané je pouze z oblasti blízké adminům.
2 - Nebo se bude snait něco tady změnit (protoe je to pořád komerční autodráha), začne psát, ukazovat = najde dalí příznivce.
3 - Nebo se na nás vyflákne
Kadopádně nechápu, proč tu tady pořád dokola předkládá. e je to tu o analogu, e tu nikdo o digi nepíe, e jsi přeel ke skepsi. Kdybych se já na podzim 2006 nerozhodl, e chci něco změnit, tak tu tento web není.
Jinak o politice docela přemýlím, volební motto: Autodráha zdarma do kadé rodiny.
Jen nevím, zda analog nebo digi a také přemýlím, komu z prodejců to dohodit
P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE |
|
Autor |
milkom
člen
Vloeno dne 07-02-2011 17:39 |
|
|
Pepino, my si pořád nerozumíme. Propagace digitalu není můj byznys. Reagoval jsem jen na vyloené nepravdy nebo polopravdy, protoe je to moje povaha (a taky proto nedělám politika). Můj byznys byla propagace Českého poháru a to se mi podařilo na 100%. Jen zcela paradoxně někde zcela jinde, ne by to jeden čekal. Asi naivně jsem očekával, e i odsud se někdo na takovou výjimečnou událost (kolik takových závodů v digitálu existuje?) přijde by jen podívat (aby pak dál mohl "objektivně" psát jaká je to srá*ka). No holt jsem byl naivní a pravdu měli mí kolegové, kteří mi říkali, e buím na zavřená vrata.
Být prodejcem digi autodráhy, tak tu neinvestuju do reklamy ani kačku, protoe jediné, co se tu potenciální zájemce dozví, e je to poruchový mejd a hoří tomu čipy. Nebýt mě, tak by se nedozvěděl, e hoří při pouití dvojnásob silného motorku, který tam nepatří a standardního uivatele ani nenapadne ho tam narvat.
Take platí boc 3) Pochopil jsem, proč se digitálu nevěnujete (nebo tak málo) - nemá to tady opravdu auditorium., co jsem prostě na počátku své mise netuil ... |
|
Autor |
Petr L
Administrátor
Příspěvků celkem: 2145
Registrován od: 04.04.07 |
Vloeno dne 07-02-2011 17:48 |
|
|
To Milkom, u si s tím únavnej, tohle ti zájem lidí nepřinese.
Jestli chce několho přesvědčit, zveřejňuj info o závodech videa, atp. Časem se to chytne. Ale to se jenom opakuji..
|
|
Autor |
milkom
člen
Vloeno dne 07-02-2011 19:54 |
|
|
Má jako vdy pravdu. Zájem o digitál zcela jistě přinesou příspěvky místních fandů analogu ve vláknech o digitálu (sic!). Jinak zájem lidí je. Bohuel ne tady. |
|
Autor |
Ivan
člen
Příspěvků celkem: 461
Registrován od: 19.01.07 |
Vloeno dne 07-02-2011 21:16 |
|
|
Bude tady v tom vlákně někdy konec? Vdycky při dalím příspěvku si myslím, e se něco nového dozvím, ale jediné to je, e jsem snad jeden z řady analfabetů jeliko nevyznávám digidráhu. Nevyznávám a musím si dát na sebe dobrý pozor abych si ji náhodou nekoupil domů. Zůstanu u analogu i kdy je to jen stupidní jedění dokola. Na web o SCX nechodím protoe tam nechci prudit o analogu. |
|
Autor |
milkom
člen
Vloeno dne 07-02-2011 21:32 |
|
|
Ivane - kouzlo nechtěného je tím nejlepím důkazem, e tento web je čistě o analogu a to dokonce i ve specializovaném vlákně pro digital. Díky |
|
Autor |
vitek
člen
Příspěvků celkem: 1642
Bydlitě: Zlín
Registrován od: 07.12.06 |
Vloeno dne 07-02-2011 21:50 |
|
|
Ví, existuje v ČR jedno modelářské forum, kde je spousta kategorií a vláken - svého času se tomu pěkně říkalo místnosti. A já do některých chodím a do jiných ne. Budeli i zde v nějaká místnosti a v ní odborná diskuse o digitálu, tak k ní určitě nepřipojím nic a místnosti se obloukem vyhnu. Ale na obecný dotaz jakou digi dráhu klidně napíu, e ádnou.
ASTON MARTIN - 100 Years of Power, Beauty, Soul.
http://www.youtube.com/watch?v=BGj6x7AE4Rk |
|
Autor |
milkom
člen
Vloeno dne 07-02-2011 22:05 |
|
|
No vidí Vítku - kadý jsme jiný. Kdyby tu bylo vlákno"jaký analog vybrat", tak bych tam vůbec nevlezl a u vůbec nepsal, e je analog nesmysl (zvlátě kdy ho nevlastním). Připadal bych si jako ignorant, který přehlíí fakt, e dotyčný zřejmě preferuje analog, kdy takto formuluje dotaz. Něco jiného by bylo, kdyby dotaz zněl "Analog nebo digital?". Ale tak to nebylo a i toto vlákno o tom není. Střílíte tady proti digitalu jak pominutí - nebo se cítíte ohroení? Nebo si musíte za kadou cenu obhájit své rozhodnutí?
Já mám na svých stránkách odkaz na tento web. Zdá se to být kontraproduktivní, protoe jakýkoli zájemce se tu dočte jen a jen negativa, která jsou větinou ale postavená zcela na vodě.
A proto - starejte se o svůj analog, já vám na něj **** a to samé očekávám od vás vůči digitálu. Je tu dost jiných vláken a vaemu nekonečnému nutkání si na digitál plivnout prostě nerozumím - to je ve ... |
|